Мідні кабелі низької напруги

Головна Сторінка » Блог » Helukabel » Мідні кабелі низької напруги

Мідний кабель nyyСеред викликів сучасності головними є оснащення інфраструктури, комунікацій та інших важливих мереж людської діяльності, автоматизації виробничих і промислових підприємств, що потребує надсучасних інженерних рішень. 

Helukabel Group – відома німецька компанія, що займається розробкою, виготовленням і поставкою кабелів і дротів: одножильних і багатожильних, малостійких і термостійких кабелів, кабелів з ПВХ пластику і силікону, круглих і пласких дротів, екранованих і неекранованих кабелів, в тому числі з екранованою стальною оболонкою та з ізоляціє зі зшитого поліетилену тощо.

Компанія Helukabel дбає протягом десятиліть про свій імідж на ринку кабельної індустрії, постійно оновлює виробництво, проводить численні експерименти у надсучасних дослідницьких лабораторіях для досягнення найкращих результатів щодо технічних характеристик та екологічності продукції.

Різновиди кабелів Helukabel NYY та NYY J

Helukabel Group у відповідь на виклики сучасної глобалізації розробила серію силових і керуючих кабелів середньої та високої напруги NYY, головне призначення яких передавати електричний струм від джерела до мережі користувача. В основі цих кабелів одна або кілька електропровідних жил, ізоляція, зовнішня захисна оболонка з ПВХ, завдяки чому кабелі серії NYY є міцними і герметичними, гнучкими й еластичними, що дає можливість витримувати важкі умови експлуатації, а тому можуть застосовуватися для прокладки в ґрунтах з підвищеною вологістю (від сухих до вологих) при будь-яких механічних навантаженнях з досить широким температурним діапазоном.фото кабель макри nyy вмсока напруга

Залежно від сфери застосування кабелі серії NYY відрізняються додатковими елементами: бронею, подушкою під броню, екраном, наповнювачем, поясною ізоляцією тощо.

Серія NYY представлена різновидом силових і керуючих кабелів середньої напруги з ізоляцією зі зшитого поліетилену (VPE), яка має найкращі електричні, механічні та теплофізичні показники завдяки ідеальному за своїми хімічними властивостями матеріалу для використання при низьких температурах, а при використанні в широкому діапазоні робочих температур: від -5°С до +50°С при монтажних і експлуатаційних згинах, від -30°С до +70°С при фіксованій прокладці.

Аналог NYY з технічними характеристиками високої напруги, виготовлений з матеріалів, які не містять кадмію, силікону і речовин, що не руйнують лакофарбові покриття. Такі кабелі призначені для прокладки в землі, у воді, на відкритому повітрі, у бетоні та внутрішніх приміщеннях. 

кабель макри nyy управлінняЩе один різновид серії NYY – силовий кабель і кабель управління з мідним провідником відповідно до DIN VDE 0276, HD 603 та IEC 60502 з самозагасною ПВХ оболонкою та ізоляцією жил, які можливо ефективно використовувати при температурному діапазоні від -5°С до +50°С для рухомого застосування та стаціонарного – від -40 °С до +70 °С, а при перепаді температур (≈ 5с) +160°С.

кабель макри nyy з мідним провідникомNYY-J, NYY-J (O) – силові кабелі з мідним провідником та маркованою (J) жовто-зеленою жилою заземлення та аналогом (О) без маркування жил заземлення. Головне призначення цього типу кабелів – передача та розподіл електричної енергії для стаціонарних електротехнічних установок.

Силові кабелі серії NYY типу J мають різну кількість струмопровідних жил (від 1 до п’яти), які бувають круглими (rm), секторними (sm), що складаються з одиного дроту або кількох переплетених дротів. Серія NYY J Helukabel застосовується для прокладання в землі, бетоні, у воді, на відкритому повітрі, у середині приміщень, у кабельних каналах тощо.

Кабелі Helukabel серії NYY є альтернативою на ринку України, мають найкращі показники щодо застосування, адже їхня конструкція прорахована з надзвичайною точністю, для виготовлення оболонки силових елементів та елементів захисту від горіння, вологи тощо використано найякісніші матеріали.

Характеристики NYY J 4×2,5 та NYY J 4×35

Силові кабелі та кабелі керування Helukabel серії NYY типу J виробляються відповідно до DIN VDE 0276 частина 603, HD 603 S1 та IEC 60502, від 7 жил – DIN VDE 0276 частина 627, HD 627 S1 та IEC 60502 із номінальною змінною напругою до 0,6/1 кВ і номінальною частотою до 50 Гц.

Температурний діапазон експлуатації кабелів NYY-J від -50°С до +50°С, при відносній вологості  до 98% – + 35°С, максимальна температура нагріву жил при експлуатації +80°С. Допустима температура при короткому замиканні – +160°С (≈ 5 сек.), <300 мм2 – + 160°С, > 300 мм2 – + 140°С. Мінімальний радіус згину для одножильного кабелю – 15xØ кабелю, для багатожильного – 12xØ кабелю. 

кабель макри nyy з мідним провідникомНа ринку України найбільшою популярністю користуються кабелі NYY J 4×2,5 із мідними струмопровідними жилами з кольоровим маркуванням жил (жовто-зелені з ½ основного зрізу), коричневі, чорні, сірі, з повною скруткою.

Кабелі NYY J 4х2,5 мають зовнішню оболонку з ПВХ, компаунд DMV 5 та DMV 4 (J 4х35) ізоляція зроблена з матеріалу, який не піддається розповсюдженню вогню, самозагасаючий, а складові компоненти кабелю не містять силікону, кадмію та руйнівних речовин до лакофарбових покриттів.

Залежно від кількості жил на номінальний перетин мм2 кабелі типу J поділяються на 4×2,5 (rm), 4х35 (sm) тощо, у яких дозволяється лише один провід з меншим перерізом (відповідно до DIN VDE 0276), який може бути розміщений у пучку скрутки як ізольований.

Сфера використання

Сучасні технології, застосовані при виробництві кабелів, ідеально розраховані, матеріали кабелю – стійкі до несприятливих умов застосування, дозволяють застосовувати кабелі серії NYY J у будь-якому середовищі, а саме забезпечувати різні галузі діяльності – машино-, верстато-, апаратобудування, виробництво промислових установок; комплектація контрольно-вимірювальних приладів, автоматиці, вітросилових і фотогальванічних електростанціях; облаштуванні громадських будівель, аеропортів, морських портів; медичної техніки, хімічної промисловості, очисних споруд; харчової промисловості тощо.

Умови використання кабелів NYY J 4×2,5 та NYY J 4×35

При умові правильного підбору відповідно до технічних властивостей, що допомагають знизити ризик виникнення перегріву, короткого замикання, пожежі та виходу з ладу та завдяки унікальним технічним характеристикам, з досить широким температурним діапазоном (-40 °С до +70 °С без перепадів), відповідності до жорстких вимог ЄС, кабелі серії NYY типу J набули широкого застосування за цілком доступними цінами.

Кабелі NYY J широко застосовують на електростанціях, у промислових установках і в розподільчих пристроях, а також у місцевих мережах за умови відсутньої загрози механічних пошкоджень, надійні у використанні для фіксованого монтажу в приміщеннях, на відкритому повітрі, у землі, у воді та в бетоні.

Переваги використання оригінальної продукції HELUKABEL через прямого постачальника – компанії ЕлектроТехноПром

Великий наплив різноманітної кабельно-провідникової продукції – від дешевої до дорогої, значно ускладнює вибір для пересічного споживача. Хоча не завжди продукція за доступною ціною є неякісною, адже високотехнологічні підприємства, такі як Helukabel Group й інші великі корпорації, завдяки великим обсягам виробництва, товарообігу і надсучасним технологіям досягають не тільки високої якості, а й оптимальних цін.

Щоб уникнути зайвих витрат і зробити свій бізнес рентабельним, альтернативним рішенням є купівля продукції через прямого постачальника.

Сьогодні на ринку кабельно-провідникової галузі України прямим постачальником оригінальної продукції Helukabel є ЕлектроТехноПром – компанія, що зарекомендувала себе у сфері кабельної індустрії України багатолітнім досвідом, розумінням потреб споживача і викликів на сучасному етапі розвитку технологічних процесів.

Компанія ЕлектроТехноПром доставить якісну оригінальну продукцію Helukabel серії NYY J 4×2,5, 4×35, яка відповідає технічним характеристикам, маркуванню, міжнародним стандартам за приємними цінами.

Купівля в прямого постачальника – значна економія на логістиці, митному оформленні та інших супутніх проблемах, окрім того – швидка і безпечна доставка.

Висока якість і доступні ціни

Висока якістьТемпи автоматизації виробництва впливають на попит кабельної продукції та змушують швидко реагувати на ці виклики виробників зазначеної галузі. Компанія Helukabel розуміє потреби споживача та відповідально ставиться до них, дбає про фінансову стабільность, тому намагається досягати максимальної економічності виробництва, дотримуючись задекларованих цінностей – якість і надійність. Усі ці фактори дають можливість виробляти продукцію найвищої якості і реалізовувати в Україні за оптимально вигідними цінами.

Helukabel Group має свої заводи в багатьох країнах світу, оснащені інженерними лабораторіями, діагностичними та експериментальними центрами, власними електростанціями, логістичними центрами, які забезпечують безперебійне виробництво якісної продукції, а це дозволяє формувати конкурентоспроможні ціни, тому ціни на вироби компанії Helukabel в Україні стабільні і доступні.

Команда ЕлектроТехноПрому уважно вивчає ринок та цінову політику кабельної-провідникової продукції і пропонує послуги за оптимально вигідними для споживача умовами.

Комплектація будь-яких замовлень

ЕлектроТехноПром прорахує і доставить будь-які замовлення відповідно до потреб споживача, враховуючи всі побажання та умови інженерного рішення.

Якщо це нестандартне замовлення, ми готові допомогти у раціональному підборі кабельно-провідникової продукції, у проектуванні, комплектації, з урахуванням зовнішніх чинників, логістичних послуг, не залежно від обсягу замовлення і місця призначення, а також гарантувати рентабельність кінцевого результату.

Технічний і кадровий потенціал, досвід роботи у сфері кабельної індустрії, пряме постачання від виробника helukabel group гарантує високий рівень якості виконання замовлень, надійність і безпечність.

Робота з будь-якими клієнтами

Робота з клієнтамиНезалежно від складності замовлення – роздрібного чи нестандартного оптового рішення комерційного проекту, команда ЕлектроТехноПрому допоможе обрати і закупити за вигідними цінами з каталогу Helukabel найоптимальніший варіант продукції для забезпечення якісної і надійної роботи, допоможе у розрахунках обсягу купівлі кабелів чи розробці індивідуальних рішень, обраних клієнтом, укомплектує та доставить замовлення у визначений термін до будь-якого куточка України.

Професійна команда ЕлектроТехноПрому надасть підтримку упродовж усього проекту – від А до Я.

Швидка доставка

Не менш важливою у ланцюгу послуг є логістика – швидка доставка до пункту призначення неушкодженого товару.

Компанія ЕлектроТехноПром готова задовільнити очікування споживачів, адже вигода полягає в економії часу та коштів на:

  • транспортно-заготівельні витрати;
  • оформлення митних документів;
  • вантажних роботах тощо.  

Гарантія якості продукції Helu Kabel

Якісний кабельПостачання надійної, високоякісної, довговічної, сертифікованої продукції кабельної індустрії, яка завдяки ретельному контролю від первинного процесу виготовлення до постачання на склад, відповідає усім технічним характеристикам і доступним стабільним цінам, зазначеним у каталозі Helu Kabel – гарантія двостороннього успіху. Ці якості спрямовані на оптимізацію і розробку будь-яких рішень.

ЕлектроТехноПром позиціонується з фаховістю, що допомагає визначати потреби та надавати кваліфіковані консультації для вирішення поставлених цілей замовника. Ми завжди в тренді, дивимось у майбутнє і гарантуємо успіх будь-якого проекту.

Контакти

У нас Ви завжди отримаєте відмінний сервіс! Наша команда допоможе у підборі серії кабелю NYY J Helukabel відповідно до сфери застосування, у проектуванні інженерних рішень на максимально вигідних умовах, у закупівлі, транспортуванні, зберіганні тощо. Стабільні ціни, висока якість виконання замовлення й дотримання термінів ГАРАНТУЄМО!

Команда фахівців до Ваших послуг у режимі 24/7, а також цілодобова служба підтримки клієнта допоможе у будь-який час отримати відповіді на всі запитання – +38 (063) 757-21-20;+38 (032) 244-96-42.

З більш детальною інформацією про типи, характеристики та ціни кабелів Helukabel серії NYY та NYY J можна довідатися у каталозі Helu або, надіслати запит у розділ «Контакти».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *