Силовий кабель NYY для прокладки під землею

Головна Сторінка » Блог » Helukabel » Силовий кабель NYY для прокладки під землею

Стрімкий розвиток Стрімкий розвиток підприємств різних галузей неможливий без якісного обладнання, устаткування та безпечної електропроводки, тому успіх будь-якого проекту залежить від добротності кабельної продукції.

Всесвітньовідома торгова марка HeluKabel Group досягла провідних ринкових позицій у цій галузі, забезпечує споживачам успіх їхнього підприємства та впевненість у тому, що кожен продукт, зазначений у каталозі helukabel, відповідає найвищим очікуванням.

Сьогодні високотехнологічна продукція Helukabel Group є однією з найвідоміших у галузі кабельних технологій і здобула репутацію преміум-бренду завдяки точності та надійності. Широкий асортимент проводів, кабелів та аксесуарів, представлених корпорацією Helukabel, відзначається високою стійкістю до хімічних, електричних і механічних впливів, малим радіусом згину, що дає змогу забезпечити значну кількість циклів згину і тривалий термін використання, а випробування у сучасних експериментальних центрах гарантують найвищу якість продукції, що є основним принципом компанії Helu Kabel.

Кабелі NYY і NYY j – різновиди Helukabel

Продукція Helukabel Group забезпечує довготривале ефективне функціонування підприємств у динамічному розвитку технологій та глобалізації сучасного світу, швидко реагує на виклики й постійно модернізує, розробляє та оновлює свою продукцію.

Серед новацій – серія силових кабелів NYY Helu призначених для прокладки в землі, яка має технічні характеристики високої напруги, виготовлена з матеріалів, які не містять кадмію, силікону і речовин, що не руйнують лакофарбові покриття. Серія кабелів NYY відповідає директиві ЄС для низьковольтного обладнання 2006/95/EG і може застосовуватись для прокладки в землі, у воді й у бетоні, на відкритому повітрі, всередині приміщень та кабельних каналах тощо.

NYY силовий кабель

NYY – силовий кабель і кабель управління з мідним провідником відповідно до DIN VDE 0276, HD 603 та IEC 60502 з самозагасною і негорючою ПВХ оболонкою та ізоляцією жил, що дає можливість ефективно використовувати при температурному діапазоні для рухомого застосування від -5°С до +50°С та стаціонарного від -40 °С до +70 °С, а при перепаді температур (≈ 5с) +160°С.

NYY-J кабельNYY-J, NYY-J (O) – силовий кабель з мідним провідником та маркованою жовто-зеленою жилою заземлення (J) та (О) без маркування жил заземлення призначений для передачі та розподілу електричної енергії для стаціонарних електротехнічних установок із номінальною змінною напругою до 0,6/1 кВ і номінальною частотою до 50 Гц. Температурний діапазон експлуатації кабелів NYY-J від -50°С до +50°С, при відносній вологості до 98% – + 35°С, максимальна температура нагріву жил при експлуатації +80°С.

Технічні характеристики серії NYY та NYY-J Helukabel (див. каталог) дозволяють застосовувати її на електростанціях, у промислових установках і в розподільчих пристроях, а також у місцевих мережах за умови відсутньої загрози механічних пошкоджень.

На українському ринку кабелі серії NYY та NYY-J Helukabel мають найкращі показники застосування завдяки чітко прорахованій конструкції, використанню найякісніших матеріалів для виготовлення оболонки силових елементів та елементів захисту від горіння, вологи тощо.

NYY та NYY-J Helukabel ідеальні для прокладки в землі

NYY прокладкаДля прокладання кабелю в землю необхідно ретельно підібрати кабель, зважаючи на такі показники, як тип ґрунту та його корозійну активність, а також на умови експлуатації кабелю. Корозійна активність залежить від багатьох факторів: вологість, кислотність ґрунту, підвищена хімічна активність, навантаження, що впливають на розтяжку кабелю – болота, солончаки, будівельне сміття, шлаки, тощо.

Кабелі компанії Helukabel серії NYY мають ПВХ оболонку і є досить міцними і герметичними, а висока гнучкість і еластичність силових кабелів зберігається і при низьких температурах, що дає можливість витримувати важкі умови експлуатації, тому можуть застосовуватися в ґрунтах з підвищеною вологістю (від сухих до вологих) при будь-яких механічних навантаженнях з досить широким температурним діапазоном.

Правильно підібраний кабель HELU серії NYY для прокладки в землі з характерними властивостями допоможе знизити ризик виникнення перегріву, короткого замикання, пожежі та виходу з ладу.

Переваги використання кабельно-провідникової продукції Helukabel

Продукція Helukabel відповідає світовим і європейським стандартам, сертифікована, технічні характеристики кабелів і проводів відповідають найвищим вимогам клієнтів і вирізняються не тільки високим рівнем якості, а й дотриманням високих стандартів у сфері охорони навколишнього середовища, що гарантує споживачеві постачання надійного, високоякісного, екологічного товару.

Корпорація helukabel володіє високим рівнем знань своєї справи завдяки багаторічному досвіду в галузі кабельної індустрії, продукція проходить пильний контроль якості як під час виготовлення, так і після надходження на склад за допомогою високотехнологічного обладнання, а повністю автоматизований логістичний центр забезпечує швидку доставку.

ЕлектроТехноПром – прямий постачальник кабелів NYY в Україні

постачальник етпОрганізація і забезпечення швидкого товарообігу, зниження великого обсягу операційних витрат є вагомою перевагою співпраці з прямим постачальником, оскільки вищеперелічені можливості позитивно впливають і на цінову політику, і на рентабельність запланованих робіт.

ЕлектроТехноПром – прямий постачальник компанії Helukabel, організовує закупівлю і доставку високотехнологічних кабелів NYY та NYY-J Helukabel Group, забезпечує повний цикл обслуговування як оптових споживачів, так і роздрібних покупців.

Перевагою закупівлі кабельної продукції серії NYY Helukabel у прямого постачальника ЕлектроТехноПром є кваліфіковані консультації технічно підготованих спеціалістів, які допоможуть обрати найоптимальніший варіант продукції відповідно до технічних характеристик та умов робіт, оформити замовлення та доправити у визначений пункт без затримок, що гарантує економію часу та вчасне виконання запланованих об’єктів.

Купувати продукцію Helukabel в одного постачальника – вигідно, швидко та надійно.

Широкий асортимент кабелів HELUKABEL

асортимент кабелівРізноманіття кабельно-провідникової продукції на ринку України на будь-який гаманець призводить до складнощів вибору якісного товару, адже неякісний продукт впливає на бюджет, на терміни виконання запланованого проекту та ефективність робіт, оскільки якість матеріалу, з якого виготовлені жили, ізоляція та інші характеристики впливають на процес виробництва будь-якої галузі.

Компанія Helukabel пропонує широкий асортимент високотехнологічної кабельної продукції для застосування в різних сферах промисловості з високою хімічною активністю, можливістю витримувати електричні і механічні навантаження, з малим радіусом згину і великою кількістю циклів роботи, гарантуючи тривалий термін використання – це промислові, інфраструктурні кабелі і проводи, кабелі для передачі даних і bus-мереж, для забезпечення  альтернативних джерел енергії, робототехніки, спіральні, морські, медіа кабелі, кабелі у зібраному вигляді та аксесуари, представлені марками MULTIFLEX, HELUTHERM, PUR, PROFIBUS, ROBOFLEX, SIHF, а серед найновіших проектів – кабелі серії NYY.

Власні тестувальні та інженерні інститути, електростанції, автоматизовані логістичні центри в усьому світі – запорука якісної продукції Helukabel group, що цілком впевнено передує на світовому ринку кабельної індустрії та максимально досягає конкурентоспроможності виготовленої продукції.

Компанія Helukabel швидко реагує на виклики сучасного технологічного розвитку та на зростання попиту споживачів кабельно-провідникової індустрії, з розумінням ставиться до потреб клієнтів, старається максимально досягати економічності виробництва та, водночас, не втрачати на якості, що дозволяє формувати цінову політику оптимально вигідною.

Сфера використання кабелів NYY і NYY-j

Кабелі NYY та NYY-J виробника HELUKABEL відповідають високим стандартам якості та зберігають свої властивості навіть у суворих умовах експлуатації. Завдяки технічним характеристикам знаходять застосування у різних галузях промисловості: металургії, машинобудуванні, нафтохімії, газовій галузі, автомобілебудуванні, харчовій промисловості тощо.

Силові кабелі й кабелі управління з мідним провідником NYY, NYY-J та NYY-J (O) (без маркування жил заземлення) використовуються для стаціонарної прокладки в районах з помірним, холодним чи тропічним кліматом – на суші, у водоймах та на висотах до 4300 м над рівнем моря:

  • в землі (траншеях) з низькою, середньою чи високою корозійною активністю та у місцях з вібрацією за умови незначного впливу на разтугавання;
  • у повітрі, якщо є небезпека механічних пошкоджень;
  • у сухих чи вологих приміщеннях (тунелях), каналах, кабельних шахтах, колекторах, виробничих приміщеннях, частково затоплених спорудах з будь-якою корозійною активністю;

вогненебезпечних приміщеннях та вибухонебезпечних місцях класу В-1б, В-1г, В-11, В-11а.                           

Висока якість і низькі ціни

низькі ціниШвидке реагування на виклики сучасного світу та розуміння запитів споживача зумовлюють відповідальність компанії HeluKabel до створення якісних кабелів з урахуванням максимальної економічності виробництва.

HeluKabel Group – твердо дотримується задекларованих принципів – ЯКІСТЬ, НАДІЙНІСТЬ, БЕЗПЕКА, а це – передумова для розробки, виготовлення і продажу на ринку України продукції Helu за оптимально вигідними цінами.

Власні заводи, інноваційні інститути, експериментальні центри та електростанції, розгалужена автоматизована логістика корпорації Helukabel Group дозволяють формувати цінову політику кабельної продукції оптимально вигідною для споживачів, тому ціни на вироби компанії Helukabel в Україні стабільні й завжди приємні.

Команда ЕлектроТехноПрому уважно вивчає цінову політику на ринку України кабельно-провідникової продукції і пропонує споживачеві широкий асортимент якісних товарів за оптимально вигідними умовами.

Комплектація будь-яких замовлень

Команда ЕлектроТехноПрому здійснює розрахунок і поставку будь-яких замовлень (оптових чи вроздріб) відповідно до поставлених завдань і вимог споживача. Ми готові Вам допомогти з індивідуальним замовленням по підбору кабелів nyy j: раціонально підібрати кабельно-провідникову продукцію відповідно до технічних характеристик об’єктів, у проектуванні нестандартних рішень, комплектації замовлення, вирішенні всіх логістичних послуг, враховуючи всі побажання замовника та вплив зовнішніх чинників, а також гарантувати найвищу якість послуг та рентабельність кінцевого результату.

Технічний і кадровий потенціал, значний досвід роботи у галузі кабельної індустрії, пряме постачання від виробника Helukabel Group забезпечують високий рівень якості виконання замовлень, надійність і безпечність.  

Контакти

Інформацію щодо замовлення чи вибору кабельно-провідникової продукції від виробника Helu Kabel за приємними цінами можна отримати, зателефонувавши за номерами телефонів +38 (063) 757-21-20; +38 (032) 244-96-42.

У нас відмінний сервіс: допомога з вибором серії кабелю з каталогу Helukabel відповідно до сфери застосування, з розрахунками та проектуванням мереж за максимально вигідними умовами, з плануванням закупівлі, транспортування, зберігання й ін.

Кваліфіковані спеціалісти ЕлектроТехноПрому завжди до Ваших послуг у режимі 24/7, а служба цілодобової підтримки клієнта в будь-який час допоможе у вирішенні поставлених завдань і викликів.

З більш детальною інформацією про серії, технічні характеристики та розрахунки спеціальних замовлень продукції Helukabel можна ознайомитися у каталозі helu, або заповнити заявку в розділі «Контакти» чи надіслати запит на електронну пошту компанії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *