Вогнетривкі кабелі Helukabel jz 500

Головна Сторінка » Блог » Helukabel » Вогнетривкі кабелі Helukabel jz 500

Швидкий розвиток індустрій, систем дистанційного управління та зростання професійної диференціації людства зумовив до кардинальних змін суспільного життя. Ці умови передусім викликають потребу в кабельній сфері, яка є незамінною частиною будь-якого виробництва чи життєвих потреб.

Передові позиції у галузі кабельно-провідникового виробництва займає корпорація Helukabel group – компанія, що спеціалізується на розробці та виготовленні кабелів, дротів, проводів і системних рішень, застосовуючи матеріали для ізоляції, захисту, покриття конструкцій за найновішими технологіями.

Уся продукція тестується в сучасних випробувальних центрах корпорації HeluKabel: в буксирувальних ланцюгах при переміщенні на будь-які дистанції на різних швидкостях, перевіряють на вогнестійкість, міцність ізоляції тощо.

Широкий асортимент продукції HeluKabel використовується у провідних галузях промислової автоматизації, машинобудівної промисловості, робототехніки, альтернативної енергетики, мережевих технологій й інших.

HELUKABEL JZ 500

Протягом десятиліть компанія HeluKabel продукує надійну, якісну й безпечну продукцію, яка вирізняється на світовому ринку кабельної індустрії насамперед багатофункціональністю та відповідністю найвищим міжнародним стандартам.

HELUKABEL JZ 500Кабелі серії HELUKAT® 500 використовують у мережах 10 Gigabit Ethernet, Gigabit Ethernet, Fast Ethernet, Ethernet, ATM155, FDDI, Token Ring 4/16 Мбіт/с або ISDN третього та другого рівнів. Вони вирізняються високим запасом продуктивності та чудовими робочими характеристиками. Конструкція кабелів HELUKAT® має суттєво підвищені механічні характеристики, що дає можливість прокладання у вузьких кабельних каналах.

Серед широкого асортименту кабельної продукції компанія Helukabel пропонує серію HELUKAT® типу JZ – гнучкі кабелі 5 класу, призначені для середніх механічних навантаженнях у вільному русі, які застосовують для безперебійної роботи як вимірювальні та контрольні кабелі чи кабелі управління для верстатів, конвеєрів, виробничих ліній, системах кондиціонування повітря та в сталеливарному виробництві переважно в сухих та вологих приміщеннях. PVC-оболонка кабелів JZ 500 гарантує підвищену гнучкість кабелю для оптимального та швидкого монтажу.

Уся серія кабелів Helukat JZ 500 (JZ 500 HMH, JZ 500 Black, JZ 500 Orange, JZ 500 PUR, JZ 500-FC PUR) відповідає Директиві ЄС щодо низьковольтного обладнання 2006/95/EG, матеріали, що застосовуються при виробництві, не містять силікону і кадмію, а також речовин, що заважають нанесенню лакового покриття.

Розглянемо більш детально серію кабелів Helukat JZ 500 та їх технічні характеристики.

Технічні характеристики серії HELUKAT JZ-500

кабель HELUKAT JZ-500JZ 500 – контрольний кабель з маслостійкою оболонкою та ізоляцією зі спеціального ПВХ-пластикату, стійкий до іонізуючого випромінювання до 80 х 106 сДж/кг (до 80 Мрад). Мінімальний радіус згину ≈ 7,5 х діаметр кабелю, номінальна напруга U0/U – 300/500 В, межі температурного діапазону довкілля при монтажних та експлуатаційних вигинах від – 15°C до +80°C, за умови експлуатації у нерухомому стані від –40°C до +80°C.

jb-500Тип JZ 500 HMH – пожежостійкий контрольний кабель з безгалогеновою оболонкою, яка запобігає розповсюдженню вогню, стійкий до іонізуючого випромінювання до 100 х 106 кДж/кг (до 100 Мрад). Мінімальний радіус згину при  рухомому застосуванні ≈ 12,5 х діаметр кабелю, при фіксованому ≈ 4 х діаметр кабелю,  номінальна напруга U0/U – 300/500 В, межі температурного діапазону довкілля при монтажних та експлуатаційних вигинах від – 15°C до +70°C, за умови експлуатації у нерухомому стані від –40°C до +70°C. Призначений для прокладки в сухих, вологих чи мокрих приміщеннях як всередині, так і ззовні, а також у стіні та в бетоні (без вібрації та ущільнення).

JZ 500 BlackJZ 500 Black – контрольний кабель із стійкою до ультрафіолетового випромінювання, cамозгасаючою та важкозаймистою  ПВХ-оболонкою, призначений для прокладки в сухих приміщеннях або з середньою чи високою вологістю, на відкритому повітрі, але не в ґрунті і воді. Цей тип кабелю стійкий до іонізуючого випромінювання до 80 х 106 кДж/кг (до 80 Мрад). Мінімальний радіус згину при  рухомому застосуванні ≈ 7,5 х діаметр кабелю, при фіксованому ≈ 4 х діаметр кабелю,  номінальна напруга U0/U – 300/500 В, межі температурного діапазону довкілля при монтажних та експлуатаційних вигинах від – 15°C до +80°C, за умови експлуатації у нерухомому стані від –40°C до +80°C.

JZ OrangeJZ 500 Orange – контрольний кабель із стійкою до ультрафіолетового випромінювання оболонкою, призначений для прокладки в сухих приміщеннях або з середньою чи високою вологістю. Цей тип кабелю стійкий до іонізуючого випромінювання до 80 х 106 кДж/кг (до 80 Мрад). Мінімальний радіус згину при рухомому застосуванні ≈ 7,5 х діаметр кабелю, при фіксованому ≈ 4 х діаметр кабелю,  номінальна напруга U0/U – 300/500 В, межі температурного діапазону довкілля при монтажних та експлуатаційних вигинах від – 5°C до +80°C, за умови експлуатації у нерухомому стані від –40°C до +80°C. Кабелі типу JZ 500 Orange, завдяки помаранчевому кольору оболонки ідеально підходять для з’єднання блоків живлення.

JZ 500 OrangeJZ 500 PUR – надзвичайно міцний кабель з високою стійкістю до стирання та розривів. Висока гнучкість кабелю полегшує монтаж, підходить для зовнішнього застосування.

Кабель JZ 500 PUR стійкий до іонізуючого випромінювання до 100 х 106 кДж/кг (до 100 Мрад). Мінімальний радіус згину при  рухомому застосуванні ≈ 7,5 х діаметр кабелю, при фіксованому ≈ 4 х діаметр кабелю,  номінальна напруга U0/U – 300/500 В, межі температурного діапазону довкілля при монтажних та експлуатаційних вигинах від – 5°C до +80°C, за умови експлуатації у нерухомому стані від –40°C до +80°C. Стійкий до ультрафіолетового випромінювання, кисню, озону, гідролізу та мікробів.

PUROJZ 500-FC PUR – надійний екранований поліуретановий кабель, що характеризується високою стійкістю до стирання, охолоджувальної рідини, ультрафіолетового випромінювання, кисню та озону, гідролізу та мікробів з ПУ оболонкою.

Кабель JZ 500-FC PUR стійкий до іонізуючого випромінювання до 100 х 106 кДж/кг (до 100 Мрад). Мінімальний радіус згину при рухомому застосуванні ≈ 10 х діаметр кабелю, при фіксованому ≈ 5 х діаметр кабелю,  номінальна напруга U0/U – 300/500 В, межі температурного діапазону довкілля при монтажних та експлуатаційних вигинах від – 5°C до +80°C, за умови експлуатації у нерухомому стані від –40°C до +80°C.

Технічні вимоги кабелів типу JZ відповідають стандартам DIN VDE 0245, 0281, 0293, 0295.

ЕлектроТехноПром – переваги постачання оригінальної продукції HELUKABEL

Насиченість ринку України кабельною продукцією різних виробників та розмаїтою ціновою палітрою, спричиняє до «хитрування» виробників, які намагаються досягти нижчих цін, економлячи на матеріалах, що впливає на якість виробу. Це, в свою чергу, ускладнює споживачеві вибір товару, адже неякісна продукція – це аварії, фінансові та виробничі збитки тощо.

Значною перевагою є купівля продукції через прямого постачальника. ЕлектроТехноПром є прямим постачальником оригінальної брендової кабельно-провідникової продукції Helukabel в Україні з багаторічним досвідом та розумінням потреб споживача на сучасному етапі розвитку технологічних процесів.

ЕлектроТехноПром гарантує поставку оригінальної якісної продукції серії HEKUKAT JZ 500, яка відповідає задекларованим у каталозі технічним характеристикам, маркування та міжнародним стандартам за найкращими цінами.

Купувати продукцію в прямого постачальника зручно і безпечно, адже компанія ЕлектроТехноПром бере на себе всі турботи: логістику, митне оформлення та супутні труднощі.

Сфера застосування кабелів серії HELUKAT JZ 500

Сфера застосування.Кабелі серії Helukat JZ 500, завдяки унікальним технічним характеристикам та широкою палітрою різновидів, мають успіх у конструюванні та виробництві машин, автоматичному управлінні, передачі даних, процесах зварювання та транспортування продукції, для контролю будь-яких промислових і побутових електронних пристроїв, приладів і систем телекомунікацій.

Такий тип кабелю використовують на залізничному транспорті, в харчовій промисловості і будівництві, а також в різних видів електричних мереж, складальних і виробничих лініях, конвеєрах, у комп’ютерних блоках верстатів, у стаціонарних установках і в якості з’єднувального кабелю між фіксованим і мобільним обладнанням.

Висока якість та доступні ціни

Компанія HeluKabel приділяє велику увагу до створення своєї продукції, суворо стежить за процесом виробництва – від початкового до завершального етапу.Якісний кабель

Широке коло галузей застосування кабельної продукції вимагає оновлення товарних позицій відповідно до сучасних запитів: стійкість до електричних, хімічних і механічних навантажень, широкий діапазон температурних впливів, невеликий радіус згину, гнучкість, міцність, довготривалий термін експлуатації тощо.

Унікальні і передові розробки проходять випробування у надсучасних випробувальних центрах, і всі новинки миттєво потрапляють у каталог компанії HeluKabel та на склади.

Комплектація будь-яких замовлень

Компанія ЕлектроТехноПром – прямий постачальник HeluKabel Group з багаторічним досвідом, яка допоможе в розробці будь-яких рішень, враховуючи всі технічні характеристики, знайде найоптимальніші варіанти та гарантує своєчасне виконання замовлення, включно з комплектацією та доставкою.

Виконує замовлення будь-якого обсягу та складності (роздрібна та оптова поставка). Працюємо швидко, якісно і з турботою про клієнта! Перевага – високий рівень сервісу:

  • перевірка товару на наявність ушкоджень;
  • транспортно-заготівельні витрати;
  • оформлення всієї супутньої документації;
  • логістика тощо.

Гарантія якості

Компанія Helukabel зацікавлена в довгострокових та взаємовигідних відносинах, дотримується принципів чесності, уваги до споживача і гарантує найвищу якість продукції HeluKabel. Забезпечення 100% гарантіяякості вимагає високого рівня підтримки. Авторитетний експерт у виробництві кабелів, проводів та аксесуарів HELUKABEL пропонує продукцію найвищої якості, з відповідним маркуванням та підтверджену сертифікатами відповідно до європейських вимог та чинного законодавства України.

Контакти

Відповіді на всі запитання щодо кабельно-провідникової продукції від виробника HeluKabel: марки, технічні характеристики, сфери застосування, ціни й інше – Ви можете отримати,  зателефонувавши за номерами телефонів +38 (063) 757-21-20; +38 (032) 244-96-42. Також Ви можете заповнити заявку в розділі «Контакти» чи надіслати запит на електронну пошту компанії.

У нас Ви отримаєте якісний сервіс: ми допоможемо обрати марки кабелю Helukabel відповідно до Ваших потреб, у проектуванні мереж за максимально вигідними умовами та приємними цінами, у закупівлі, зберіганні, транспортуванні тощо.

Фахівці ЕлектроТехноПрому із задоволенням нададуть Вам детальну технічну консультацію у режимі 24/7, а служба цілодобової підтримки допоможе у вирішенні поставлених завдань.

З більш детальною інформацією про продукцію Helukabel серії Helukat JZ 500 можна ознайомитися в каталозі helukabel, розміщеному на нашій сторінці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *