Helukat jz 600 – гнучкі кабелі контрольного управління

Головна Сторінка » Блог » Helukabel » Helukat jz 600 – гнучкі кабелі контрольного управління

Однією з найважливіших галузей у сучасному світі індустріалізації є кабельна промисловість, яка забезпечує практично всі сфери людської діяльності.

фото helukabelСеред лідерів-виробників кабельно-провідникової продукції є корпорація HeluKabel Group. Багатолітній досвід німецького виробника і постачальника відзначається високим рівнем довіри серед партнерів прогресивних компаній світу і користується популярністю завдяки новітнім високоякісним розробкам кабельних систем для успішного майбутнього будь-якої галузі, готова до викликів цифрової епохи, вдосконалення ресурсоємних бізнес-додатків, мережевої індустрії, усіх сфер промисловості та техногенного прогресу.

HELUKAT 600 – cерія LAN-кабелів HELUKABEL

Широким асортиментом кабелів Helukabel представлена серія HELUKAT®. Однією з них є кабелі передачі даних, головним призначенням яких є застосування у швидкодіючих мережах з передачею даних від 100 Мбіт/с (CDDI, TPDDI, ATM, SDH/SONET), які відповідають найновішим рекомендаціям щодо вимог норм: категорія 5 відповідно до EIA/TIA TSB-36 ISO/IEC 11801, CENELEC pr EN 50173 та категорії 6 відповідно 7 DIN 44312-5.

Висока якість кабельної продукції серії HELUKAT® досягається завдяки підвищеним вимогам до технології виробництва в інноваційних вимірювальних лабораторіях, оснащених високочастотним обладнанням з аналізаторами систем та високочастотним випробувальним автоматом, керованим комп’ютером тощо.

Серія Helukat 600 вирізняється високими запасами продуктивності та найкращими робочими механічними характеристиками, що дає можливість застосовувати кабелі цієї серії в мережах Gigabit Ethernet, Fast Ethernet, Ethernet, ATM155, FDDI, Token Ring 4/16 Мбіт/с або ISDN, а також для прокладки у вузьких кабельних каналах.

Ще одним різновидом серії кабелів HELUKAT є кабель управління JZ-600, JZ-600-Y-CY, що застосовують для передачі малопотужних низьковольтних сигналів у різих умовах експлуатації (при рухомій експлуатації, необхідності забезпечення захисту від взаємних і зовнішніх перешкод, при збільшеній кількості електричних ланцюгів у кабелі, стійкості до дії різних механічних, кліматичних впливів та ін.), що й визначає специфіку конструкції цієї серії кабелів.

У наступному розділі розглянемо більш детально типи кабелів серії HELUKAT®.

Характеристика серії HELUKAT® та її різновиди

LAN-кабелі (Local Area Network) Helukabel використовують для підключення інтернету до різних пристроїв. Це екрановані кабелі HELUKAT 600 7 категорії Lan - кабельз відповідними технічними характеристиками: 7е S/FTP – вага ≈ 60 кг/км з мінімальним радіусом згину 60 мм при температурному діапазоні від -20ºС до +60 ºС, пожежне навантаження ≈ 0,60 МДж/м, маса міді: 28,00 кг/км та відповідають стандартам ISO/IEC 11801, відповідно з EN 50173, відповідно до EIA/TIA 568-A, важкозаймистість відповідно до IEC 60332-3, безгалогенові до IEC 60754-2, корозія горючих газів до EN 50267-2-3; 7е S/FTP duplex – вага ≈ 120 кг/км з мінімальним радіусом згину 60 мм при температурному діапазоні від -20ºС до +60 ºС, пожежне навантаження ≈ 1,20 МДж/м, маса міді: 56,00 кг/км та відповідають стандартам ISO/IEC 11801, відповідно до EN 50173, відповідно до EIA/TIA 568-A, важкозаймистість відповідно до IEC 60332-3, безгалогенові до IEC 60754-2, корозія горючих газів з EN 50267-2-3; 7s S/FTP flex – вага ≈ 42 кг/км з мінімальним радіусом згину 55 мм при температурному діапазоні від -20ºС до +60 ºС, пожежне навантаження ≈ 0,47 МДж/м, маса міді: 22,00 кг/км та відповідають стандартам ISO/IEC 11801, відповідно до EN 50173, відповідно до EIA/TIA 568-A, важкозаймистість відповідно до IEC 60332-1-2, безгалогенові до IEC 60754-2, корозія горючих газів до EN 50267-2-3; 7е S/FTP PVS для зовнішньої прокладкивага ≈ 153 кг/км з мінімальним радіусом згину 95 мм при температурному діапазоні від -30ºС до +70 ºС, пожежне навантаження ≈ 2,62 МДж/м, маса міді: 32,00 кг/км та відповідають стандартам ISO/IEC 11801, відповідно до EN 50173, відповідно до EIA/TIA 568-A, важкозаймистість відповідно до IEC 60332-1-2.

Серія Helukat 600 представлена різновидами кабелів HELUKAT® 600A, який має подвійну оболонку з PVC розроблений спеціально для зовнішньої прокладки (по стінах будинків або кабельних трасах), для комп’ютерних мереж і BUS-технологій та HELUKAT® 600E зі спеціальною холодостійкою оболонкою з PVC для зовнішньої прокладки та для прокладки в землі, а також варіанти мідних LAN-кабелів для передачі даних 600E категорії 7e S/FTP PVC, 675 R та армованих 600AE для прокладки в землі категорії 7e S/FTP FRNC/PE.

Неекрановані спеціальні кабелі управління з ПВХ серії HELUKAT JZ-600 призначені для передачі сигналів малої потужності зі змінною або імпульсною напругою до 1000 В з частотою до 5000 Гц, а з постійною – до 1400 В від датчиків до апаратури контролю для дистанційного управління виконавчими механізмами при рухомому застосуванні з технічними характеристиками: мінімальний радіус згину 7,5 х на діаметр кабелю, температурний діапазон від -5ºС до +80 ºС (при рухомому застосуванні) та -40ºС до +80 ºС (при нерухомому), стійкий до іонізуючого випромінювання (80 x 106 сДж/кг до 80 Мрад) та ультрафіолетових променів, відповідає європейським стандартам DIN VDE 0262/12.95 та DIN VDE 0281. Також серія представлена гнучким з цифровим маркуванням Helukat JZ-600-Y-CYаналогом кабелю Helukat JZ-600 UL/CSA зі спеціальною  PVC-оболонкою відповідно до  DIN VDE 0285-525-2-51/ DIN EN 50525-2-51 – жили з тонких мідних дротів відповідно до DIN VDE 0295 кл. 5, BS 6360 кл. 5, IEC 60228 кл. 5, стійкий до ультрафіолетового випромінювання, що дозволяє (при середній механічній напрузі для гнучкої прокладки та при вільному переміщенні без зусиль) застосовувати в сухих і вологих приміщеннях, на відкритому повітрі, але не призначений для прокладання у землі або у воді.

Helukat JZ-600Монтажний провід із ПВХ Helukat JZ-600-Y-CY з технічними характеристиками: мінімальний радіус згину 10 х на діаметр кабелю, температурний діапазон від -5ºС до +80 ºС (при рухомому застосуванні) та – 40ºС до +80 ºС (при нерухомому), стійкий до іонізуючого випромінювання (80 x 106 сДж/кг (до 80 Мрад) та ультрафіолетових променів, відповідає європейським стандартам DIN VDE 0262/12.95 та DIN VDE 0281.

Серія представлена також аналогами JZ-600-Y-CY UL/CSAЭМС з мідним екраном, JZ-600 PUR, стійким до порізів та JZ-600 Y-CY PUR з мідним екраном, які, завдяки високій гнучкості, забезпечують швидку та надійну прокладку.

ЕлектроТехноПром – прямий постачальник оригінальної продукції HELUKABEL

Велика кількість виробників намагається досягти низьких цін, економлячи на матеріалах, і як результат – неякісна продукція, аварійні ситуації, втрата прибутку тощо.

Прямим постачальником оригінальної брендової кабельно-провідникової продукції Helukabel в Україні є компанія з багаторічним досвідом та розумінням потреб споживача на сучасному етапі глобалізації та розвитку технологічних процесів – ЕлектроТехноПром.

ЕлектроТехноПром гарантує поставку якісної продукції серії HEKUKAT®, яка відповідає усім технічним характеристикам і міжнародним стандартам за доступними цінами.

Купувати продукцію в прямого постачальника зручно і безпечно – це дає можливість зекономити час і додаткові витрати на логістику, митне оформлення та супутні проблеми й суттєво впливає на рентабельність запланованих робіт.

Сфера використання кабелів серії HELUKAT

Великий вибір кабелів Helukat та розгалужений спектр технічних характеристик дають можливість широкого їх застосування.

кабелі хелюкатСерію LAN-кабелів Helukat 600 використовують для прокладки Інтернет мереж у нових комерційних і промислових будівлях, що забезпечує високу надійність та швидкість передачі даних, є ідеальною для промислового використання, де можуть виникати додаткові перешкоди.

Більш широким можливе застосування серії кабелю Helukat JZ-600 та його аналогів JZ-600-Y-CY – у виробничому та металообробному устаткуванні, сталеливарному виробництві, потокових і виробничих лініях, а також у системах очищення повітря та у стрічкових і конвеєрних транспортерах, потокових лініях, на виробництві комплектного промислового обладнання, кондиціонуючого обладнання, сталепрокатних та металургійних підприємствах.

Висока якість та доступні ціни

HELUKABEL презентує широкий вибір асортименту кабельно-провідникової продукції серії Helukat® на ринку України.

Усі системні рішення ретельно протестовані в центрах контролю якості та відповідають світовим стандартам. Уся продукція серії бренду Helukabel HELUKAT чітко дотримується  задекларованих технічних характеристик, зазначених у каталозі і, за умови правильної експлуатації, монтажу тощо, Виконання індивідуальних замовленьгарантує безпечну та довготривалу роботу, якість та надійність виробів за оптимальними цінами.

Пріоритетом команди ЕлектроТехноПрому є якісне надання персональних послуг, фахових консультацій щодо вибору кабельно-провідникової продукції виробника HeluKabel для комерційних об’єктів чи державних організацій. Команда гарантує якість наданих послуг, а це суттєво впливає на ціну та рентабельність задуманого проекту.

Команда ЕлектроТехноПрому ретельно вивчає ринок кабельної індустрії, знає все про якість, безпеку, надійність кабельної продукції компанії HeluKabel і допоможе поєднати всі ці якості в будь-якому проекті, незалежно від складності й об’єму.

Гарантія якості

Успіх між виробником і споживачем забезпечує якісна, надійна, екологічна продукція, яка забезпечує довготривалу безперебійну роботу.

Бренд Helukabel – саме той виробник, який завоював ринок України завдяки дотриманню задекларованих компанією принципів і вимагає цього ж і від своїх постачальників, непохитно certifiedконтролює всі процеси – від виробництва до постачання.

Широкий вибір продукції Helukabel, відповідність задекларованим технічним характеристикам, наявність міжнародних сертифікатів відповідно до законодавства України та документів, що гарантують відсутність будь-яких технічних чи механічних недоліків, гарантують високу якість і надійність у використанні продукції.

Контакти

Команда фахових консультантів готова надавати необхідну технічну підтримку в режимі 24/7, допомагати у вирішенні будь-яких питань щодо поставлених задач:

  • надавати вичерпну інформацію щодо асортименту кабельної продукції серії Helukat;
  • обирати серії кабелів виробництва Helu Kabel відповідно до сфери застосування;
  • з логістикою, що дає можливість суттєво скоротити терміни доставки;
  • з цілодобовою клієнтською підтримкою у питаннях монтажу/демонтажу чи будь-яких інших питань.

Із більш докладною інформацією Ви можете ознайомитись у розділі «Контакти» чи написати нам на електронну пошту, або зателефонувати до компанії +38 (063) 757-21-20; +38 (032) 244-96-42.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *