Helukabel в Україні та Києві

Головна Сторінка » Блог » Helukabel » Helukabel в Україні та Києві

Бренд Helukabel займає чільне місце на ринку України серед кабельно-провідникової продукції. Значний асортимент товару цієї галузі (понад 33 000 одиниць стандартних виробів та індивідуальні

helukabel_RDсистемні рішення) – це одножильні і багатожильні, малостійкі і термостійкі кабелі, кабелі з ПВХ пластику і силікону, круглі і пласкі проводи, екрановані і неекрановані кабелі, в тому числі з екранованою стальною оболонкою та з ізоляціє зі зшитого поліетилену тощо, дає можливість постачати споживачам найновіші системи зв’язку для промислових, інфраструктурних чи офісних об’єктів.

Компанія пильно стежить за розвитком технологій в Україні і постійно розробляє та поповнює асортимент виробів, які є досконалими з погляду безпеки, якості і функціональності.

ЕлектроТехноПром – прямий постачальник

ЕлектроТехноПром є прямим постачальником HeluKabel у Києві та Україні – виробника і розробника надсучасної кабельної продукції, яка відповідає якості і екологічним стандартам, засвідченої відповідними сертифікатами.

ЕлектроТехноПром гарантує наявність асортименту продукції з каталогу HeluKabel в Україні та швидке виконання замовлень. Автоматизований процес сортування, підготовки замовлення, вантажних робіт і відправлення значно заощаджують час доставки, що гарантує споживачам уникнення ризиків зриву поставок й економію часу, забезпечує виконання запланованих робіт у зазначений термін, а це, в свою чергу, підвищує рентабельність підприємства.

Основні марки продукції Helukabel в Україні

Для зручності своїх клієнтів виробник кабелів та проводів Helukabel розробив каталог, де представлено продукцію відповідно до застосувань, і завдяки якому можна ознайомитись з технічними характеристиками та легко обрати найкраще рішення. Представляємо найбільш поширені марки Helukabel у Києві та Україні.

MULTIFLEX – марка високостійких кабелів Helu, розроблена за сучасними технологіями, призначена як для використання при постійних динамічних навантаженнях без розтяжки і вимушених переміщень, helukabel-oz-bl-cyтак і у рухомих вузлах найрізноманітніших пристроїв, має характеристики  покращеної гнучкості, яка забезпечує тривалий термін експлуатації і рентабельності.

Ця серія спеціальних екранованих кабелів Helukabel в Україні, призначена для використання в галузі енергетики в умовах високочастотного випромінення, яке створює перешкоди під час передачі даних і забезпечує безперебійну роботу.

HELUTHERM – марка безгалогенових, гнучких, термостійких одножильних дротів та кабелів із покриттям зі зшитого полімеру для роботи при високих температурних показниках, в умовах високої вологості чи хімічного впливу. helukabel HELUTHERM

Продукція Helukabel в Україні призначена як для внутрішніх робіт з проводкою у нагрівальних приладах, електричних машинах, перемикачах та розподілювачах, у виробництві промислового низьковольтного обладнання, для прокладки в трубах, закритих монтажних каналах, транспортних системах, так і для зовнішніх робіт.

PUR – марка гнучких кабелів керування Helukabel з поліуретановою оболонкою (PUR), яка ідеально підходить Helukabel-29452-imageдля застосування у екстремальних умовах роботи з різними хімічними речовинами, маслами чи охолоджувачами, стійка до стирання. При високому ризику механічних пошкоджень, продукція марки PUR – найкраще рішення.

PROFIBUS – марка кабелів HeluKabel з PUR-оболонкою представлена великим асортиментом кабелів (PROFIBUS -DP, -PA, -L2 AUSS), які застосовують для внутрішньої чи зовнішньої прокладки, профібус кабельстійкі до мінеральних масел, жирів, холодоагентів, мікробів, впливу атмосферних явищ, потужних навантажень в буксирувальних ланцюгах, рухомих прокладках у робототехнічних та підвісних системах.

Кабелі Profibus з маркуванням PROFINET дозволяють інтегрувати мережу PROFIBUS з мережею Ethernet.

Маркування кабелів Profibus  позначкою PA призначене для використання в системах автоматизації технологічних процесів хімічної промисловості, а також для обміну інформацією між різними системами автоматики, де використовують системи BUS.

Малостійкий мідний екранований кабель для передачі даних марки Profibus з маркeром L2 AUSS призначений для зовнішньої стаціонарної прокладки.

Przewod-gumowy-PUR-HELUKABEL-3x2NYY – марка силових кабелів Helu з технічними характеристиками для роботи з високою напругою, виготовлена з матеріалів, які не містять кадмію, силікону і речовин, що не руйнують лакофарбові покриття.

Марка NYY розроблена компанією Helukabel і використовується в Україні для прокладки в землі, у воді, на відкритому повітрі, у бетоні та внутрішніх приміщеннях.

Галузі застосування продукції Helu Kabel в Україні

Прямий постачальник HeluKabel у Києві та Україні пропонує великий асортимент кабельно-провідникової продукції, який має широкий спектр застосування у різних галузях – на електростанціях та станціях альтернативної «зеленої» енергії (мережі надвисокої, високої, середньої та низької напруги), атомної і нафтогазової галузей, телекомунікації, будівництві житлових та громадських об’єктів, виробництві побутового електронного приладдя та обладнання, сталеварних та прокатних станків, комп’ютерних системах, машинобудуванні, авіації, робототехніці та інших галузях з динамічним навантаженням, а також за спеціальним призначенням.

Переваги використання бренду Helu Kabel в Україні

Якість і чистота для екології – головні критерії компанії. Уся продукція ретельно тестується у високотехнологічних центрах контролю і надходить на склади з сертифікатами контролю якості.

1609845607_HELUKAT-robotic-cableВисокотехнологічна продукція HeluKabel в Україні відповідає світовим і європейським стандартам, задекларованим технічним характеристикам та найвищим вимогам клієнтів, вирізняється не тільки високим рівнем якості, а й дотриманням високих стандартів у сфері охорони навколишнього середовища, про що свідчать відповідні сертифікати, а також гарантує споживачеві поставку надійного, високоякісного, екологічного товару.

Найбільший вибір кабельної продукції в Україні

Кабельно-провідникова промисловість України сьогодні представлена сукупністю виробників продукції різної якості – від виробників СНД до європейських компаній, що конкурують між собою передусім за якістю, ціновою політикою та налагодженими взаємовигідними зв’язками з підприємствами.

ЕлектроТехноПром – прямий постачальник Helukabel у Львові, Києві та Україні пропонує великий вибір високотехнологічної продукції, аксесуарів та сервісу з широким спектром застосування у практично всіх сферах виробництва, що значно скорочує затрати на обладнання виробництва та монтажні роботи, а це, в свою чергу – гарантія безпечної експлуатації будь-якого об’єкта.

Розуміння потреб споживачів та викликів технологічного прогресу постійно спонукає виробника кабельної продукції вдосконалюватись, розробляти найновітніші рішення та поповнювати асортимент усучасненими, ще більш рентабельними і функціональними марками проводів і кабелів.

Окрім Helukabel, жодна інша компанія не має такої різноманітної пропозиції. Авторитет – наша марка якості!

Індивідуальні замовлення та швидке виконання

індивідуальний підхід до замовлень Чим складніше замовлення чи нестандартні запити клієнта, тим більше зацікавленості проявляє наша команда Helukabel в Україні. Ми з радістю допоможемо у розробці будь-яких рішень, прорахуємо, укомплектуємо замовлення, враховуючи всі технічні характеристики, знайдемо найоптимальніше рішення і доставимо замовлення у визначений термін у будь-який куточок України.

Працюємо швидко, якісно і з турботою! Перевага – економія часу та коштів на:

  • перевірку товару на наявність ушкоджень та транспортно-заготівельні витрати;
  • оформлення усіх супутніх документів;
  • вантажних роботах тощо.

Якість і доступні ціни в Україні

Найбільше уваги до продукції виробник Helukabel в Україні приділяє її мобільному використанню. Споживач вимагає, щоб продукція була екстремально стійкою до електричних, хімічних і механічних навантажень, мала довготривалий термін експлуатації, невеликий радіус згину тощо, тому висококваліфіковані спеціалісти компанії, враховуючи всі запити споживача, розробляють кабелі, які відповідають усім вимогам. Унікальні і передові розробки проходять випробування у надсучасних випробувальних центрах.

Будучи прямим постачальником Україні та Києві ЕлектроТехноПром завжди перевіряє і поповнює склади товаром, представленим у каталозі, має центри контролю якості і налагоджену систему логістики, що робить ціни конкурентоспроможними, а виробництво рентабельним.

Гарантія якості

Команда постачальників Helukabel в Україні орієнтована на клієнтів бізнесу, зацікавлена в довгострокових та взаємовигідних відносинах, дотримується принципів чесності, уваги до клієнта і гарантує найвищу якість товарів Helu Kabel та надання висококваліфікованих послуг.кабельексперт Забезпечення якості вимагає високого рівня підтримки. Як авторитетний та досвідчений виробник проводів та кабелів Helukabel пропонує найвищу якість продукції – сертифіковані відповідно до вимог чинного законодавства України з відповідним маркуванням та документами перевірки на відсутність фабричних чи механічних пошкоджень, координує роботу із замовниками, постачальниками та виробництвом.

Контакти

Якщо у Вас виникла проблема з вибором правильного рішення чи є питання щодо кабельно-провідникової продукції від виробника Helukabel в Україні – звертайтесь до нас! Ви отримаєте якісний сервіс у виборі марки кабелю Helukabel відповідно до сфери застосування, у проектуванні мереж за максимально вигідними умовами та приємними цінами, у плануванні закупівлі, зберіганні, транспортуванні тощо.

Фахівці ЕлектроТехноПрому із задоволенням нададуть Вам детальну технічну консультацію у режимі 24/7, а служба цілодобової підтримки допоможе у вирішенні поставлених завдань і викликів.

З більш детальною інформацією про марки, технічні характеристики та ціни на продукцію Helukabel в Україні можна ознайомитися у каталозі helukabel, заповнити заявку в розділі «Контакти» чи надіслати запит на електронну пошту компанії, або зателефонувати за номерами телефонів +38 (063) 757-21-20;+38 (032) 244-96-42.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *