Онлайн каталог Helu Kabel

Головна Сторінка » Блог » Helukabel » Каталог Helukabel

Потужна торгова марка Helu Kabel дає нашим споживачам впевненість у тому, що кожен продукт, зазначений у каталозі helukabel, відповідає найвищим очікуванням.

яблуко helukabelСьогодні бренд Helu є одними з найвідоміших у галузі кабельних технологій і здобув репутацію преміум-бренду завдяки якості, точності та надійності. Номенклатура товарів, представлених у каталозі helukabel, характеризується високою стійкістю до хімічних, електричних і механічних впливів, має малий радіус згину, що забезпечує значну кількість циклів згину і тривалий термін використання. Контрольні тестування і заміри у сучасних випробувальних центрах гарантують найвищу якість продукції, екологічність, що є основним принципом компанії Helu Kabel.

Асортимент продукції каталогу Helukabel

У каталозі Helu Kabel запропоновано нашим клієнтам високотехнологічну продукцію у сфері кабельної індустрії відповідно до діючих норм і стандартів.

Виробник пропонує широкий асортимент кабелів, дротів і аксесуарів, як стандартних,  так і за спецзамовленням клієнта, найвищого рівня якості та екологічності, що підтверджують сертифікати стандартів DIN EN ISO 9001:012008, DIN EN ISO 14001:2009.

Найпопулярніші серії продукції каталогу Helukabel

MULTIFLEX

MULTIFLEX – серія високостійких кабелів Helukabel, розроблена з урахуванням сучасного технологічного прогресу, призначена для використання при постійних динамічних навантаженнях без розтяжки і вимушених переміщень, а також у рухомих вузлах різних пристроїв, характеризується  покращеною гнучкістю, що забезпечує тривалий термін експлуатації і рентабельності.

Серія спеціальних екранованих кабелів, представлених у каталозі helukabel, призначена для використання в енергетичних цілях в умовах високочастотного випромінення, яке створює перешкоди під час передачі даних і забезпечує безперебійну роботу.

helukabel_24013HELUTHERM – серія безгалогенових, гнучких, термостійких одножильних дротів та кабелів із покриттям зі зшитого полімеру для роботи при високих температурних умовах, а також в умовах високої вологості чи хімічного впливу.

Продукція, запропонована у каталозі helukabel, призначена для монтажу внутрішніх робіт з проводкою у нагрівальних приладах, електричних машинах, перемикачах та розподілювачах у виробництві промислового низьковольтного обладнання, для прокладки в трубах, закритих монтажних каналах, транспортних системах та для зовнішніх робіт.

PUR

PUR – у каталозі helukabel представлено серію гнучких кабелів керування з поліуретановою оболонкою (PUR), ідеальна для застосування у екстремальних умовах з різними хімічними речовинами, маслами чи охолоджувачами, стійка до стирання і відповідає усім технічним характеристикам.

PROFIBUS

PROFIBUS – серія виробництва кабелів Helu Kabel з PUR-оболонкою. Ця серія представлена у каталозі kabel великим асортиментом кабелів (PROFIBUS -DP, -PA, -L2 AUSS), які застосувують для внутрішньої чи зовнішньої прокладки. Вироби стійкі до мінеральних масел, жирів, холодоагентів, мікробів, впливу атмосферних явищ, потужних навантажень в буксирувальних ланцюгах, рухомих прокладках у робототехнічних та підвісних системах. 

Модель з маркуванням PROFINET дозволяє інтегрувати мережу PROFIBUS з мережею Ethernet. 

Серія кабелів Profibus PA призначена для використання в системах автоматизації технологічних процесів хімічної промисловості, для обміну інформацією між різними системами автоматики, де використовують системи BUS.

Малостійкий мідний екранований кабель для передачі даних серії Profibus L2 AUSS призначений для зовнішньої стаціонарної прокладки.

NYY

NYY – репрезентована у каталозі серія силових кабелів Helukabel з технічними характеристиками для високої напруги, виготовлених з матеріалів, які не містять кадмію, силікону і речовин, що не руйнують лакофарбові покриття.

Серія NYY компанії Helu призначена для прокладки в землі, у воді, на відкритому повітрі, у бетоні та внутрішніх приміщеннях.

Області застосування продукції каталогу Helu Kabel

Значний асортимент кабельно-провідникової продукції у каталозі helukabel має широкий спектр застосування у наступних галузях: енергетики (мережі надвисокої, високої, середньої та низької напруги), розподілі альтернативної «зеленої» енергії та електростанціях, атомної і нафтогазової галузей, телекомунікації, будівництві житлових та громадських об’єктів, виробництві побутового електронного приладдя та обладнання, машинобудуванні, сталеварних та прокатних станків, робототехніці та інших галузях з динамічним навантаженням, а також за спеціальним призначенням.

Через швидкий розвиток сучасних технологій компанія Helu kabel постійно вдосконалює продукцію, нові серії кабелів Helu тестуються у сучасних центрах і поповнюють каталог helukabel. У каталозі helukabel представлено продукцію бренду (понад 33000 найменувань) та надійні рішення, які є передовими з погляду безпеки, якості і функціональності.

 Політика цін Helu kabel

Головними факторами ціноутворення є передусім якість товару і логістика.

ЕлектроТехноПром є прямим постачальником провідної міжнародної корпорації HeluKabel, яка має свої складські приміщення, де завжди в наявності є вся продукція, задекларована у каталозі. Найсучасніші технології вантажно-розвантажувальних робіт дозволяють забезпечити постачання в режимі “just-in-time”, а команда ЕлектроТехноПрому виконує всю роботу щодо формування замовлення, пакування, доставки, що значно заощаджує витрати замовника, гарантує відповідність замовлення, і це дозволяє пропонувати стабільні конкурентоспроможні ціни на ринку України.

Наша команда ретельно вивчає цінову політику і формує її оптимально вигідною до потреб клієнта. 

Переваги використання Helukabel

Представлена у каталозі продукція, відповідає світовим і європейським стандартам та сертифікована, технічні характеристики товару відповідають найвищим вимогам клієнтів, вирізняється не тільки високим рівнем якості, а й дотриманням високих стандартів у сфері охорони навколишнього середовища, що гарантує споживачеві постачання надійного, високоякісного, екологічного товару.

Уся кабельно-провідникова продукція проходить пильний контроль якості як під час виготовлення, так і після надходження на склад за допомогою високотехнологічного обладнання.

Виконання індивідуальних замовлень продукції з каталогу Helu kabel

В асортименті продукції каталогу helukabel запропоновано спеціальні кабелі та технологічні нестандартні рішення, які виготовляються на замовлення клієнтів відповідно до технічних вимог і сфери застосування.

збірка замовленьУся продукція, виготовлена за індивідуальними параметрами споживача, перевіряється у надсучасних тестувальних центрах, відповідає стандартам і задекларованим технічним характеристикам.

Команда ЕлектроТехноПрому допоможе в оптимальні терміни вирішити усі поточні процеси, доставить замовлення Helu Kabel вчасно і гарантує підтримку упродовж усього проекту – від планування до розробки.

Гарантія якості продукції Helu kabel

satisfaction guaranteed

Якість, надійність, довговічність, екологічність – це ті характеристики, які є запорукою успіху між виробником і споживачем. Компанія Helu Kabel чітко дотримується цієї доктрини і вимагає її дотримання і від своїх партнерів.  

Широкий асортимент продукції у каталозі helukabel повністю відповідає усім технічним параметрам, підтверджений сертифікатами відповідно до законодавства України та документами на підтвердження відсутності будь-яких технічних чи механічних недоліків. 

Контакти

Якщо у Вас є питання у вирішенні будь-яких замовлень у галузі кабельно-провідникової продукції Helu Kabel за приємними цінами – звертайтесь до нас! Ви отримаєте відмінний сервіс у виборі марки кабелю з каталогу Helukabel відповідно до сфери застосування, у проектуванні мереж за максимально вигідними умовами, у плануванні закупівлі, транспортуванні, зберіганні та ін.

Кваліфіковані спеціалісти ЕлектроТехноПрому завжди до Ваших послуг у режимі 24/7, а служба цілодобової підтримки клієнта у будь-який час допоможе у вирішенні поставлених завдань і викликів.

Для отримання більш детальної інформації про маркування, технічні характеристики та підбір кабелів заповніть заявку в розділі «Контакти» чи надішліть запит на електронну пошту компанії, або зателефонуйте за номерами телефонів +38 (063) 757-21-20; +38 (032) 244-96-42.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *