Монтажний кабель h05v k

Головна Сторінка » Блог » Helukabel » Монтажний кабель h05v k

кабеліУ сучасному світі в умовах постійного зростання технологічного прогресу виробництва однією з ключових галузей є енергетика, яка визначає стан розвитку промисловості в цілому. Використання електричної енергії дає можливість перетворити її на інші види – механічну, теплову, світлову й ін., для забезпечення роботи виробничих, промислових та інших галузей.

Глобальне використання електричної енергії зумовлює необхідність передачі її на великі відстані, розподіл між електроприймачами з великим діапазоном потужностей, що не можливо без якісних кабелів і проводів.

Helukabel Group – відома німецька компанія, що займається розробкою, виготовленням і поставкою найбільш якісної продукції кабельної індустрії, а зростання масштабів споживання енергетичних ресурсів, що спричиняє загострення проблеми забруднення навколишнього середовища, зумовлює до активних пошуків розв’язання питання екології та найновітніших розробок у цій галузі.

Різновиди продукції Helukabel

Завдяки інноваційним розробкам компанії, продукція Helukabel охоплює всі сфери людської діяльності – від побуту до найпотужніших виробничих технологічних процесів: зв’язку, автоматики, електроніки тощо.

промисловий кабель 2Компанія Helukabel розробила каталог, у якому, для зручності споживача, за розділами подано перелік асортименту:

  • промислові кабелі та проводи – гнучкі кабелі управління, кабелі передачі даних, для буксирувальних ланцюгів, датчиків та сервоприводів; термостійкі, всепогодні, водостійкі кабелі, барабанні, кабелі для робототехніки, пласкі й стрічкові, одножильні, компенсаційні, коаксикальні тощо;
  • інфраструктурні кабелі – інсталяційні, силові, для зв’язку й пожежної сигналізації (YV, NYM, NHMH-O, J-Y, NYCY, NYY, NAYY тощо);
  • кабелі передачі даних і BUS-систем – волоконно-оптичні, мідні кабелі для передачі даних, BUS-кабелі (HCS, Helucom, Shipline, Profibus);
  • медіа кабелі (Helusound тощо);
  • для альтернативних джерел енергії – фотовальтаїчних устаткувань, вітрогенераторів, аеропортів, вантажного та залізничного транспорту Heluwind, Helutruck);
  • зібрані кабелі для системних рішень –сервоприводів, датчиків і вентиляторів;
  • спіральні кабелі – Roboflex -recycle;
  • морські кабелі; 

Уся продукція компанії Helukabel сертифікована відповідно до чинного законодавства і відповідає світовим вимогам.

Кабелі групи Helukat h05v k

Найпоширенішою серед споживачів продукцією Helukabel Group є універсальна серія монтажних кабелів і дротів типу helukabel h05v k з особливою конструкцією, призначеною для передачі електроенергії (невелике навантаження струму) в межах одного електричного устаткування, приладу чи апарата з невеликим перерізом жил (до 6 мм2) як для рухомого, так і для нерухомого монтажу. Не призначені кабелі для застосування на відкритому повітрі, на виробничих і сільськогосподарських підприємствах.

Розглянемо типи кабелів та дротів серії helukabel h05v k та їх технічні характеристики.

Спеціальний ПВХ-кабельСпеціальний ПВХ-кабель управління H05VV5-F (NYSLYÖ-JZ) та аналог (H)05VV5-F (NYSLYÖ-JZ) – гнучкий, з цифровим маркуванням, що вирізняється стійкістю до масел завдяки зовнішній оболонці, виготовленій відповідно до DIN VDE 0285-525-2-51/ DIN EN 50525-2-51 та IEC 60227/75.

Рекомендований мінімальний радіус вигину для рухомого застосування ≈ 7,5x Ø кабелю H05VV5-F з температурним діапазоном застосування від -5°C до +70°C, для стаціонарного – ≈ 4x Ø кабелю з температурним діапазоном – від – 40°C до +70°C.

Кабель типу H05VV5-F розроблено у відповідності до DIN VDE 0281 і використовують у побутових приміщеннях (кухня, офіс, побутова техніка) з середнім механічним навантаженням. кабель н1

Можливе застосування кабелю H05VV-F в умовах підвищеної вологості (холодильники, пральні машини, центрифуги тощо), у таких випадках обов’язкове відповідне маркування, а також в устаткуваннях для підігріву їжі, за умови відсутності гарячих деталей чи інших теплових впливів.

Серія H05VV-F Helukabel придатна для використання у декоративній обшивці та порожнинах будівель, розсувних конструкціях меблів тощо.

спеціальний кабельСерія гнучких кабелів представлена типом H05VVC4V5-K, (H)05VVC4V5-K з екраном й аналогом без нього і призначена для рухомого застосування при середніх механічних навантаженнях як кабелі управління або сполучні кабелі в машинобудівній промисловості, конвеєрних, виробничих лініях тощо, завдяки унікальній конструкції – внутрішня оболонка зроблена зі спеціального ПВХ-матеріалу TM2 відповідно до DIN VDE 0207-363-4-1/DIN EN 50363-4-1, а зовнішня оболонка містить спеціальний ПВХ-матеріал TM5 відповідно до DIN VDE 0207-363-4-1/DIN EN 50363-4-1 з мінімальним радіусом вигину при рухомому застосуванні ≈ 10x Ø кабелю та стаціонарному ≈ 5x Ø.

Універсальний дріт типу helukabel h05v k – серія ПВХ-дротів, тонких одножильних,  призначений для внутрішнього монтажу: пристроїв усілякої апаратури, промислового устаткування, у щитках управління, освітлювальних чи розподільчих пристроях, а також у трубах, та прокладці під шпаклівку для сухих приміщень, який завдяки ПВХ-ізоляції жил та ізоляцією з термопластичної полімерної смоли TI1 відповідно до DIN VDE 0207-363-3 та IEC 60227-3 не розповсюджує горіння, самозагасаючий.

Температурний діапазон для рухомого застосування від -5°C до +70°C, для стаціонарного застосування від -30°C до +80°C.

Уся продукція серії helukabel h05v k виготовлена з матеріалів, що не містять кадмію, силікону та речовин, що спричиняють руйнування.

Сфери застосування серії Helukabel h05v k

Універсальні монтажні кабелі серії helukabel h05v k мають широкий спектр застосування – першочергово, це монтаж електропроводки у побутових приміщеннях, кухнях, офісах, а також як прокладка в пустотних каналах будівельних конструкцій, у трубах, як відкрита прокладка у виробничих приміщеннях, так і як нерухома відкрита прокладка.

кабеліГнучкі кабелі серії Helukat використовують як кабелі управління та сполучні кабелі в машино- та верстатобудуванні, конвеєрах, підйомно-транспортному обладнанні та виробничих лініях. Можуть застосовуватись у сухих та вологих приміщеннях, при середніх механічних навантаженнях у вільному русі без розтягнення, але є застереження щодо прокладки на відкритому повітрі.

Завдяки широкому діапазону можливостей вжитку кабелів серії helukabel h05v k у галузі зв’язку, електроніки, автоматики, контролю технологічними процесами в таких царинах як медицина, астрономія, геологія, біологія, IT-сфера тощо, ця серія зарекомендували себе на ринку кабельно-провідникової галузі.

Переваги використання оригінальної продукції HELUKABEL через прямого постачальника – компанії ЕлектроТехноПром

Сьогодні ринок насичений неякісною продукцією різних виробників з низькою ціновою палітрою майже усіх галузей промисловості, найважливіших технологічних компонентів – харчової, автомобільної, побутової техніки, космічної, сільськогосподарської і кабельної індустрії зокрема, спричинене недоброчесністю виробників, що намагаються досягти низьких цін, економлячи на матеріалах, а це спричиняє до негативних наслідків для економіки, здоров’я та екології.

Щоб уникнути підробки, альтернативою є купівля продукції через прямого постачальника. Сьогодні на ринку кабельно-провідникової індустрії України прямим постачальником оригінальної брендової продукції Helukabel є компанія ЕлектроТехноПром, яка зарекомендувала себе як компанія з багаторічним досвідом та розумінням потреб споживача на сучасному етапі розвитку технологічних процесів.

Компанія ЕлектроТехноПром гарантує поставку якісної оригінальної продукції серії helukabel h05v k, яка відповідає технічним характеристикам, маркуванню, міжнародним стандартам та прийнятним цінам.

Купуючи продукцію в прямого постачальника, споживач значно зекономить на супутніх проблемах: логістиці, митному оформленні й інших питаннях, швидко і безпечно отримає товар, адже компанія ЕлектроТехноПром бере на себе всі турботи.

Висока якість та доступні ціни

Хибним є твердження, що високоякісна продукція дорога. Насправді якість продукції залежить від багатьох факторів: технології виготовлення, засобів технічного обслуговування і контролю, логістики, зберігання тощо, і дотримання всіх перелічених вимог сприяє підвищенню як якості продукції, так і стабільності цін.

доставка і якістьКомпанія Helukabel використовує прогресивну технологію виробництва з високим рівнем механізації та автоматизації, постійно вдосконалює технічні характеристики продукції методом ретельного контролю та випробувань інженерних рішень, що передусім впливає на підвищення якості, а це в свою чергу на ціноутворення.

Команда ЕлектроТехноПрому пильно вивчає цінову політику і формує її оптимально вигідною до потреб клієнта та гарантує надійність, стабільність, рентабельність будь-якого проекту. 

Комплектація будь-яких замовлень

Helukabel Group пропонує споживачеві не тільки широкий асортимент кабелів, дротів та аксесуарів для різних галузей людської діяльності, а й великий асортимент зібраних кабелів для системних рішень: це кабелі для сервоприводів, сервомоторів, датчиків, вентиляторів, адаптерів, робототехніки (Roboflex-recycle), кабелів із штекерами (PVC-, PUR-, Yellowflex-кабелі) та пропонує допомогу в розробці інженерних рішень на замовлення споживача будь-якого обсягу та складності.

Прямий постачальник HeluKabel Group – компанія ЕлектроТехноПром, допоможе в оформленні замовлення індивідуальних рішень, враховуючи всі технічні характеристики, знайде найоптимальніші варіанти та гарантує своєчасне виконання, включно з комплектацією та доставкою.

Працюємо швидко, якісно і з турботою про клієнта.

Оптові та роздрібні поставки

Договірне ділове співробітництво – основа ринкових відносин, які гарантують двосторонню фінансову стабільність.

Команда ЕлектроТехноПрому задовільнить потреби будь-якого споживача, як оптового, так і роздрібного, за принципами сучасного маркетингу ознайомить з інформацією про виробника (Helukabel), допоможе у раціональному виборі кабельно-провідникової продукції, у проектуванні індивідуальних рішень, комплектації та організації логістичних послуг, ураховуючи зовнішні чинники та запити замовника, гарантує наявність задекларованого асортименту виробів з каталогу Helukabel.

Обсяг робіт не впливає на якість послуг компанії ЕлектроТехноПрому та ціну, а гарантує точність і порядність у розрахунку інженерних рішень відповідно до поставлених цілей, швидке виконання замовлень та привабливі умови постачання в будь-який куточок України.

Швидка комплектація і доставка

Команда ЕлектроТехноПром укомплектує швидко і якісно замовлення, незалежно від обсягу (купівля кабелю чи виконання нестандартних рішень), виконає своєчасну поставку.

Наша команда готова допомогти у раціональному підборі кабельно-провідникової продукції, проектуванні, комплектації, логістиці, враховуючи всі побажання замовника та зовнішні чинники.

Технічний і професійний кадровий потенціал компанії ЕлектроТехноПром, значний досвід у роботі в галузі кабельно-провідникової індустрії гарантують високий рівень якості виконання замовлень, надійність і безпечність.

Контакти

Команда професійних консультантів у режимі 24/7 проконсультує у виборі кабельної продукції, запропонує найоптимальніший варіант щодо індивідуального рішення та надасть відповіді на всі запитання стосовно технічних характеристик, сфери застосування, монтажу та цінової політики.

Детальну інформацію про умови співпраці можна отримати, заповнивши форму зворотного зв’язку на сайті. Ви також можете зателефонувати за телефоном компанії +38 (063) 757-21-20; +38 (032) 244-96-42 або написати нам на зазначену в розділі «Контакти» електронну пошту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *