Liycy – Кабель для передачі даних

Головна Сторінка » Блог » Lapp Kabel » Liycy – Кабель для передачі даних

Галузь виробництва і постачання кабельних з’єднань очолює компанія Lapp Kabel і підтверджує авторитет на ринку цієї галузі якістю, точністю і надійністю.

Попит продукції компанії Lapp kabel зумовлений послідовною політикою компанії щодо виробництва усіх товарних груп, представлених у каталозі Lapp Kabel.

Лапп кабель виготовляє високотехнологічну продукцію – від кабелю до готових галузевих рішень як для роботи у будь-яких галузях, незалежно від умов середовища, і відповідає вимогам задекларованої сфери застосування.

Багатолітній досвід роботи і широкий спектр застосування кабельної продукції бренду Lapp Kabel засвідчений у каталозі кабелів Lapp, де можна ознайомитись із характеристиками та функціональним застосуванням кабельно-провідникової продукції (близько 40 000 найменувань) – широкий вибір надгнучких, безгалогенових, силових кабелів, контрольних кабелів управління, кабелів для підйомно-транспортного обладнання, різних систем передачі даних, захисних і провідникових систем для кабелів, а також великий вибір інструментів та кабельних аксесуарів.

LIYCY як один із різновидів Lapp кабелів

liycyСерія UNITRONIC представлена високоякісними і надійними кабелями передачі даних, а також штекерними з’єднувачами, аксесуарами та інструментами, які є ефективним рішенням для створення різноманітних промислових мереж: від найпростішої передачі сигналу в електронних мережах до комп’ютерних мереж з найскладнішими типами і великим обсягом даних.

Залежно від сфери застосування, середовища, технічних умов кабелі серії UNITRONIC поділяються на групи, серед яких найпопулярніша – LIYCY – низькочастотних екранованих кабелів передачі даних з кольоровим маркуванням жил за стандартом DIN (затверджена таблиця кольорів маркування), з ПВХ оболонкою.

Відповідно до типу проводів, скрутки тощо, кабелі liycy представлені серією різновидів:

  • UNITRONIC® LIYCY, UNITRONIC® LIYCY (ТР) (парна скрутка жил) – гнучкі, багатодротові кабелі Maxi TERMI-POINT®, 0,34мм², стійкі до займання і розповсюдження вогню, призначені для забезпечення вимірювальної техніки;
  • UNITRONIC® LIYCY ВК – багатофункціональний екранований кабель для зовнішнього застосування, стійкий до ультрафіолетового випромінювання, зовнішня оболонка містить речовини, що запобігають займанню матеріалів та знижують швидкість поширення полум’я;
  • UNITRONIC® LIYCY (ТР) ВК – низькочастотний кабель для передачі даних з ПВХ оболонкою, з парною скруткою жил та вогнезахисним екраном, призначений для використання на відкритому повітрі, стійкий до УФ-проміння;
  • UNITRONIC® LIYCY-CY – гнучкий екранований кабель передачі даних з екраном на кожній жилі та загальним екраном, стійкий до займання і розповсюдження полум’я, призначений для забезпечення вимірювальної техніки.

Найбільший вибір кабелів LIYCY

Екрановані кабелі LIYCY багатофункціональні і широко застовуюються як у побутовій сфері, так і в промисловості, де надзвичайно високі вимоги до пожежної безпеки.

Найбільш запитуваний різновид кабелю передачі даних LIYCY з двома жилами та перетином 0,5мм2 і 0,75мм2, з облетенням із луджених мідних дротів та оболонкою з ПВХ пластикату:

кабель liycyКабель з маркуванням liycy 2х0,5 – кольоровий з двома тонкими мідними дротами (січення 0,35 мм2), не для силових ланцюгів 500 В, температурні параметри: при обмеженій рухливості – від -5°С до +70°С, при нерухомій прокладці – від -40°С до +80°С.

Кабелі liycy 2х0,5 не підтримують горіння відповідно до IEC 60332-1-2 стандарту VDE 0812.

Гнучкий багатодротовий (7 дротяних жил) кабель з артикулом liycy 2х0,75 (Maxi TERMI-POINT®, 0,34 мм2ELITRONIC cable) із захистом від загорання та розповсюдження

полум’я (відповідно до IEC 60332-1-2) та з оптимальним захистом від впливу електричних перешкод для універсального застосування, стійкий до вологи.

Мінімальний радіус вигину при обмеженій рухливості 15 х D, для нерухомого застосування 6 х D, температурний діапазон: при обмеженій рухливості – від -5°С до +70°С, при нерухомій прокладці – від -40°С до +80°С.

Сфера застосування кабелів групи LIYCY

Універсальні кабелі групи LIYCY широко застосувуються як сигнальні в екрані для програмованих станків і цифрових приборів, для підключення обчислювальних пристроїв, електронних приладів керування та контролю, офісного обладнання, ваг, кондиціонерів, та іншої техніки, де потрібна електромагнітна сумісність, у приміщеннях з сухим або вологим середовищем, під’єднання (liycy 2х0,75), елементів виробничих та складальних конвеєрів (liycy 2х0,5).

ЕлектроТехноПром – прямий постачальник

ЕлектроТехноПром є прямим постачальником Lapp kabel в Україні – розробника і виробника інноваційної кабельної продукції, що відповідає якості і екологічним стандартам, засвідченої відповідними сертифікатами.

ЕлектроТехноПром гарантує наявність асортименту продукції liycy з каталогу Lapp Kabel в Україні та швидке виконання замовлень: підготовка замовлення, виконання вантажних робіт і відправлення значно заощаджують час доставки, забезпечує виконання запланованих робіт у зазначений термін.

Переваги кабелю LIYCY Lapp Kabel

Головними критеріями кабельно-провідникової продукції, якими керується компанія Lapp Kabel – якість, надійність, екологічність.

Уся продукція ретельно випробовуються у високотехнологічних центрах контролю і засвідчена відповідними сертифікатами контролю якості.

Продукція Lapp Kabel в Україні групи LIYCY відповідає світовим і європейським стандартам, технічним характеристикам та маркуванню з дотриманням високих стандартів у сфері охорони навколишнього середовища.

Основними перевагами кабелів liycy 2х0,5, liycy 2х0,75 є такі показники:

  • універсальність;
  • оптимальний захист від впливу електричних перешкод;
  • широкий температурний діапазон;
  • стійкість до займання і розповсюдження полум’я тощо.

Орієнтація на будь-якого споживача

Незважаючи на розмір чи складність, стандартність чи нестандартність замовлення, команда ЕлектроТехноПрому допоможе у розробці будь-яких рішень – прорахує, укомплектує замовлення, врахуєзбір замовлень на складі

побажання клієнта, порадить найоптимальніші варіанти, враховуючи всі технічні характеристики об’єкта і доставить замовлення у визначений термін до будь-якої точки України.

Ваша вигода – економія часу та коштів на:

  • транспортно-заготівельні витрати;
  • оформлення митних документів;
  • вантажних роботах тощо.

Компанія ЕлектроТехноПрому працює з оптовими клієнтами, дотримуючись принципів сучасного маркетингу.

Постачає кабельно-провідникову продукцію LIYCY Lappkabel, проводить розрахунок обсягу грошових витрат на закупівлю й доставку гуртової партії товару,  гарантує наявність усього задекларованого асортименту продукції групи LIYCY Lappkabel, а також вигідні ціни, стабільність, якість придбаного товару та привабливі умови постачання.

Якість та доступні ціни LIYCY Lappkabel

Попит створює пропозиції, а турбота про фінансову стабільність та розуміння потреб споживачів дозволяє компанії Lappkabel досягти економічності виробництва, не втрачаючи якості та надійності продукції, що дозволяє формувати цінову політику оптимально вигідною, тому ціни на продукцію групи liycy Lapp завжди приємні, і цей аспект суттєво впливає на рентабельність будь-якого підприємства.

Гарантія якості продукції з каталогу Lapp Kabel

Якість, надійність, екологічність, тривалий термін експлуатації – це ті критерії, які є запорукою успіху між виробником і споживачем. Компанія Lapp Kabel чітко дотримується цієї доктрини, що й допомагає втриматись satisfaction guaranteedна лідерських позиціях протягом десятиліть.

Значний асортимент інноваційної кабельної продукції liycy у каталозі lappkabel повністю відповідає усім технічним параметрам, підтверджений сертифікатами відповідно до законодавства України.

Контакти

Ми знаємо все про якість, безпеку, надійність продукції liycy Lapp Kabel, уміємо поєднувати всі ці якості в індивідуальному проекті.

Фахова команда спеціалістів готова надавати необхідну технічну підтримку в режимі 24/7 та допомагати у вирішенні поставлених задач:

  • ознайомити з повним асортиментом кабельної продукції liycy Lapp Kabel;
  • обрати кабелі серії UNITRONIC® LIYCY Lapp Kabel відповідно до сфери застосування та комплектуючі до них;
  • з логістикою чи будь-яких інших питань.

Із детальнішою інформацією Ви можете ознайомитись у розділі Контакти, а також можете зателефонувати за номером телефону компанії +38 (063) 757-21-20; +38 (032) 244-96-42 або написати нам на електронну пошту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *