Кабелі Unitronic liycy та їх різновиди

Головна Сторінка » Блог » Lapp Kabel » Кабелі Unitronic liycy та їх різновиди

У час поступу науково-технічного прогресу Lappkabel відіграє важливу роль у розвитку кабельно-провідникової продукції.

Зосередженість на потребах споживачів у технологічному векторі сприяє появі низки нових розробок у кабельній індустрії, яка зможе радикально покращити, вдосконалити, зробити більш продуктивною роботу підприємств у різних галузях виробництва. Такою інноваційною розробкою у Lapp Group є UNITRONIC – група кабелів передачі даних.

UNITRONIC®Часто впровадження нових технологій у суспільне життя людини впливає на екологію. Група висококваліфікованих співробітників Lappkabel безумовно стежить за виробництвом, випробовує продукцію у спеціальних інноваційних центрах і мінімізує вплив на навколишнє середовище, про що свідчать сертифікати відповідно до європейських і міжнародних стандартів.

ЕлектроТехноПром – офіційний представник Lappkabel в Україні

Оптова торгівля є головною ланкою, яка не тільки організовує й забезпечує прискорення руху товарів, а й у значній мірі впливає на виробництво і міжгалузевий обмін, активізує споживання, оскільки сприяє зниженню значного обсягу операційних витрат.

ЕлектроТехноПром – офіційний представник компанії Lappkabel і прямий постачальник, який пропонує купити продукцію Lapp Group з повним циклом обслуговування як оптових споживачів, так і у роздріб. Перевагою купівлі у офіційного представника є те, що ЕлектроТехноПром має кваліфікованих спеціалістів, налагоджений автоматизований процес підготовки замовлення, сортування, виконання вантажних робіт і доставки замовленої продукції споживачам, а це гарантує уникнення ризиків зриву поставок, забезпечує економію часу та виконання запланованих робіт у визначений термін, підвищує рентабельність підприємства та успішне виконання поставлених задач.

Купувати продукцію Lappkabel в одного постачальника є вигідно, швидко і надійно.

Unitronic – найбільший вибір кабелів

Група кабелів UNITRONIC представлена високоякісними і надійними кабелями передачі даних, unitronicштекерних з’єднувачів, аксесуарів та інструментів, які є ефективним рішенням для створення різноманітних промислових мереж, а також застосуванням у машинобудуванні та виробництві промислового устаткування будь-якого рівня складності: від найпростішої передачі сигналу в електронних мережах до комп’ютерних мереж з найскладнішими типами і великим обсягом даних.

Уся група Lapp кабелів UNITRONIC сертифікована і відповідає міжнародним, європейським стандартам та директиві RoHS, відповідає нормам чинного законодавства України.

         Серед переваг Lapp кабелю UNITRONIC є:

  • надійність, точність та безпечність;
  • широкий спектр використання;
  • стійкість до хімічного і механічного впливу;
  • застосування в умовах високої вологості та різних температурних діапазонах;
  • рухомого і нерухомого типу використання;
  • мають різні типи конфігурації тощо.

Широкий асортимент кабелів UNITRONIC

Міжнародний успіх німецької групи Lappkabel, набутий завдяки експортній політиці компанії і постійного вдосконалення автоматизації кабельних технологій.

RS485/RS422

Сучасний світ неможливо уявити без мережі Інтернет, особливо промислового, який є основою офісних мереж, швидкісних систем передачі даних в промислових масштабах – від контролю до виконання механізмів.

ЕлектроТехноПром пропонує купити такі різновиди групи Lapp кабелів передачі даних UNITRONIC:

  • низькочастотні кабелі передачі даних liycy, liyy тощо, призначених для роботи з рухомими, нерухомими предметами та об’єктами з низькою рухливістю;
  • телефонні кабелі;
  • коаксикаьні кабелі, для рухомого і нерухомого застосування зовнішнього і внутрішнього монтування, стійких до впливу екстремальних температур;
  • для BUS-систем (INTERBUS, з інтерфейсом RS485/RS422, PROFIBUS-DP/FMS/FIP, -PA, ISOBUS, Foundation Fieldbus, CC-Link, CAN/DeviceNetК, AS-Interface). Ця група кабелів призначена для застосування як у приміщеннях, так і ззовні, стійка до впливу екстремальних температур і можливе використання для будь-якого типу рухливості. У наявності великий вибір штекерів М12 та Sub-D з’єднувачів й інших аксесуарів;
  • системи шин SAFETY BUS, EIB та спеціальних умов застосування;
  • кабелі системи S/A, а також широкий асортимент комплектуючих з’єднувачів М8, М12, штекерів, розподілювачів та інших аксесуарів (екранованих і неекранованих, які підходять до систем LEDs у найрізноманітніших модифікаціях) тощо.UNITRONICR LiYY
  • кабелі управління і сигнальні кабелі малих перерізів UNITRONICR 100, екрановані кабелі керування і сигнальні кабелі малих перерізів UNITRONICR 100 CY;
  • кабелі передачі даних з кольоровим маркуванням UNITRONICR LiYY, які суттєво спрощують прокладання у важкодоступних місцях.
  • UNITRONIC® LiYCY, екрановані кабелі передачі даних з кольоровим маркуванням жил за DIN 47100 з оптимальних захистом від впливу електричних перешкод;
  • UNITRONIC® CY PiDY (TP) різновид екранованих кабелів з парною скруткою жил та екраном по парах у вигляді обмотки;PUR CP
  • UNITRONICR PUR CP різновид екранованих кабелів із зовнішньою оболонкою з поліуретану для екстремальних умов експлуатації;
  • безгалогеновий кабель UNITRONICR ROBUST – стійкий до впливу широкого спектру хімічних речовин;
  • надгнучкі кабелі UNITRONICR FD із зовнішньою оболонкою  з ПВХ-пластикату для використання у буксировальних ланцюгах;Yv PiMF
  • кабелі для обчислювальних машин UNITRONICR RE-2Y(ST)Yv PiMF з індивідуальним екрануванням пар та з посиленою зовнішньою оболонкою;
  • Кабелі передачі даних RD-Y(ST)Y із статичним екраном для інформаційно-керуючих систем;
  • Надгнучкі кабелі для BUS-систем UNITRONICR BUS LD FD P з оболонкою з поліуретану для застосування у будь-яких системах шин;

Сфера застосування Lapp кабелів UNITRONIC

Великий асортимент кабельної продукції Lapp Group групи UNITRONIC охоплює широкий спектр сфери застосування.

LANВисокоякісні кабелі передачі даних і компоненти BUS-систем Lapp Unitronic представляють системні рішення будь-якої складності в сфері машинобудування і виготовленні промислового устаткування, комплектації апаратної електроніки, вимірювальної техніки та управління і регулювання, автоматизації виробничих процесів, промислового виробництва, обчислювальних устаткувань та мережі зв’язку – від передачі найпростіших сигналів управління до передачі сигналів BUS-систем у надскладних мережевих структурах, а це:

  • комп’ютерна техніка;
  • машини і електричні прилади;
  • вимірювальні і контролюючі технології;
  • автоматизоване виробництво та промислова техніка;
  • BUS-системи;
  • високошвидкісні мережеві (LAN) та Ethernet прилади;
  • світлотехнічне концертне обладнання та ін.

Висока якість та доступні ціни кабелів UNITRONIC Lapp kabel

Різноманіття асортименту кабельно-провідникової продукції на ринку України створює для споживачів труднощі у виборі якісного та надійного продукту, що для споживача-початківця стане неабияким квестом.

Усі системні рішення вимагають ретельного розрахунку площі перетину струмоведучих жил та навантаження. Важливим фактором при виборі продукції є і її стандарт. Серія бренду Lappkabel Unitronic відповідає задекларованим технічним характеристикам і, за умови правильної експлуатації, монтажу тощо, гарантує якість, надійність, довготривалу безпечну роботу за доступними цінами.

Команда ЕлектроТехноПрому ставить в пріоритет якісне надання персональних послуг із вирішення як стандартних, так і нестандартних рішень у виборі кабельно-провідникової продукції Lapp Kabel для комерційних об’єктів чи виробничих організацій, а це суттєво впливає на ціну, якість послуг – робить її оптимально вигідною і рентабельною.

Переваги використання кабелів Lapp Unitronic

Особливу увагу при виборі кабельної продукції на ринку України потрібно зважати на якість і відповідність товару відповідно до потреб споживача. Сучасний ринок достатньо насичений кабельно-провідниковою продукцією, але більшість виробників намагається здешевити виробництво, BUS LD FD що безпосередньо впливає і на її якість. Тому варто зосередити увагу на виробниках, визнаних у світі та перевірених часом, досвідом і якістю, які забезпечують безперебійну роботу  виробництв у різних галузях промисловості.

Основними перевагами продукції групи Unitronic компанії Lapp Kabel над українськими аналогами є:

  • відповідність технічних характеристик кабелю unitronic;
  • використання лише екологічно чистих матеріалів;
  • власні інноваційні розробки проектів;
  • апробація у сучасних випробувальних центрах;
  • гарантія високої якості, засвідчена сертифікатами ISO, та відповідність жорстким екологічним стандартам та АОЕ, що значно спрощує проходження митного контролю;
  • наявність незалежних експертних оцінок.

Комплектація індивідуальних замовлень продукції Lappkabel Unitronic

Lappkabel є розробником, виробником і постачальником як стандартного кабельно-провідникового продукту, так і виконавцем найскладніших нестандартних рішень на запит споживача відповідно до технічних вимог і потреб.

Продукція Lappkabel, яка розроблена і виготовлена за індивідуальними параметрами клієнта, з особливою увагою перевіряється на відповідність до вимог споживача у надсучасних тестувальних центрах, вид на нічне містовідповідає міжнародним стандартам і задекларованим технічним характеристикам, має відповідне маркування.

Фахівці ЕлектроТехноПрому допоможуть у розв’язанні всіх етапів проекту, виконають і доставлять замовлення вчасно, а також гарантують підтримку упродовж усього проекту – від планування до поставки.

Контакти

Виникли питання щодо вибору кабельно-провідникової продукції Lappkabel для Вашого проекту? ЕлектроТехноПром допоможе у підборі асортименту групи продукції  потужного виробника Lapp Kabel в Україні за доступними цінами! Ви отримаєте якісний сервіс у проектуванні мереж на максимально вигідних умовах, у плануванні закупівлі, транспортуванні, зберіганні тощо.

Кваліфіковані спеціалісти до Ваших послуг в режимі 24/7. Служба цілодобової підтримки клієнта допоможе вирішити всі поставлені завдання і труднощі, гарантують підтримку впродовж усього циклу – планування, розрахунку з максимальною функціональністю, доставки та монтажних послуг.

За більш детальною інформацією про групи, технічні характеристики, сертифікати та ціни на Lapp кабелі надсилайте запит у розділі «Контакти» чи на електронну пошту компанії, або зателефонуйте за номерами телефонів +38 (063) 757-21-20; +38 (032) 244-96-42.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *