Кабель Olflex Classic від Lapp Kabel

Головна Сторінка » Блог » Lapp Kabel » Кабель Olflex Classic від Lapp Kabel

Значний вклад у розвиток кабельної індустрії в світі внесла компанія Lapp Group – новатор у розробці і впровадженні у виробництво кабелів ölflex з кольоровим маркуванням – новітньої високоякісної кабельно-провідникової продукції, досягла  високого рівню довіри серед партнерів передових компаній і користується популярністю серед споживачів завдяки дотриманню стандартів якості і демократичним цінам.

Завдяки розумінню потреб вибагливого споживача на сучасному етапі розвитку технологій, компанія Lappkabel постійно розробляє інноваційний продукт кабельної індустрії, вдосконалює і розширює асортимент практично для всіх галузей виробництва.

ЕлектроТехноПром – офіційний представник Lapp кабелів в Україні

Багаторічний досвід, дотримання цінностей і принципів щодо потенційного споживача, вимогливе ставлення до партнерів допомогло компанії Lappkabel набути неабиякого авторитету на ринку кабельно-провідникової продукції у світі, включно з ринком України.

Одним із партнерів Lapp Group, який чітко розділяє і дотримується головних його принципів є компанія ЕлектроТехноПром – офіційний  партнер і прямий постачальник продукції Lappkabel.ЕТП логотип

Найважливішими перевагами прямого постачання є швидкість, повний спектр виконання проекту, а також гарантії якості і безпеки. Фахова команда ЕлектроТехноПрому гарантує своїм клієнтам поставку високоякісного продукту за доступними цінами у найкоротші терміни.

Широкий асортимент Lapp кабелів ÖLFLEX

Кабельно-провідникова продукція Lappkabel характеризуються підвищеною гнучкістю, універсальністю, відповідає найвищим електричним і механічним вимогам, має широкий спектр застосування у будь-яких умовах навколишнього середовища з різними температурними режимами та є екологічно безпечною.

lapp olflexÖLFLEX® – перша у світі група Lapp kabel – універсальних силових, контрольних кабелів і кабелів управління з широким спектром застосування.

Головними перевагами цієї групи Lapp ölflex є:

  • універсальність – гнучкі кабелі в оболонці з кольоровими жилами, цифрове маркуванням, одножильні та екрановані дроти;
  • спеціалізованість – придатні для застосування в екстремальних умовах – кабелі з резиновою ізоляцією та тривкі до хімічного чи механічного впливу тощо;
  • широкий діапазон застосування – надгнучкі кабелі з поліаміду або сталі (укомплектовані надгнучкими кабелями без з’єднувачів і системи захисту, гідравлічних і пневматичних рукавів) дають можливість застосовувати в буксирувальних ланцюгах, а із з’єднувачами і системами захисту, гідравлічних і пневматичних рукавів та з додатковими функціями пристроїв – убезпечувати роботу буксирувальних візків чи направляючих конструкцій;
  • великий вибір аксесуарів – штекери, з’єднання, розподільчі бокси тощо.

Уся група ölflex виготовлена з високоякісного матеріалу, перевірена, відповідає усім технічним вимогам та є екологічно безпечною.

Ölflex – найкращий вибір

різновиди олфлекс-кабелівСилові і контрольні кабелі Lapp ölflex є найпоширенішим брендом кабельно-провідникової продукції у світі, адже кабелі ölflex призначені як для широкого застосування, так і для спеціального – кабелі з підвищеною механічною і хімічною стійкістю, з широким діапазоном впливу навколишнього середовища, кабелі для серводвигунів і кабельних ланцюгів, залізничного транспорту, для фотогальванічних і вітроенергетичних систем, нафтовидобувної і нафтопереробної промисловості, одножильні проводи для електрошаф, термопарні та компенсаційні проводи та багато іншої продукції.

Бренди Lapp пропонують надійні рішення, що не знають компромісів з безпеки, якості та функціональності, відповідають найвищим міжнародним стандартам.

Різновиди кабелів Ölflex

Інноваційна конструкція струмопровідної жили кабелів Lapp ölflex, спеціально розроблені ізоляційні оболонки робить кабель стійким до несприятливих умов використання в будь-якому середовищі. Його застосування має такий широкий спектр, що довелося виокремити різні типи:

  • кабель силовий, контрольний і управління для універсального застосування (ÖLFLEX CLASSIC 100, ÖLFLEX SMART, ÖLFLEX CLASSIC 110 CY, ÖLFLEX® EB CY);
  • кабель силовий, контрольний і управління для екстремальних умов експлуатації (ÖLFLEX® PETRO C, ÖLFLEX® ROBUST 200);
  • кабель для серводвигунів (ÖLFLEX® SERVO, ÖLFLEX® VFD 2XL, ÖLFLEX® VFD 2XL with Signal);
  • кабель силовий, контрольний і управління для застосування в буксирувальних ланцюгах (ÖLFLEX CLASSIC, ÖLFLEX® SERVO, ÖLFLEX® CHAIN, ÖLFLEX® ROBUST FD);
  • кабель групи Robotics;
  • кабель для спеціального застосування (ÖLFLEX® TRAIN, ÖLFLEX® SOLAR, ÖLFLEX® CRANE, ÖLFLEX® LIFT, ÖLFLEX® HEAT) тощо.

Кабель силовий, контрольний і управління для універсального застосування ÖLFLEX® CLASSIC –  найбільш поширений тип кабелю з кольоровим маркуванням жил в оболонці з ПВХ-пластикату, робота з яким olflex 110суттєво спрощує прокладку в умовах обмеженого простору, відповідає високим електричним стандартам, надгнучкий.

Застосування можливе як у сухих, так і вологих приміщеннях, навантаження обмежене до середнього, допускається нерухома експлуатація або з обмеженою рухливістю без навантаження на розтяжку. Серія гнучкого кабелю ÖLFLEX® CLASSIC характеризується хорошою стійкістю до хімічних впливів, температурний режим роботи для обмеженої рухливості від -5°C до +70°C, а для нерухомої прокладки від -40°C до +80°C.

Екранований кабель ÖLFLEX CLASSIC 100 CY має обплетення з мідних дротів, прозору ПВХ-оболонку, яка захищає oflex 150при критичному електромагнітному середовищі (для підключення сервоприводів, в конвеєрних і транспортних системах, вентиляції і кондиціонуванні).

Гібридний кабель для силових ланцюгів з постійним переміщенням, UL/cUL AWM. OCS – One Cable Solution ÖLFLEX SERVO FD 7DSL — (інноваційне рішення в одному кабелі). Підходить для Hiperface DSL® мотор-систем зі зворотним зв’язком.

Гібридний кабель Гібридний кабель для силових ланцюгів з постійним переміщенням, UL/cUL AWM. OCS – One Cable Solution ÖLFLEX SERVO FD 7DSL — (інноваційне рішення в одному кабелі). Підходить для Hiperface DSL® мотор-систем зі зворотним зв’язком.

Завдяки більш високій швидкості і прискорення DSL, пара бере на себе сигнальну функцію, що значно підвищує економічну ефективність обладнання. Плюсом є оптимальний діаметр, завдяки чому відбувається і зниження витрат на їх з’єднання, а конструкція кабелю сприяє економії займаного простору і ваги.

Кабелі типу FD стійкі до мастильних матеріалів на основі мінеральних масел, до розбавлених кислот, до лужних розчинів і інших хімічних сполук.

Сфера використання ÖLFLEX кабелів

Кабельно-провідникова продукція Lapp серії олфлекс має широкий спектр застосування практично у всіх галузях – машинобудування, верстатобудування, апаратобудування та виробництва промислового устаткування, контрольно-вимірювальних приладів автоматики, техніки для опалення і кондиціювання повітря; вітросилових і фотогальванічних елктроустановках; будівництві громадських будівель, аеропортів, морських портів; медичної техніки, хімічної промисловості, очисних споруд; харчовій промисловості; робототехніці; світлових та акустичних систем, електроінструментів, побутової техніки тощо.   

Високотехнологічні розробки і широкий асортимент продукції ölflex, представлених у каталозі Lappkabel, користуються великою популярністю серед споживачів кабельної індустрії завдяки якості, надійності та екологічності.

Якість та доступність Lappkabel ölflex

Головними критеріями виробів компанії Lapp Group є якість, надійність і дбайливе ставлення до екології навколишнього середовища. Ці якості досягаються ретельним тестуванням усієї продукції у контрольних центрах компанії, що підтверджують як внутрішніми, так і міжнародними експертами.

Попит, турбота про фінансову стабільність та розуміння потреб споживачів спонукає компанію Lappkabel досягати економічності виробництва, не втрачаючи якості та надійності продукції, що дозволяє формувати цінову політику оптимально вигідною, тому ціни на продукцію Lapp олфлекс завжди приємні, а цей аспект суттєво впливає на рентабельність будь-яких проектів.

Команда ЕлектроТехноПрому ретельно вивчає цінову політику і формує її оптимально вигідною до потреб клієнта та гарантує стабільність.

Переваги Лапп кабелю ÖLFLEX аналогам

Ринок кабельної продукції насичений виробами різного цінового сегменту та не завжди добропорядних різновиди кабелів олфлексвиробників, які всіма способами знижують ціни, а відповідно, і якість товару, що може призвести до невідворотних наслідків, зайвих витрат, втрати довіри партнерів. Тому забезпечення довготривалого функціювання проекту будь-якої галузі залежить від вибору якісної кабельно-провідникової продукції.

Орієнтуватися у кабельних виробах та підібрати якісний і відповідний до індивідуальних потреб кабель допоможе каталог Lapp, у якому зазначено технічні характеристики, класифікації, призначення, сферу застосування, засвідчено відповідними сертифікатами якості згідно з законодавством України або звернутись до досвідчених фахівців команди ЕлектроТехноПрому, які допоможуть обрати якісний кабель ölflex та підкажуть, як ефективно провести весь робочий процес з гарантією довготривалої експлуатації будь-якого об’єкта.

Комплектація будь-яких замовлень

Команда ЕлектроТехноПрому виконує поставку будь-яких замовлень відповідно до потреб і вимог споживача. Якщо Вам потрібне нестандартне рішення, ми готові Вам допомогти у раціональному підборі кабельно-провідникової продукції, проектування, комплектації, вирішенні всіх логістичних послуг, враховуючи всі побажання замовника та зовнішні чинники, не залежно від обсягу і сфери застосування, і це не впливає на якість послуг, а робить її добротнішою і більш рентабельною.

Технічний і кадровий потенціал, досвід роботи у сфері кабельної індустрії, партнерство з Lapp Group гарантують високий рівень якості виконання замовлень, надійність і безпечність.

Контакти

Вирішити питання в галузі кабельно-провідникової продукції від виробника Lapp Kabel за доступними цінами допоможе компанія ЕлектроТехноПром – звертайтесь до нас! Тут Ви завжди отримаєте відмінний сервіс у  підборі серії кабелю ölflex з каталогу Lapp kabel відповідно до сфери застосування,  у проектуванні мереж на максимально вигідних умовами, закупівлі, транспортуванні, зберіганні та ін. Гнучка цінова політика, висока якість виконання й чітке дотримання термінів ГАРАНТОВАНА!

Команда фахівців до Ваших послуг в режимі 24/7, а також цілодобова служба підтримки клієнта допоможе у будь-який час вирішити всі поставлені завдання.

З більш детальною інформацією про типи, характеристики та ціни кабелів Lapp ölflex можна довідатися у каталозі лапп кабель або надсилайте запит у розділ «Контакти» чи на електронну пошту компанії, або зателефонуйте за номерами телефонів +38 (063) 757-21-20; +38 (032) 244-96-42.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *