Lapp kabel Olflex classic 110

Головна Сторінка » Блог » Lapp Kabel » Lapp kabel Olflex classic 110

Розвиток сучасних технологій у всіх сферах промислового виробництва вимагає повної автоматизації процесу, а це, в свою чергу, новітніх розробок і рішень та впровадження їх у виробництво.

Значний внесок у розвиток кабельної індустрії у світі зробила і продовжує свою діяльність компанія Lapp Group – новатор у розробці і впровадженні у виробництво кабелів ÖLFLEX з кольоровим маркуванням – інноваційної високоякісної кабельно-провідникової продукції.

Високий рівень довіри серед партнерів передових компаній і визнання серед споживачів Lapp Group досягла завдяки розумінню потреб споживача та викликів глобальної індустріалізації, дотриманню стандартів якості, вдосконаленню і розширенню асортименту для усіх галузей промисловості, що дозволяє створювати конкуренцію на ринку демократичними цінами.

Кабелі ÖLFLEX classic

Надійність, якість, безкомпромісну безпеку кабельної продукції беззаперечно підтверджує компанія Lapp Kabel протягом десятиліть на світовому ринку насамперед багатофункціональністю та відповідністю найвищим міжнародним стандартам. Lapp olflexНайбільш поширеним у світі і, зокрема Україні, брендом кабелів ÖLFLEX є серія ÖLFLEX classic – силовий і контрольний кабель, призначений для широкого застосування. 

Серія ÖLFLEX classic бренду Lappkabel вирізняється з-поміж численної кількості аналогічних продуктів кабельної індустрії  підвищеною механічною і хімічною стійкістю, широким діапазоном захисту від впливу навколишнього середовища та багатофункціональністю: кабелі для серводвигунів і кабельних ланцюгів, залізничного транспорту, для фотогальванічних і вітроенергетичних систем, нафтовидобувної і нафтопереробної промисловості, у вимірювальних пристроях та системах контролю, у системах кондиціювання повітря та обігріву; одножильні проводи для електрошаф, термопарні та компенсаційні проводи тощо.

Усі вищенаведені фактори зумовили до поділу серії кабелів ÖLFLEX classic бренду Lappkabel на типи відповідно до технічних характеристик та сфери застосування:

  • кабелі з кольоровим маркуванням жил в оболонці з ПВХ пластикату (ÖLFLEX CLASSIC 100, ÖLFLEX CLASSIC 100 YELLOW, ÖLFLEX CLASSIC 100 CY, ÖLFLEX CLASSIC 100 SY, ÖLFLEX CLASSIC 100 BK 0,6/1kv) – призначені для застосування в сухих і вологих приміщеннях, при середньому механічному навантаженні, для нерухомої прокладки та прокладки з обмеженою рухомістю без навантажень і розтяжок;
  • кабелі з цифровим маркуванням жил в оболонці з ПВХ пластикату (ÖLFLEX CLASSIC 110, ÖLFLEX CLASSIC 110 GOLD, ÖLFLEX CLASSIC 110 ORANGE, ÖLFLEX CLASSIC 110 CY, ÖLFLEX CLASSIC 110 SY, ÖLFLEX CLASSIC 110 BLACK 0,6/1 kv, ÖLFLEX CLASSIC 110 CY BLACK 0,6/1 kv, ÖLFLEX CLASSIC 115 CY) – для нерухомої прокладки та прокладки в місцях з обмеженою рухливістю без навантажень на розтяжки у сухих або вологих приміщеннях, при середніх механічних навантаженнях;
  • Кабелі в оболонці з ПВХ пластикату, з сертифікацією, без галогенів (ÖLFLEX CLASSIC 100 H, ÖLFLEX CLASSIC 110 H, ÖLFLEX CLASSIC 110 CH, ÖLFLEX CLASSIC 130 H, ÖLFLEX CLASSIC 135 CH, ÖLFLEX CLASSIC 130 H BK 0,6/1 kv, ÖLFLEX CLASSIC 135 CH BK 0,6/1 kv) – призначені для прокладки в місцях з підвищеною ймовірністю займання, а також у місцях з критичним електромагнітним середовищем (110 CH, 135 CH, 135 H BK);
  • Кабелі з підвищеною механічною і хімічною стійкістю призначені для прокладки в місцях з екстремальними умовами експлуатації (ÖLFLEX CLASSIC 400 P, ÖLFLEX CLASSIC 400 CP, ÖLFLEX CLASSIC 415 CP) – застосовуються в мокрих місцях металообробних верстатів і автоматичних потокових ліній, при нормальних механічних навантаженнях, а також ззовні при дотриманні температурного режиму.

Кабелі ÖLFLEX CLASSIC 110

ÖLFLEX CLASSIC 110 – стандартний гнучкий мідний кабель є лідером серед кабелів цього типу завдяки зовнішньому діаметру і гнучкості.

olflex 110

Конструкція кабелю межує від двох до ста струмопровідних жил із тонких мідних дротів з цифровим маркуванням, що зумовлює легку прокладку в умовах обмеженого простору.

Кабелі ölflex classic 110 не розповсюджують займання відповідно до IEC 60332-1-2, їм властива стійкість до впливу хімічних речовин та масел відповідно до DIN EN 50290-2-22 (TM54), мають найкращі показники при обмеженій рухливості: -5°С до +70°С та нерухомій прокладці: -40°С до +80°С.

110 classic Маслостійкий контрольний кабель ölflex classic 110 ВК має багатопланове застосування з реєстрацією VDE відповідно до DIN EN 50290-2-22, характеризується гнучкістю і стійкістю до УФ-випромінювання та атмосферних впливів (ISO 4892-2).

classic 110 cyВикористання кабелю ÖLFLEX CLASSIC 110 CY значно спростить прокладку в умовах обмеженого простору. 

Технічні характеристики відповідають високим електричним вимогам з показниками застосування при обмеженій рухливості: -5 °С до +70 °С, нерухомій прокладці: -40 °С до +80 °С.

classic 110 ltКабелі управління ÖLFLEX CLASSIC 110 LT для зовнішнього використання при низьких температурних показниках до -30 °С, гнучкий, стійкий до УФ-випромінювання та атмосферних впливів, типовий для використання у вітросилових устаткуваннях.

classic 110 orangeКабель ÖLFLEX CLASSIC 110 ORANGE з гнучкими жилами помаранчевого кольору з цифровим маркуванням має, головним чином,  попереджувальне застосування та для окремих струмових ланцюгів за EN 60204-1 (струмові ланцюги для ремонтних робіт чи для блокування ланцюгів), що значно спрощує прокладання кабелю в умовах обмеженого простору.

Технічні характеристики відповідають високими електричним вимогам.

classic 110 syЗастосування кабелю ÖLFLEX CLASSIC 110 SY можливе і як контрольний, так і силовий у всіх електричних установках.

Стійкий до масел, хімічних впливів, із захистом від УФ-променів, не поширює горіння та має захист від електромагнітних полів.

Можливе застосування в сухих і вологих приміщеннях, а також ззовні при дотриманні температурного режиму із мінімальними механічними навантаженнями. Добре підходить для фіксованого монтажу без навантажень натягу. Сталевий екран підвищує його захист від механічних пошкоджень.

Відповідає високим електричним вимогам, що гарантує високу електричну безпеку.

Сфера використання кабелів ÖLFLEX CLASSIC 110

Продукція кабельної індустрії Lapp серії ÖLFLEX CLASSIC 110 охоплює практично усі галузі промисловості – машинобудування, верстатобудування, апаратобудування та виробництва промислового устаткування, контрольно-вимірювальних приладів автоматики, техніки для опалення і кондиціювання повітря; вітросилових і фотогальванічних елктроустановках; будівництві громадських будівель, аеропортів, морських портів; медичної техніки, хімічної промисловості, очисних споруд; харчовій промисловості; робототехніці; світлових та акустичних систем, електроінструментів, побутової техніки тощо.

Високотехнологічні розробки і широкий асортимент кабелів ölflex classic 110, представлених у каталозі Lappkabel, користуються великою популярністю серед споживачів кабельної індустрії завдяки якості, надійності та екологічності.

Особливості маркування кабелів ÖLFLEX CLASSIC 110

Lapp Group вперше застосував кольорове маркування кабелів ÖLFLEX CLASSIC і впровадив у виробництво, що стало невід’ємною частиною кабельно-провідникової продукції. Відповідно до кольору ізоляції можливо безпомилково  визначити призначення кабелю/проводу (заземлення, фазу, нуль) під час монтажних робіт.

збір кабелівДля кабелів ÖLFLEX CLASSIC 110, як і для виробів інших брендів, характерне загальноприйняте буквено-цифрове маркування: буква вказує на технічні характеристики, а цифра вказує на кількість жил, напр.: ölflex classic 110 H 4g 2,5 (g – з жилами заземлення, 4 кількість жил з січенням у мм2; ölflex classic 110 H 4х 2,5; х – без жил заземлення) – безгалогеновий (H) сіра оболонка з чорними жилами і білим маркуванням;  ölflex classic 110 SY 7g 0,5 – струмопровідні жили з тонких мідних дротів, ізоляція зі спеціального ПВХ пластикату (Y) сірого кольору з екраном у вигляді обплетення з луджених мідних дротів (S); ölflex classic 110 orange 4g 1 – жили помаранчевого (orange) кольору з чорним цифровим маркуванням, зовнішня оболонка З ПВХ пластикату помаранчевого кольору; ölflex classic 110 СY 5g 0,5 – ізоляція зі спеціального ПВХ пластикату (Y) (PVC LAPP P8/1), внутрішня оболонка з ПВХ пластикату сірого кольору, екран у вигляді обплетення з луджених мідних дротів (S); ölflex classic 110 gold 5g 0,75 – морозостійка ізоляція жил з ПВХ пластикату, зовнішня оболонка з морозостійкого ПВХ пластикату сірого кольору тощо.

Маркування наноситься на зовнішню оболонку по всій довжині виробу через рівні проміжки, що дозволяє швидко і безпомилково визначити призначення кабелю/проводу та безпомилково визначати все необхідне у подальшій роботі.

ЕлектроТехноПром – прямий постачальник ÖLFLEX CLASSIC 110

Пряме постачання є важливим елементом у бізнесі, який не тільки організовує й забезпечує швидкий рух товарів, а й активізує споживання, оскільки сприяє зниженню значного обсягу операційних витрат.

ЕлектроТехноПром – прямий постачальник компанії Lappkabel, організовує закупівлю і доставку продукції Lapp Group з повним циклом обслуговування як оптових споживачів, так і у роздріб. Серед переваг купівлі у прямого постачальника є те, що кваліфіковані спеціалісти допоможуть оформити замовлення, а налагоджений автоматизований процес підготовки замовлення, сортування, виконання вантажних робіт і доставки продукції споживачам гарантує уникнення ризиків зриву поставок, забезпечує економію часу та вчасне виконання запланованих робіт.

Купувати продукцію Lappkabel в одного постачальника є вигідно, швидко та надійно.

Переваги використання оригінальних кабелів ÖLFLEX CLASSIC 110

Обираючи кабелі ölflex classic 110 на ринку України, важливо зважати на такі показники як якість і відповідність товару технічним характеристикам.

Сучасний ринок достатньо насичений кабельно-провідниковою продукцією різних брендів, але недобросовісні виробники намагається здешевити виробництво, знижуючи якість продукції.

Авторитет виробника на світовому ринку, досвід у сфері кабельної індустрії – головні чинники, які впливають на якість, а отже на безперебійну роботу вашого виробництва.

Основними перевагами використання кабелів групи ölflex classic 110 від компанії Lapp Kabel в Україні є:

  • відповідність технічним характеристикам кабелю ölflex classic 110;
  • використання лише екологічно чистих матеріалів;
  • власні інноваційні розробки проектів та випробування у сучасних дослідницьких центрах;
  • наявність відповідного маркування, зазначеного у каталозі Lapp Kabel;
  • наявність відповідних сертифікатів та відповідність жорстким екологічним стандартам.

Якість і актуальні ціни

Швидкі темпи глобалізації кабельної індустрії та вимогливі запити споживачів змушують швидко реагувати на ці виклики виробників зазначеної галузі. Компанія Lappkabel має розуміння потреб споживача та з відповідальністю ставиться до їх фінансової вигідна цінастабільності, тому намагається досягати максимальної економічності виробництва, дотримуючись задекларованих догм – якість і надійність. Усі ці фактори дають можливість виробляти і продавати продукцію Lappkabel в Україні за оптимально вигідними цінами.

Lappkabel Group має свої заводи, інноваційні інститути, діагностичні центри, власні електростанції, логістичні центри по всьому світу, що дозволяє формувати цінову політику кабельної продукції оптимально вигідною для споживачів, тому ціни на вироби компанії Lappkabel в Україні стабільні і завжди приємні.

Команда ЕлектроТехноПрому уважно вивчає цінову політику на ринку кабельної-провідникової продукції і формує її оптимально вигідною до потреб споживача.

Комплектація будь-яких замовлень

Команда ЕлектроТехноПрому здійснює розрахунок і поставку будь-яких замовлень відповідно до потреб і вимог споживача. Якщо у Вас нестандартне замовлення, ми готові Вам допомогти у раціональному підборі кабельно-провідникової продукції, проектуванні, комплектації, вирішенні всіх логістичних послуг, з урахуванням усіх побажань замовника та зовнішніх чинників, не залежно від обсягу замовлення і сфери застосування, а також гарантувати найвищу якість послуг та рентабельність кінцевого результату.

Технічний і кадровий потенціал, досвід роботи у сфері кабельної індустрії, пряме постачання від виробника Lapp Group гарантують високий рівень якості виконання замовлень, надійність і безпечність.

Гарантія якості продукції з каталогу Lapp Kabel

Гарантією успіху нашої команди є постачання замовнику надійного, довговічного, високоякісного сертифікованого продукту кабельної індустрії, який завдяки жорсткому контролю від початкового процесу виготовлення до поставки на склад, відповідає усім технічним характеристикамcertified і задекларованим цінам, що зазначені у каталозі Lapp Kabel. Ці якості спрямовані на оптимізацію і розробку будь-яких рішень.

Головним принципом компанії ЕлектроТехноПром є фаховість, що допомагає визначати потреби та надавати кваліфіковані консультації у вирішенні поставленої мети замовника. Ми завжди в тренді, дивимось у майбутнє і гарантуємо успіх будь-якого проекту.

Контакти

Для вирішення питань щодо придбання кабельно-провідникової продукції від виробника Lapp Kabel за доступними цінами звертайтеся до нас. Тут Ви завжди отримаєте відмінний сервіс, наша команда  допоможе у підборі серії кабелю ölflex classic 110 з каталогу Lapp kabel відповідно до сфери застосування, у проектуванні мереж на максимально вигідних умовах, закупівлі, транспортуванні, зберіганні тощо. Стабільні ціни, висока якість виконання й чітке дотримання термінів ГАРАНТОВАНО!

Команда фахівців до Ваших послуг у режимі 24/7, а також цілодобова служба підтримки клієнта допоможе у будь-який час вирішити всі поставлені завдання.

З більш детальною інформацією про типи, характеристики та ціни кабелів Lapp ölflex classic 110 можна довідатися у каталозі лапп кабель або, надіславши запит у розділ Контакти чи на електронну пошту компанії.

Ви завжди можете зателефонувати за номерами +38 (063) 757-21-20; +38 (032) 244-96-42 і отримати кваліфіковану консультацію!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *