Profibus – кабель для швидкої передачі данних

Головна Сторінка » Блог » Lapp Kabel » Profibus – кабель для швидкої передачі данних

Сучасна глобальна інтеграція визначає існування будь-якої галузі промисловості, а без інновацій у кабельній галузі це неможливо.

Lapp Group робить значний внесок у розвиток кабельної індустрії в світі і є новатором у розробленні і впровадженні у виробництво кабелів новітньої високоякісної кабельно-провідникової продукції.

Компанія Lapp kabel,profibus-teaser завдяки задекларованим цінностям і прагненню створювати ефективні рішення у кабельно-провідниковій індустрії, досягла високого рівня довіри серед партнерів передових компаній і користується популярністю серед споживачів.

Завдяки розумінню потреб вибагливого споживача на сучасному етапі розвитку технологій, компанія Lappkabel постійно вдосконалює продукцію кабельної галузі, розширює асортимент для всіх галузей виробництва, і відома на ринку як компанія, що дотримується стандартів якості і має демократичні ціни.

Серія PROFIBUS Lapp Kabel

Продукція групи Lapp kabel відзначається підвищеною гнучкістю, універсальністю, відповідає найвищим електричним і механічним вимогам, широкому спектру застосування у будь-яких умовах навколишнього середовища з різними температурними режимами та екологічністю й безпекою.

Lapp Kabel є членом організації користувачів PROFIBUS (PNO) A = Advanced і має сертифікацію за UL/CSA і займає ключові позиції у його розвитку.

profibusСеред нових розробок Lappkabel пропонує двопривідний промисловий  кабель передачі даних PROFIBUS (Process Field Bus) – стандарт комунікаційних технологій fieldbus і одна з провідних у світі польових шин, який допомагає усім компонентам (датчикам, контролюючим та виконавчим механізмам) обмінюватися завданнями та досягати повної автоматизації процесу і є основним для використання у кожному додатку автоматизації, залежно від сфери застосування із застосуванням bus системи, а також більш складними польовими шинами, які налагоджують зв’язок між децентралізованими периферійними і контролюючими приладами.

Серія PROFIBUS представлена, залежно від сфери застосування, широким асортиментом кабелів і аксесуарів до них:

  • для нерухомого застосування – гнучкі кабелі даних для PROFIBUS PA, по IEC 61158-2, UL/CSA, Fast Connect;
  • провід INTERBUS для різного застосування – кабель телекомунікації та монтажний магістральний кабель телекомунікації з поліуретановою зовнішньою оболонкою, безгалогенний, вогнетривкий (температурний діапазон від -30 °C до +80 °C);
  • кабель для надгнучкого застосування та інші.

Різновиди кабелю PROFIBUS

Сьогодні кабель серії PROFIBUS® є провідним у світі польових шин й основним комунікаційним протоколом у виробничих технологіях, виробничих процесах та інженерії.

Виробник кабельно-провідникової продукції Lapp kabel пропонує низку різноманітних компонентів шин відповідно до технічних потреб і сфери застосування з використанням bus системи. Серед кабелів серії PROFIBUS® найбільш затребуваними є PROFIBUS®DP та PROFIBUS®PA.

profibus кабельPROFIBUS®DP – тип промислової мережі, яку найчастіше використовують в автоматизації. Застосування типу кабелів PROFIBUS®DP дозволяє зменшити розхід промислового кабелю для централізації модуля входу/виходу. Зв’язок по польовій шині цієї мережі здійснюється за допомогою використання як одного провідного приладу, так і кількох. Провідні прилади отримують вхідну інформацію від ведених пристроїв через циклічні інтервали і повертають вихідну інформацію. Швидкість передачі даних серії PROFIBUS®DP при довжині 100 м становить 12,0 Мбіт/с, а максимальна кількість приладів – 126.

Серія PROFIBUS®DP представлена багатоманітними версіями:

  • DP-V0 – для циклічної комунікації;
  • DP-V1 – розширена версія для ациклічних комунікацій;
  • DP-V2 – розширена версія для ізохронної функційності в реальному часі, використання тимчасових міток і зв’язку між провідними пристроями.
  • Провід PROFIBUS – BUS PB; BUS PB 105; BUS PB 105 plus; BUS PB HEAT 180 рекомендовано для застосування при температурному режимі до +180 °С – відсутня необхідність у додатковому захисті кабелів від високої температури, стійкий до впливу масел. Температурний діапазон від -30 °С до +105 °С, для PB 105 plus з короткочасним температурним перепадом до +120 °С;
  • Провід PROFIBUS – BUS PB TRAY з розширенням PLTC-ER рекомендовано для прокладки без захисту на кабельних платформах;
  • Кабель PROFIBUS – BUS PB ROBUST – стійкий до різних хімікатів, до впливу води, поверхнево-активних речовин, УФ-випромінювання, мало займистий. Температурний діапазон від -40 °С до +80 °C;
  • Провід PROFIBUS FRNC (Flame Retardant Non Corrosive) з сертифікатом UL/CSA – безгалогеновий, з покращеними характеристиками стійкості до займання, до впливу різноманітних масел: не розповсюджує займання, має низьку щільність і токсичність відпрацьованих газів у разі пожежі;
  • Армований провід PROFIBUS – BUS PB ARM рекомендовано для застосування в суворих промислових умовах;
  • Провід PROFIBUS – BUS PB Yv з посиленою ПВХ-оболонкою рекомендовано для прокладки ззовні/в ґрунті – міцний, стійкий до впливу УФ-випромінювання і атмосферного впливу. Температурний діапазон від -40 °С до +80°C;
  • Провід PROFIBUS – BUS PB YY; BUS PB BURIAL FC; BUS PB Y 7-W FC BK з подвійною ПВХ-оболонкою має рекомендації для прокладки ззовні/в ґрунті – міцний, стійкий до впливу УФ-випромінювання і навколишнього середовища. Температурний діапазон від -40 °С до +80°C;

kable profibus paPROFIBUS®PА – застосовується в системах автоматичного виготовлення і автоматизації процесів у вибухонебезпечних умовах, оскільки фізичний рівень (МВР) є іскробезпечним. Температурний діапазон застосування -30 °С до +80°С.

Через обмежену потужність мереж PROFIBUS®PА найкраще підходить для використання у потенційно вибухонебезпечних місцях. Швидкість передачі даних – 31,25 Кбіт/с, що дозволяє використовувати доволі довгі кабельні траси та забезпечити високий ступінь захисту і стійкості до електромагнітних перешкод.

Сфера застосування PROFIBUS®

profibus dp\paВам потрібна надійна промислова мережа? Компанія Lapp kabel пропонує кабелі марки UNITRONIC, які забезпечують оптимальне функціювання, надійність і тривале використання будь-якої мережі за допомогою технології PROFIBUS®PROFIBUS®DP/PA.

Продукцію PROFIBUS® застосовують для вимірювання, сигналізації та з’єднання різних частин устаткувань та забезпечення ефективної роботи промислових мереж, що дозволяє звести до мінімуму незаплановані простої, мінімізує збиток для будівель і виробничих об’єктів та гарантує безпеку персоналу в місцях з великою концентрацією людей.

PROFIBUS® – відкрита система зв’язку з широкою сферою застосування, особливо для автоматизації промисловості та технологічних процесів, як для швидких і обмежених часом додатків, так і для складних комунікаційних задач. Забезпечує виконання усіх вимог у галузі автоматизації підприємств і процесів, залежно від специфіки додатку.

ЕлектроТехноПром – прямий постачальник PROFIBUS

Прямим постачальником продукції Lappkabel, а саме кабельно-провідникових виробів технології PROFIBUS® є українська компанія ЕлектроТехноПром, яка зарекомендувала себе на ринку кабельної індустрії як надійний партнер з багаторічним досвідом та розумінням потреб споживача у сучасному світі глобалізації та розвитку технологічних процесів.

ЕлектроТехноПром гарантує своєчасну поставку якісної продукції PROFIBUS, яка відповідає усім технічним характеристикам і міжнародним стандартам за доступними цінами.

Замовляти продукцію в українського представника зручніше – це дає можливість зекономити час і додаткові витрати на логістику, митне оформлення тощо, а це суттєво впливає на кінцеву вартість товару.

Найбільший вибір PROFIBUS кабелів

Розвиток технологічного прогресу, повна автоматизація підприємств та виклики економічної конкуренції зумовлюють потребу постійного оновлення розробок асортименту кабельно-провідникової продукції та аксесуарів до неї. Компанія Lappkabel є передовою у цій сфер, постійно оновлює каталог інноваційними розробками, а ЕлектроТехноПром забезпечує купівлю і доставку великої добірки продукції кабельної індустрії бренду Lappkabel за привабливими цінами.

Серед кабельної продукції Lappkabel на ринку України  PROFIBUS набуває лідерства, завдяки багатьом факторам:

  • надає виробникам промислового обладнання і власникам виробництв будь-якої галузі універсальну технологію;
  • помітно впливає на зниження вартості промислових об’єктів;
  • гарантує оптимальну підтримку додатків, відповідно до специфіки галузі;
  • стабілізації комунікаційних платформ, завдяки прив’язці промислової автоматики до інформаційної галузі корпоративного менеджменту;
  • забезпечення безперебійною роботою автоматизованої системи виробництва.

Якість та доступні ціни

Широкий вибір асортименту кабельно-провідникової продукції серії PROFIBUS на ринку України створює труднощі у виборі якісного та надійного продукту для споживачів.

Усі системні рішення вимагають ретельного тестування, контролю якості та відповідності стандартам. Серія бренду Lappkabel PROFIBUS відповідає задекларованим технічним характеристикам і, за умови правильної експлуатації, монтажу тощо, гарантує якість, надійність, довготривалу безпечну роботу за доступними цінами.

Пріоритетом команди ЕлектроТехноПрому є якісне надання персональних послуг із вирішення як стандартних, так і нестандартних рішень, фахових консультацій щодо вибору кабельно-провідникової продукції Lapp Kabel для комерційних об’єктів чи виробничих організацій. Команда гарантує якість наданих послуг – а це суттєво впливає на ціну та рентабельність.

Переваги використання кабелів від офіційного представника

Обираючи кабельну продукцію на ринку України, важливими є такі показники як якість і відповідність товару технічним характеристикам. Сучасний ринок достатньо насичений кабельно-провідниковою продукцією, але частина виробників намагається здешевити виробництво, що впливає на її якість. Тож варто сконцентрувати увагу на авторитеті виробника, досвіді у сфері кабельної індустрії, адже це забезпечить безперебійну роботу виробництва.

Основними перевагами використання кабелів групи PROFIBUS від офіційного представника – компанії Lapp Kabel в Україні є:

  • відповідність технічним характеристикам кабелю PROFIBUS;
  • використання лише екологічно чистих матеріалів;
  • власні інноваційні розробки проектів та випробування у сучасних дослідницьких центрах;
  • наявність відповідних сертифікатів та відповідність жорстким екологічним стандартам;
  • наявність незалежних експертних оцінок.

ЕлектроТехноПром працює з оптовими клієнтами. Оптове постачання забезпечує налагоджену безперебійну доставку кабельно-провідникової продукції PROFIBUS, що передбачає істотну економію коштів, закупівлю високоякісного товару, вибір широкого асортименту товарів з каталогу Lappkabel та гарантує доставку в будь-який куточок України в найкоротші терміни, а це впливає на суттєвий  прибуток споживача та рентабельність підприємства відповідної галузі.

Контакти

Якщо у Вас виникли питання щодо вибору кабельно-провідникової продукції PROFIBUS Lappkabel для Вашого проекту, звертайтесь до фахівців компанії ЕлектроТехноПром. Ми допоможемо у виборі асортименту продукції групи PROFIBUS від лідера кабельної індустрії Lapp Kabel Україна за доступними цінами! Ви отримаєте якісний сервіс у проектуванні мереж на максимально вигідних умовах, у плануванні закупівлі, транспортуванні, зберіганні тощо.

Кваліфіковані спеціалісти до Ваших послуг у режимі 24/7. Служба цілодобової підтримки клієнта допоможе вирішити всі поставлені завдання, гарантують підтримку протягом усього циклу замовлення.

сертифікати та ціни на Lapp кабелі надсилайте запит у розділі Контакти чи на електронну пошту компанії, або зателефонуйте за номерами телефонів +38 (063)757-21-20; +38 (032) 244-96-42.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *