Силіконовий екранований кабель SIHF

Головна Сторінка » Блог » Helukabel » Силіконовий екранований кабель SIHF

У час зростання, покращення та модернізації ключових секторів технологічних напрямів виробництва, очільне місце на ринку кабельно-провідникової індустрії займає корпорація Helukabel, яка знає все про кабелі і є однією з найбільших у світі виробників продукції, яка сприяє прискоренню розвитку і трансформації компаній будь-якої галузі.

Компанія Helukabel досягла успіху на ринку завдяки тому, що має стратегічні конкурентні переваги – лідерство щодо оптимізації витрат на виробництво, урахування інтересів і запитів різних груп споживачів, швидке реагування на виклики сьогодення тощо.

Досвід компанії і широкий спектр застосування кабельної продукції Helukabel засвідчують її визнання і попит у світі – це понад 33 000 найменувань найрізноманітніших кабелів та проводів (від універсальних до найскладніших системних рішень) – надгнучких, безгалогенових, силових кабелів, контрольних кабелів управління, кабелів для підйомно-транспортного обладнання, різних систем передачі даних, захисних і провідникових систем, а також інструментів та аксесуарів до них.

Сфера застосування кабелів Helukabel

Розробка найновіших технологій і впровадження їх у виробництво є пріоритетним для компанії Helukabel, адже це забезпечує ефективну роботу виробничих ліній, підвищує якість і рентабельність виробництва, впливає на ціноутворення продукції і стабільність на ринку.

Уся продукція Helukabel виробляється за найвищими стандартами безпеки для промислових підприємств ISA та сертифікатами відповідно до DIN VDE 0482, DIN EN 50267-2-2/ IEC 60754-2, DIN VDE 0472, DIN VDE 0100, DIN VDE 0482-332-1-2, DIN EN 60332-1-2/IEC 60332-1, NFPA 79 2007, UL /CSA тощо та забезпечує практично всі сфери діяльності як промислового виробництва, так і helu інтелектуального – машинобудування, автомобільної промисловості, кораблебудування, транспортних перевезень, електроіндустрії, електроніки і робототехніки, нафтохімічної промисловості, видобутку корисних копалин, сільського господарства, мережевих технологій, офісних об’єктів та ін.

SIHF – різновид кабелів Helu

Серед широкого асортименту товарів Helukabel, представленого у каталозі, однією з провідних і найбільш популярних є група SIHF.

Продукцію Helukabel групи SIHF – спеціально розроблено для застосування на виробництві з екстремальними температурами, а також завдяки еластичній ізоляції цю серію можна використовувати в якості гнучких з’єднувальних кабелів.

SHIF – силіконові, гнучкі кабелі, що не містять галогенів, термо- і вогнестійкі (температурний діапазон -60°С до +180°С, а при нетривалих перепадах до +220°С), що дозволяє використовувати їх на електростанціях, у сталеварних цехах, авіаційній промисловості, кораблебудуванні, а також на підприємствах з виробництва кераміки, скла, цементу та освітлювальних і нагрівальних пристроях усіх видів.

sihf SIHF-C-SI – силіконовиий кабель, безгалогеновий, ЕМС (електромагнітна сумісність), екранований, що має розмітку метражу.

Sihf Helukabel cтійкий до високомолекулярних олій, усіх видів жирів, спиртів, пластифікаторів та клофенів, розведених кислот, лугів та сольових розчинів, окислювачів, тропічних впливів, морської води, кисню, озону тощо.

Застосовування силіконових кабелів Sihf Helukabel рекомендовано в тих галузях, де ізоляція кабелю піддається високим температурним коливанням (електростанції), а також усі зазначені сфери. Висока щільність екрана забезпечує відсутність перешкод під час передачі сигналів або імпульсів.

sihf helukabel SIHF/GL-P – серед переваг – фактично незмінна міцність на опір ізоляції навіть при високих температурах чи сильних ударах, висока температура займання, у разі пожежі залишається ізолюючий шар із SiO2.

Серію кабелів Sihf/gl-p слід застосовувати в тих галузях, де ізоляція кабелю піддається сильним коливанням температур.

Серія Sihf Helukabel представлена типом силіконових, багатожильних кабелів з підвищеною термостійкістю у відповідності до UL Style 4476 і CSA AWM II A/B з helukabel-oz-bl-cy високою електричною стійкістю при високих температурах, а його аналог з екраном SiHF-C-Si UL/CSA, розроблений для заводів США та Канади із виробництва техніки.

З огляду на еластичні властивості ізоляції жил вони застосовуються як рухомі з’єднувальні кабелі. Уся продукція Helukabel відповідає Директиві ЄС щодо низьковольтного обладнання 2006/95/EG. Більш детальну інформацію про технічні характеристики серії кабелю SIHF Helu можна в каталозі.

ЕлектроТехноПром – прямий постачальник продукції Helukabel

Придбати якісний, перевірений, надійний продукт у галузі кабельної індустрії – не проста справа. Найкраще звернутись до прямого постачальника, який зможе організувати і забезпечити поставкою високоякісного, сертифікованого товару з гарантіями від відомого виробника Helukabel.

На ринку кабельної індустрії України одну з провідних позицій займає компанія ЕлектроТехноПром, яка є прямим постачальником корпорації Helukabel з багаторічним досвідом роботи, що відкриває для потенційних споживачів широкі можливості придбання товарів будь-якого формату і значно знизити обсяг операційних затрат, гарантує уникнення ризиків зриву поставок, забезпечує економію часу та точне виконання запланованих робіт.

Купувати продукцію Helukabel в прямого постачальника – надійно, швидко та вигідно.

HELUKABEL – великий асортимент та доступні ціни

Насиченість ринку різноманітною кабельно-провідниковою продукцією спричиняє до складнощів вибору і відповідальності, адже неякісний продукт може призвести до перевищення кошторису і невиконання термінів, ненадійності та порушення безперебійної роботи, оскільки якість матеріалу, з якого виготовлені жили, ізоляція та інші параметри впливають на процес виробництва будь-якої галузі.

Компанія Helukabel пропонує широкий асортимент високотехнологічної кабельної продукції для застосування в різних галузях промисловості з високою хімічною стійкістю, можливістю витримувати електричні і механічні навантаження, з малим радіусом і кількістю циклів згину, що дає гарантію тривалого терміну використання – промислові, інфраструктурні кабелі і проводи, кабелі для передачі даних і bus-мереж, для альтернативних джерел енергії, спіральні, морські, медіа кабелі, кабелі у зібраному вигляді та аксесуари, представлені марками MULTIFLEX, HELUTHERM, PUR, PROFIBUS, а серед найновіших проектів – кабелі серії NYY та SIHF.

Helukabel group, завдяки власним тестувальним та інженерним інститутам, електростанціям, логістичним центрам у всьому світі, значно заощаджує на вартості виготовленої продукції, швидко реагує на виклики сучасного технологічного розвитку та на зростання попиту і вимог споживачів кабельно-провідникової індустрії, а розуміння потреб клієнтів та турбота про їхню фінансову стабільність спонукають виробника досягати економічності виробництва та, водночас, не втрачати на якості, що дозволяє формувати цінову політику оптимально вигідною.

Команда ЕлектроТехноПрому ретельно вивчає цінову політику і формує її оптимально вигідною до потреб клієнта, тому ціни на продукцію Helukabel завжди приємні і забезпечують рентабельність будь-яких об’єктів.

Оптова й роздрібна торгівля

Ринкові відносини сьогодення ґрунтуються на договірному діловому партнерстві, виконання зобов’язань якого є гарантією фінансової стабільності й іміджу обох сторін.

Команда ЕлектроТехноПрому працює як з оптовими клієнтами, так і у роздріб за принципами сучасного маркетингу – ознайомить з інформацією щодо виробника (Helukabel) та відповість на всі питання щодо продукції (серії, типи кабелів, сфери застосування й технічні характеристики), допоможе у раціональному підборі кабельно-провідникової продукції, проектуванні рішень, комплектації та організації всіх логістичних послуг, враховуючи всі побажання замовника та зовнішні чинники, і, не залежно від обсягу поставок, гарантує наявність усього асортименту продукції з каталогу Helukabel.

sihf ц Обсяг замовлення не впливає на якість послуг та ціни. Якщо у Вас нестандартне рішення, ми готові Вам провести повний обрахунок обсягу грошових витрат на закупівлю й доставку товару та гарантувати точність виконання замовлення, порядність у розрахунку рішень відповідно до поставлених цілей, високу якість придбаного товару, привабливі умови постачання (від оформлення замовлення до його виконання).

Переваги використання оригінальних кабелів SIHF

Попит породжує пропозицію, тому сьогодні ринок України насичений різного роду продукцією кабелів, проводів та аксесуарів до них (якісних і не дуже) з різноманітною ціновою палітрою, а це безпосередньо впливає на рентабельність виробництва.

При виборі кабелів серії SIHF Helukabel важливо зважати на низку показників:

  • виробник та його авторитет на ринку кабельної індустрії;
  • відповідність до технічних характеристик кабелю SIHF;
  • відповідність до маркування, зазначеного у каталозі Helukabel;
  • відповідність до жорстких екологічних стандартів та наявність відповідних сертифікатів;
  • власні інноваційні розробки проектів та випробування у сучасних дослідницьких центрах тощо.

Серед переваг застосування SIHF Helukabel є значний спектр галузей та технічних характеристик:

sihf w

  • стійкість до різноманітних технічних подразників (масел, кислот, жирів, спиртів, пластифікаторів, клофінів) та навколишнього середовища (ультрафіолетових променів, радіації, коливання температур тощо);
  • незначна зміна значення електричної міцності та опору ізоляції при високих температурах;
  • нерозповсюдження полум’я згідно з VDE 0482 частина 265-2-1/ EN 50265-2-1/ IEC 60332-1 (відповідає DIN VDE 0472 частина 804 вид випробування B);
  • використання лише екологічно чистих матеріалів (без галогенів згідно з DIN VDE 0482 /EN 50267-2-2/IEC 60754-2);
  • кабельна продукція вироблена відповідно до загальноєвропейських вимог електротехніки 2006/95/EG;
  • EMC – електромагнітна сумісність.

Гарантія кращої ціни, якості і сервісу

Компанія ЕлектроТехноПром підтримує політику концерну Helukabel, що передбачає збалансований розвиток між економічним зростанням, захистом навколишнього середовища і здоров’ям людини, за допомогою впровадження, підтримки і вдосконалення інтегрованої системи управління якістю і екологічного менеджменту відповідної сертифікації (PN-EN ISO), що дає можливість оптимізувати організацію праці, розуміння відповідальності за ефективність функціонування Інтегрованої системи менеджменту.

Висококваліфікована і мотивована команда ЕлектроТехноПрому пропонує широкий асортимент продукції і послуг високої якості для задоволення потреб потенційних клієнтів методом:

  • кабельексперт впровадження комплексного підходу до створення позитивного клієнтського досвіду на всіх рівнях організаційної структури;
  • аналізу ризиків і небезпек щодо економічних і екологічних наслідків;
  • вдосконалення організації компанії щодо своєчасного виконання замовлень, позитивного економічного результату, мінімізації вироблених відходів й ін.;
  • підвищення кваліфікації співробітників тощо.

Усі ці фактори дають можливість реалізувати продукцію Helukabel в Україні за оптимально вигідними цінами.

Контакти

Ми знаємо все про якість, безпеку, надійність продукції SIHF HELUKABEL, знаємо як поєднати всі ці якості в індивідуальному проекті.

Досвідчена команда спеціалістів готова надавати необхідну технічну підтримку в режимі 24/7 та допомагати у вирішенні поставлених задач:

  • ознайомити з повним асортиментом кабельної продукції HELUKABEL;
  • обрати кабелі серії SIHF HELUKABEL та комплектуючі до них відповідно до сфери застосування;
  • з логістикою та будь-якими іншими питаннями.

З більш детальною інформацією про типи, характеристики та ціни кабелів sihf HELUKABEL можна довідатися у каталозі Helu або, надіславши запит у розділ «Контакти» або на електронну пошту компанії.

Отримати кваліфіковану консультацію Ви завжди можете за номерами телефонів компанії +38 (063) 757-21-20; +38 (032) 244-96-42!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *