Profibus – внутрішній кабель даних

Головна Сторінка » Блог » Helukabel » Profibus – внутрішній кабель даних

Кабельно-провідникова продукція Helukabel відомого європейського виробника і постачальника відзначається високим рівнем довіри серед партнерів авангардних компаній світу і користується популярністю завдяки новітнім високоякісним розробкам.

Сьогодні швидкі темпи розвитку та автоматизація технічного процесу та виклики щодо забрудненості екології вимагають оновлення і вдосконалення засобів виробництва, що зумовлює підвищення вимог до виробників кабельної індустрії зокрема. main profibus

Великий досвід на ринку, розуміння потреб сучасного споживача мотивують  розробляти та впроваджувати інноваційні рішення практично в усі галузі виробництва.

Helukabel group пропонує широкий асортимент новітніх розробок та класичної кабельної продукції у каталозі, де зазначено технічні характеристики, сфери застосування та ціни.

Це дроти і кабелі серій helutherm, PUR, profibus, nyy тощо, аксесуари до них та кабельні системи – безгалогенові, гнучкі, термостійкі одножильні дроти та кабелі із покриттям зі зшитого полімеру для роботи при високих температурних умовах у металургійній промисловості, в умовах високої вологості чи хімічного впливу для хімічної та медичної галузей, для харчового та промислового виробництв представлено кабелі з мікробостійким покриттям, гнучкі кабелі керування з поліуретановою оболонкою, ідеальних для застосування у екстремальних умовах з різними хімічними речовинами, маслами чи охолоджувачами, стійких до стирання для верстатобудування та автоматизації підприємств, стійких до мінеральних масел, жирів, холодоагентів, впливу атмосферних явищ, потужних навантажень у буксирувальних ланцюгах, рухомих прокладках для робототехніки та підвісних системах з PUR-оболонкою, силові кабелі для високої напруги, виготовлених з матеріалів, які не містять кадмію, силікону і речовин, що не руйнують лакофарбові покриття у галузі альтернативної енергетики, зарядних систем електромобілів, мобільних електричних пристроїв, нафтової промисловості, а також у будівництві, встановленні сценічного обладнання, у офісному секторі, для прокладки локальної мережі Інтернет та комп’ютеризації, комплектації електронних машин та пристроїв й ін.

Серія HELUKABEL PROFIBUS

Кабелі серії profibus helukabel представляють широку цифрову систему зв’язку та польових технологій, передачі сигналів управління і обміну даними між різними системами АСУ а саме: для автоматизації підприємств і технологічних процесів, мають властивості надшвидкісних додатків передачі даних за технологіями MBR-IS (PA), RS485 (DP) для складних комунікаційних завдань та протоколів DP-V1 у вибухонебезпечних зонах та хімічній промисловості (profibus PA) та для особливо довгих ліній передачі (profibus PA Long Distance), Ident Systems, Robots/NC (profibus DP), для прокладки на суднах і шельфових зонах з обмеженим доступом (profibus shipline), для внутрішньої і зовнішньої стаціонарної прокладки з можливістю швидкого монтажу за допомогою системи Siemens та буксирувальних ланцюгів (profibus SK, profibus SK Innen + Außen), безгалогеновий кабель, що запобігає розповсюдженню вогню (profibus SK FRNC), з PER-оболонкою стійкі до мінеральних масел, жирів і холодоагентів для прокладки в промислових зонах (profibus SK Robust) та ін.

profibus helu

Основними факторами успіху серії PROFIBUS є:

  • універсальність;
  • зниження вартості розробки промислових об’єктів;
  • оптимальна інтеграція з різними автоматизованими системами управління (АСУ).

Helukabel PROFIBUS DP

Польова автоматизація є надзвичайно актуальною сьогодні і тому серія HELUKABEL® Profibus DP (Decentralized Periphery), розроблена за стандартами DIN 9245 TЗ та EN 50170 з метою швидкого обміну даними на польовому рівні і стала найважливішим нововведенням у промисловості.

Широким спектром опцій, що дає можливість отримати оптимальну передачу даних між різними додатками, представлена серія кабелів з розподільчою периферією Profibus DP:

profibus green Тип кабелю передачі даних HELUKABEL®profibus L2 призначений для внутрішньої і зовнішньої (безгалогеновий) стаціонарної прокладки (мінім. радіус згину при прокладці 120 мм, температурний діапазон – 40°С – +70°С) та прокладки в землі (мінім. радіус згину при прокладці 150 мм, температурний діапазон – 40°С – +80°С).

profibus pur HELUKABEL®profibus L2 Schleppkette для буксировальних ланцюгів (мінім. радіус згину при прокладці 65 мм, температурний діапазон – 30°С – +70°С) з тривалим навантаженням та HELUKABEL®profibus L2 ET200X, HELUKABEL®profibus L2 Ecofast з особливою конструкцією, де дроти живлення і дроти передачі даних об’єднані і знаходяться в одному кабелі (мінім. радіус згину при прокладці 140-165 мм, температурний діапазон – 5°С – +60°С).

profibus l2 HELUKABEL®profibus L2 torsion and festoon з PUR-оболонкою призначений для рухомого застосування в робототехнічних системах із значним навантаження при скручуванні, згинах та для рухомих підвісних конструкцій (мінім. радіус згину при прокладці 100 мм, температурний діапазон – 25-40°С – +75-60°С).

Серед переваг Profibus DP простота використання, унікальна діагностична система і покращена технологія, що запобігає перешкодам передачі даних.

Розподільча периферія Profibus DP дозволяє оптимально комбінувати ці характеристики (вхідні і вихідні дані передаються одним циклом), а функція діагностики дозволяє швидко локалізувати помилки.

Сфера застосування Helukabel PROFIBUS DP в Україні

У час становлення і розвитку соціально-економічної системи України, важливим етапом є індустріалізація. Економічна система, що базується на приватній власності виробництва, підприємницькій діяльності і вільній конкуренції, дасть змогу забезпечити високі темпи економічного зростання, а цим самим створити базу для підвищення рівня побуту.

profibus i Саме продукція HELUKABEL®profibus та profibus DP дасть можливість створити економічно вигідні пропозиції для створення сучасних, безпечних як для працівників, так і для екології підприємств: для добування, транспортування і переробки корисних копалин, металургії, для нафтової і газовидобувної промисловості, машинобудування, транспортної промисловості (наземної та на водоймах), харчової промисловості, альтернативної енергетики, виготовлення та встановлення сценічного обладнання, прокладки мережі Інтернет тощо.

Переваги використання продукції Helukabel

Використання стандартизованої кабельної продукції HELUKABEL® за IEC 61158 та IEC 61784, що відповідає вимогам потреб сучасного ринку, гарантує стабільність комунікації між різними пристроями будь-якого виробництва, а це, в свою чергу, впливає на довгострокові перспективи та захист інвестицій, забезпечує стабільність і приємну лояльну цінову політику.

price Helukabel є однією з передових корпорацій у галузі кабельно-провідникового виробництва, в каталозі якої завжди є повний асортимент пропонованої продукції, а також щоразу поповнюється новими інноваційними розробками, які потрібні для повної комплектації будь-якого рішення, що дуже зручно й економічно вигідно:

  • універсальність технологій;
  • економічність устаткування промислових об’єктів;
  • стабілізація комунікаційних платформ, завдяки прив’язці промислової автоматики до інформаційної галузі корпоративного менеджменту;
  • безперебійна робота автоматизованої системи виробництва.

Якість та доступні ціни

Вибір якісного та надійного продукту кабельної індустрії на ринку України має певні труднощі, адже головними критеріями при виборі є якість, надійність і екологічність, а значна частина виробників намагається різними способами здешевити продукт, знижуючи якість.

guaranteeШирокий вибір асортименту кабельно-провідникової продукції HELUKABEL® серії, представленої у каталозі відповідають задекларованим стандартам та технічним характеристикам завдяки ретельному тестуванню та випробуванням.

Пріоритетом компанії ЕлектроТехноПром, яка є прямим постачальником HELUKABEL®, є фінансова стабільність клієнтів та довготривалі партнерські стосунки, тому дотримується догм і стандартів корпорації, які полягають у вирішенні будь-яких завдань (стандартних і нестандартних), компетентній консультації щодо вибору продукції та гарантії надання якісних послуг, формуванні оптимальної цінової політики та рентабельності.

ЕлектроТехноПром – прямий постачальник кабельної продукції Helukabel в Україні

ЕлектроТехноПром є прямим постачальником найбільш продукції helukabel, серед якої найбільшим попитом користується інноваційна технологія PROFIBUS®.

Компанія ЕлектроТехноПром здобула на ринку кабельної індустрії авторитет надійного партнера з багаторічним досвідом, славиться розумінням потреб споживача в сучасному світі розвитку технологічних процесів, надійністю і пунктуальністю щодо виконання зобов’язань перед клієнтом.

ЕлектроТехноПром гарантує якість продукції HELUKABEL®, відповідність усім технічним характеристикам і міжнародним стандартам та доступні ціни.

Прямий постачальник оригінальної продукції HELUKABEL® – це можливість зекономити час і додаткові витрати на логістику, митне оформлення тощо.

Комплектація будь-яких замовлень

Команда ЕлектроТехноПром приймає замовлення будь-якого розміру (від купівлі кабелю до вирішення нестандартних рішень відповідно до потреб і вимог споживача), виконує своєчасну поставку у будь-який куточок України.

Наша команда готова допомогти у раціональному підборі кабельно-провідникової продукції, проектуванні, комплектації, логістиці, враховуючи всі побажання замовника та зовнішні чинники.

Технічний і фаховий кадровий потенціал компанії ЕлектроТехноПром, досвід роботи у галузі кабельно-провідникової продукції гарантують високий рівень якості виконання замовлень, надійність і безпечність.

Гарантія якості

Перевірена, надійна продукція helukabel, гарантія довготривалого використання, дбайливе ставлення до охорони навколишнього середовища є запорукою успіху між виробником і споживачем. Компанія Helukabel дотримується задекларованих принципів і вимагає дотримання їх і від прямих постачальників, а задекларовані корпорацією Helukabel ціни і технічні характеристики відповідають законодавству України і є гарантією відсутності будь-яких технічних чи механічних недоліків.

Контакти

Маєте сумніви щодо вибору кабелю? Як прорахувати кількість кабелю для індивідуального рішення, де купити та за якою ціною? За більш детальною інформацією про продукцію helukabel звертайтесь у розділі «Контакти», де вказано електронну адресу і телефон компанії.

Напишіть або зателефонуйте нам за номерами телефонів (+38 (063) 757-21-20; +38 (032) 244-96-42) в будь-який зручний для Вас час. Менеджери нашої компанії проконсультують Вас у режимі 24/7 з будь-яких питань і допоможуть у плануванні, закупівлі, транспортуванні та зберіганні продукції, а також визначитися з вибором лінії Helu кабелю відповідно до сфери застосування за вигідними цінами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *