Multiflex – кабель для енергетичних ланцюгів

Головна Сторінка » Блог » Helukabel » Multiflex – кабель для енергетичних ланцюгів

Для забезпечення виробництва високотехнологічних галузей у час розвитку глобальної індустріалізації, а також враховуючи виклики сьогодення щодо запровадження новітніх технологій у сфері діяльності людини –

фіксування, обробки, зберігання та передачі інформації, комп’ютеризацією найважливіших трудомістких процесів, важливим фактором є вибір надійної, якісної, безпечної продукції.

Helukabel – провідна і досвідчена компанія-виробник проводів, кабелів та аксесуарів найвищої якості за стандартами безпеки для промислових підприємств ISA та сертифікатами відповідно до DIN VDE 0207-363-10-2 / DIN EN 50363-10-2, NFPA 79 2007, UL /CSA тощо, впевнено освоює ринок кабельної індустрії України, пропонує продукцію (понад 33 000 одиниць стандартних виробів та індивідуальних системних рішень) для розвитку практично усіх сфер виробництва та інтелектуалізації трудової діяльності:

сфера використання

  • кабелі для промисловості;
  • кабелі, стійкі до високих температур;
  • кабелі для підйомної промисловості;
  • кабелі для сценічної індустрії;
  • універсальні кабелі; 
  • кабелі для суден;
  • кабелі та кабельні аксесуари у фотовольтаїці;
  • приладові кабелі;
  • офісних об’єктів тощо.

Впровадження у виробництво високотехнологічних розробок продукції Helukabel забезпечує ефективну роботу виробничих ліній, підвищує швидкість і якість виробництва, зменшує видатки на створення продукції.

Multiflex – один з різновидів Helukabel

Великий вибір продукції кабельної індустрії на ринку України зазвичай призводить до проблеми пошуку альтернативних варіантів.

Серед продукції Helukabel найбільш затребуваними є контрольні кабелі і кабелі передачі даних групи Multiflex, головним призначенням яких є сполучати ланки між керуючими пристроями та керованим обладнанням – контролювати автоматизовані системи управління у виробництві будь-яких рівнів – від електромонтажу до альтернативної енергетики та системи безпеки.

Базова версія кабелю групи Multiflex представлена серією кабелів, застосування яких передбачено для робіт в екстремальних умовах, характеризуються стійкістю до стирання, до різного виду мастил та холодоагентів, кислот, гідролізу, озону, ультрафіолету, розчинників, кислот і лугів, гідравлічних рідин й інше, що забезпечує тривалий термін служби.

Матеріали, що використовуються при виготовленні кабелів не містять кадмію, силікону та речовин, що руйнують лакофарбові покриття.

multiflex Серія безгалогенових спеціальних кабелів для буксирувальних ланцюгів MULTIFLEX 512®-PUR, а також екранований аналог, призначені для використання в екстремальних умовах з важким механічним навантаженням, стійкі до стирання, впливу масел, озону та ультрафіолетового проміння, температурний діапазон при рухомому використанні -30°С – + 80°С, при стаціонарному – – 40°С – + 80°С, серії MULTIFLEX 512®-PUR. 

multiflex 512 Модель MULTIFLEX 512®-С-PUR безгалогенового екранованого кабелю, ЕМС (електромагнітна сумісність), з розміткою метражу, розроблена за найновішими технологіями з гнучкою РР-ізоляцією та стійкою до розривів зовнішньою PUR-оболонкою з низьким коефіцієнтом тертя. Кабель рекомендовано застосовувати для буксировальних ланцюгів при багатозмінній експлуатації (верстати, інструменти, робототехніка) та з тривалим навантаженням при згинах, а також при вільному переміщенні без механічних навантажень, а також спеціальні екрановані кабелі для буксирувальних ланцюгів можна застосовувати у місцях, де зовнішні впливи високих частот створюють перешкоди в імпульсній передачі даних. Температурний діапазон при рухомому використанні -30°С – + 80°С, при стаціонарному – – 40°С – + 80°С.

Серія виробництва Helukabel MULTIFLEX  представлена PVC-кабелями для буксирувальних ланцюгів за стандартами UL/CSA:

Multiflex-03 MULTIFLEX 600 – надгнучкий, стійкий до масел, ультрафіолетових променів та радіації призначений для зовнішньої прокладки відповідно до TC-ER, PLTC-ER, ER, PLTC-ER, NFPA 79 Edition 2012 кабель управління за стандартом UL1277, який має здатність гаснути та не розповсюджувати горіння відповідно до CSA FT4.

Кабелі MULTIFLEX 600 з підвищеною стійкістю до масел (OIL RES I & II)  гарантують тривале використання в промисловості як у сухому, так і вологому середовищі – виробничі лінії, розливні устаткування, машинобудування, розподільні шафи, конвеєри, пакувальні машини, автомобільна промисловість тощо. Температурний діапазон при рухомому використанні -05°С – + 90°С, при стаціонарному – – 40°С – + 90°С.

helukabel-SUPER MULTIFLEX 512®-PUR UL/CSA – екрановані спеціальні кабелі для буксировальних ланцюгів мають рекомендації щодо застосування при впливах високих частот, що створюють перешкоди в імпульсній передачі, при застосуванні у виробництві з тривалими згинами для обслуговування верстатів, виготовлення інструментів, робототехніці тощо. PVC-кабелі за стандартами UL/CSA мають високу стійкість до розривів, стирання та ударів навіть при низьких температурах у багатозмінному режимі в умовах високих механічних навантажень та змінних згинів, до атмосферних впливів, впливу озону та ультрафіолетових променів, розчинників, кислот та лугів, гідравлічних рідин, гідролізу тощо. Серія MULTIFLEX 512®-PUR UL/CSA має і аналоги без екрану.

helukabel_225 Кабелі MULTIFLEX 512®-С-PUR UL/CSA рекомендовано використовувати при вільному русі без напруги, при розтягуванні і примусових переміщеннях, найкраще зарекомендували себе в

рухомих ланцюгах. Кабелі управління MULTIFLEX 512®-С-PUR UL/CSA мають підвищену гнучкість, розроблені з урахуванням останніх досягнень техніки, стійкі до атмосферних впливів, озону та ультрафіолетових променів, а також розчинників, кислот та лугів, гідравлічних рідин, гідролізу тощо, покриті спеціальною зовнішньою TMPU-оболонкою з цільного поліуретану відповідно до DIN VDE 0282, що запобігає розповсюдженню горіння.

Уся продукція MULTIFLEX виробництва бренду Helukabel відповідає директиві ЄС низьковольтного обладнання 2006/95/EG і, при використанні всіх моделей кабелів MULTIFLEX із дотриманням вказаних у каталозі рекомандацій, гарантоване тривале використання та економічність. Із додатковими технічними характеристика можна ознайомитись у каталозі Helukabel.

ЕлектроТехноПром – прямий постачальник HELUKABEL

Перевагою прямого постачання є значне зниження обсягу операційних витрат для малих і великих підприємств та важливим елементом у бізнесі, який не тільки організовує, а й забезпечує швидкий рух товарів, активізує споживання й впливає на рентабельність.

ЕТП ЕлектроТехноПром, набутий досвіду офіційний постачальник компанії Helukabel, уже тривалий час на ринку України, що організовує закупівлю і доставку продукції Helukabel, забезпечує повний цикл обслуговування (підготовка замовлення, сортування, виконання вантажних робіт і доставка продукції) як оптових споживачів, так і у роздріб та гарантує уникнення ризиків зриву поставок, забезпечує економію часу та вчасне виконання запланованих робіт.

Купувати продукцію Helukabel в офіційного постачальника вигідно, швидко та надійно.

Широкий асортимент кабелів Helukabel

Корпорація Helukabel репрезентує великий асортимент (понад 33 000 найменувань) сертифікованих VDE кабелів управління, резинових, коаксикальних, монтажних, інформаційних, контрольних, вогне- та термостійких кабелів із різною специфікою та сферою застосування. І хоч сьогодні на ринку України можна знайти продукцію різної якості конкуруючих виробників від країн СНД до європейських компаній, що різняться ціновою політикою, Helukabel пропонує великий вибір високотехнологічної продукції, аксесуарів та сервісу з широким спектром застосування практично в усіх сферах виробництва, що значно скорочує затрати на облаштування виробництва та монтажних робіт, гарантує безпеку в експлуатації будь-якого об’єкта, має розуміння потреб споживачів та швидко реагує на виклики технологічного прогресу, вдосконалючи, розробляючи найновітніші рішення та поповнюючи асортимент надсучасними функціональними марками кабелів і проводів.

Переваги покупки в ЕТП кабелів Helukabel: висока якість та доступні ціни

При пошуку кабельної продукції на ринку України, важливо зважати на якість і відповідність товару технічним характеристикам, показникам екологічності, адже будь-яке виробництво, особливо промислове, спричиняє непоправну шкоду навколишньому середовищу і здоров’ю людини, а недобросовісні виробники намагаються здешевити виробництво, знижуючи якість продукції.

Перевагами використання кабелів Helukabel є:

  • відповідність технічним характеристикам кабелю;
  • використання екологічних матеріалів та відповідність жорстким екологічним стандартам;
  • інноваційні розробки та випробування у сучасних дослідницьких центрах;
  • наявність відповідного маркування;
  • наявність відповідних сертифікатів тощо.

ЕлектроТехноПром як офіційний постачальник гарантує високу якість продукції з урахуванням усіх вище перелічених пунктів.

Наявність будь-якого об’єму продукції Helukabel

ЕлектроТехноПром є прямим постачальником кабелів Helukabel, має свої складські приміщення і гарантує наявність усього задекларованого в каталозі асортименту продукції (понад 33 000 позицій від проводів до системних рішень) із зафіксованими цінами, а також сучасні логістичні центри, автоматизовані виробничі і складальні лінії забезпечують швидке виконання замовлень.

Фахівці ЕлектроТехноПрому допоможуть у формуванні замовлень і доставці будь-якого об’єму кабельно-провідникової продукції (як стандартних, так і нестандартних рішень), що значно заощаджує витрати замовника, гарантують відповідність задекларованої продукції Helukabel у каталозі та конкурентоспроможні ціни.

ЕлектроТехноПром є прямим постачальником кабелів Helukabel, має свої складські приміщення і гарантує наявність усього задекларованого в каталозі асортименту продукції (понад 33 000 позицій від проводів до системних рішень) із зафіксованими цінами, а також сучасні логістичні центри, автоматизовані виробничі і складальні лінії забезпечують швидке виконання замовлень.

Фахівці ЕлектроТехноПрому допоможуть у формуванні замовлень і доставці будь-якого об’єму кабельно-провідникової продукції (як стандартних, так і нестандартних рішень), що значно заощаджує витрати замовника, гарантують відповідність задекларованої продукції Helukabel у каталозі та конкурентоспроможні ціни.

Гарантія якості

Наша команда фахівців знає все про продукцію кабельної індустрії і готова допомогти нашим клієнтам підібрати якісну продукцію Helu Kabel відповідно до запиту, зробити розрахунки індивідуальних проектів та швидко доправити замовлення у будь-який куточок України. 100% гарантіяЕлектроТехноПром орієнтований на клієнтів, зацікавлений у довгострокових та взаємовигідних відносинах, дотримується принципів доброчесності, та гарантує поставку товарів Helukabel найвищої якості. 

Кабельно-провідникова продукція Helukabel виготовлена з великою точністю та з високоякісних матеріалів, відповідає маркуванню, що підтверджують сертифікати відповідно до вимог чинного законодавства України та документи перевірки на відсутність фабричних чи механічних пошкоджень виробника.

Контакти

Важко обрати виробника кабельної продукції чи є питання щодо продукції компанії Helukabel – звертайтеся до нас. Тут Ви завжди отримаєте відмінний сервіс, позитивна робоча атмосфера, гнучкість й індивідуальний підхід до кожного клієнта дозволяють досягти найкращих результатів.

ГАРАНТУЄМО стабільність, якість виконання й чітке дотримання термінів!

Ми працюємо в режимі 24/7, а також цілодобова служба підтримки клієнтів допоможе в будь-який час вирішити всі поставлені завдання.

З більш детальною інформацією про типи, характеристики та ціни кабелів Helukabel серії Multiflex можна довідатися у Helu-каталозі або надіслаnи запит у розділ «Контакти» чи на електронну пошту компанії ЕлектроТехноПрому.

Ви завжди можете отримати кваліфіковану консультацію за номерами телефонів: +38 (063) 757-21-20; +38 (032) 244-96-42!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *