LAPP KABEL в Україні

Головна Сторінка » Блог » Lapp Kabel » LAPP KABEL в Україні

Стрімкий розвиток технологій вимагає від виробників кабельно-провідникової продукції вдосконалення і нових розробок надсучасних рішень.

HITRONIC®Lapp kabel в Україні – передовий виробник у світі і на ринку України, пропонує повний спектр високотехнологічної, якісної кабельно-провідникової продукції – усі види ізольованих і неізольованих проводів і кабелів (понад 40 000 стандартних пропозицій, а також висококваліфіковані фахівці розробляють і виробляють нестандартні рішення за індивідуальним замовленням), які характеризуються підвищеною універсальною гнучкістю, відповідають найвищим електричним і механічним вимогам, мають широкий діапазон використання у будь-яких умовах навколишнього середовища з різними температурними режимами та екологічно безпечними.

Основні марки Lapp kabel в Україні

Продукція компанії Lapp kabel Україна є однією з передових і найбільш поширених як у світі, так і в Україні. Lapp кабель в Україні пропонує серії найбільш популярних кабелів та аксесуарів до них:

офлекс кабель україна

ÖLFLEX® – перша у світі серія універсальних силових, контрольних кабелів і кабелів управління, представлена компанією Lapp kabel в Україні з широким спектром застосування. Перевагами цієї серії кабельної продукції Lapp Ukraine є:

  • універсальні – гнучкі кабелі в оболонці з кольоровими жилами, цифровим маркуванням, одножильні та екрановані дроти;
  • спеціалізовані – для екстремальних умов застосування – кабелі з резиновою ізоляцією, витривалі до хімічного чи механічного впливу;
  • для використання в буксирувальних ланцюгах надгнучкі кабелі з поліаміду або сталі (укомплектовані надгнучкими кабелями без з’єднувачів і системи захисту, гідравлічних і пневматичних рукавів); із з’єднувачами і системами захисту, гідравлічних і пневматичних рукавів; із додатковими функціями пристроїв – буксирувальні візки чи направляючі конструкції;
  • аксесуари – штекери, з’єднання, розподільчі бокси тощо.

Уся серія виготовлена з високоякісного матеріалу та є екологічно безпечною.

юнітронік кабель українаUNITRONIC® – серія високоякісних міцних, надійних і довговічних кабелів, представлена Lapp Kabel,  забезпечує системні рішення для передачі даних – це кабелі передачі даних для всіх електронних програм, від крихітних кабелів у кавових машинах до кабелів, що передають величезний обсяг даних у суперкомп’ютерах. Підходить для фіксованого підключення або ланцюгів енергопостачання, а саме:

  • для низькочастотної передачі даних;
  • для обчислювальних машин (RE), інформаційно-керуючих систем (RD);
  • для нерухомого застосування, в тому числі і BUS-системи;
  • для рухомого і надгнучкого застосування;
  • для спеціалізованого застосування, шинні системи для вантажних автомобілів і автобусів та TCN;
  • для техніки, призначеної для проведення масових заходів: speaker, DMX, audio, та комбіновані.

Уся продукція серії Lapp в Україні має міжнародні ліцензії і екологічно безпечна.

ETHERLINE україна

ETHERLINE® – серія надійних комплексних системних рішень мережевих технологій. Лапп кабель в Україні пропонує екологічно безпечний, якісний, надійний, стійкий у пасивному та активному мережевому використанні промисловий кабель, а також програмне забезпечення для повної безпеки та доступу до мережі:

  • для рухомого і нерухомого застосування – гнучкі та надгнучкі інтернет-кабелі, штекери для монтажу категорій 5-7 та для індустріального та промислового інтернету;
  • для внутрішнього застосування – структурована проводка категорій 5 – 7 та аксесуари.

хітронік кабель українаHITRONIC® – серія продукції групи оптичних волоконних кабелів, яка забезпечує надшвидку та безпечну передачу даних великих обсягів, захищає від електромагнітних перешкод, убезпечує від моніторингу. Серія,  представлена компанією Lapp kabel в Україні, вирізняється надійністю, ефективністю і простотою в монтажі:

  • при великих навантаженнях в екстремальних умовах навколишнього середовища – мобільні кабелі;
  • для використання в ланцюгах живлення – гнучкі.

SILVYN україна

SILVYN® – Lapp кабель репрезентує  серію високоякісних захисних систем кабелів і буксировальних кабельних ланцюгів. Серед асортименту цієї серії лапп кабель ви знайдете продукцію для:

  • нескладних умов застосування, гнучкі та надгнучкі зі спіраллю з ПВХ і ресорної сталі – полімерні захисні системи;
  • універсального застосування з підвищеною стійкістю до механічного впливу – гофровані;
  • металічні з оцинкованої чи нержавіючої сталі;
  • водостійкі.

Сфери застосування продукції Lapp Kabel в Україні

Основною складовою в будь-якій сфері кабельно-провідникової продукції є створення високотехнологічних розробок.

Lapp кабель пропонує широкий асортимент своєї продукції з значним діапазоном застосування в галузях будівництва, машинобудування, робототехніки, харчової, медичної, хімічної промисловості, альтернативної енергетики, зарядних систем електромобілів, мобільних електричних пристроїв, нафтової промисловості, стаціонарних з’єднаннях і напрямних ланцюгах, встановленні сценічного обладнання для проведення масових заходів, а також в офісному секторі, мережі локальної системи Інтернет, комп’ютеризації, комплектації електронних машин та пристроїв, промисловості та автоматизації, шинних системах тощо.

Lappkabel Group постійно оновлює і розширює свій асортимент і через представництво Lappkabel пропонує продукцію бренду та надійні рішення, які не знають компромісів з безпеки, якості і функціональності.

ЕлектроТехноПром – прямий постачальник в Україні

Завдяки багаторічному досвіду, дотриманню доктрини компанії Lapp kabel, яка має неабиякий досвід на світовому ринку, ЕлектроТехноПром має розуміння технологічних викликів сучасності та потреб клієнтів, що, в свою чергу, забезпечує якісне обслуговування і авторитет на ринку України.

ЕлектроТехноПром є прямим постачальником Lapp Kabel по всій території України і гарантує своїм клієнтам поставку високоякісного продукту за доступними цінами в найкоротші терміни.

Переваги використання бренду Lapp Kabel в Україні

Продукція Lapp кабель в Україні, доставлена ЕлектроТехноПромом, відповідає європейським стандартам та відповідно сертифікована, відповідає усім зазначеним характеристикам у каталозі, а це слугує гарантією того, що споживач отримає надійний, високоякісний товар, виготовлений з відповідних матеріалів (що засвідчує маркування), оснащений системами безпеки відповідно до Директиви EC ATEX.

Уся продукція, доставлена споживачеві, відповідає затребуваним вимогам, проходить постійний контроль якості під час виготовлення і після надходження на склад за допомогою відповідного обладнання.

Стандартні чи індивідуальні замовлення та швидка доставка

швидкий збір на складі

Незалежно від типу, складності замовлення чи нестандартних запитів клієнта, команда ЕлектроТехноПрому допоможе у розробці будь-яких рішень, прорахує, укомплектує та доставить замовлення, ураховуючи всі технічні характеристики об’єкта, врахує побажання клієнта, порадить найоптимальніше рішення і доставить замовлення у визначений термін будь-якої точки України.

Ваша вигода – у економії часу та коштів на:

  • транспортно-заготівельні витрати;
  • оформлення митних документів;
  • вантажних роботах тощо.

Якість та доступні ціни на продукцію Lapp kabel в Україні

Величезний вибір асортименту кабельно-провідникової продукції на ринку України створює для споживачів труднощі у виборі якісного продукту. На якість вказує велика кількість чинників, які для непідготовленого споживача стануть неабияким квестом.

Кожна серія бренду відповідає певним технічним характеристикам, умовам експлуатації, вимогам монтажу та необхідному зовнішньому вигляду.

Кожне системне рішення вимагає ретельного розрахунку площі перетину струмоведучих жил та навантаження. Важливим фактором при виборі продукції є її стандарт, який забезпечить надійність і довготривалу і безпечну роботу.

Команда ЕлектроТехноПрому дбає про своїх клієнтів, тому нашим пріоритетом є надання персональних послуг із вирішення нестандартних рішень, у підборі кабельно-провідникової продукції Lapp Kabel для комерційних, виробничих чи приватних організацій, а це, в свою чергу, впливає на ціну, якість послуг, робить її добротною і рентабельною.

Гарантія якості продукції Lapp Kabel в Україні

100% гарантіяГарантією успіху є поставка споживачеві високоякісного, надійного, довговічного сертифікованого продукту в галузі кабельного сектору. Це досягається завдяки постійному контролю продукції, яка надходить на склад. Ці якості ЕлектроТехноПром спрямовує на оптимізацію і розробку будь-яких рішень.

Компетентність, якісне обслуговування та партнерські стосунки з компанією Lapp Kabel є невід’ємним елементом управління якістю.

Задекларовані компанією Lapp kabel товари відповідають технічним характеристикам, мають сертифікати відповідно до вимог законодавства України, документи, що підтверджують відсутність недоліків, гарантійний термін експлуатації від виробника Lapp kabel та постачальника.

Контакти

Є потреба в сучасних рішеннях у галузі кабельно-провідникової продукції? ЕлектроТехноПром підбере товари потужного виробника Lapp Kabel в Україні за доступними цінами! Ви отримаєте якісний сервіс у підборі серії Lapp kabel відповідно до сфери застосування, у проектуванні мереж за максимально вигідними умовами, у плануванні закупівлі, транспортуванні, зберіганні та інших послуг.

Кваліфіковані спеціалісти до Ваших послуг в режимі 24/7, а також служба цілодобової підтримки клієнта допоможе вирішити всі поставлені завдання і проблеми, надасть гарантовану підтримку упродовж усього проекту – від планування до розробки, а при потребі, спеціалісти нададуть монтажні послуги.

За більш детальною інформацією про серії, характеристики та ціни на кабелі Lapp надсилайте запит у розділі «Контакти» чи на електронну пошту компанії, або зателефонуйте за номерами телефонів +38 (063) 757-21-20; +38 (032) 244-96-42.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *