Каталог компанії Lapp Kabel

Головна Сторінка » Блог » Lapp Kabel » Асортимент Lapp кабелів

У галузі виробництва і поставки кабельних з’єднань компанія Lapp Kabel посідає одне з провідних місць, якість, точність і надійність якої підтверджена авторитетом і попитом: компанія послідовно проводить політику щодо бренду Lapp для всіх своїх товарних груп, представлених у каталозі Lapp Kabel.

Компанія Лапп виготовляє високотехнологічну продукцію – від кабелю до готових галузевих рішень з’єднання для роботи в будь-яких як промислових умовах, так і в будь-яких екстремальних умовах навколишнього середовища, яка відповідає вимогам задекларованої сфери.

Асортимент продукції каталогу Lapp Kabel

Багатолітній досвід роботи і широкий спектр застосування кабельної продукції бренду Lapp Kabel представлений у каталозі кабелів Lapp, де можна ознайомитись із характеристиками та функціональним застосуванням кабельно-провідникової продукції (близько 40 000 найменувань). Каталог Lapp kabel представляє широкий вибір надгнучких, безгалогенових, силових кабелів, контрольних кабелів управління, кабелів для підйомно-транспортного обладнання, різних систем передачі даних, захисних і провідникових систем для кабелів, а також великий вибір інструментів та кабельних аксесуарів.

oflex кабелі

ÖLFLEX® – найпопулярніша марка кабелів у– перший у світі контрольний кабель з кольоровими жилами, а також перший спеціальний кабель управління для широкого спектру використання. У каталозі компанії Лапп ви можете ознайомитись з продукцією olflex для:

  • універсального застосування (серія basic line) – малостійкі гнучкі кабелі в оболонці, з кольоровим чи цифровим маркуванням жил, вогнетривких, екологічно безпечних;
  • кабелі з резиновою ізоляцією і оболонкою, які рекомендовано застосовувати в екстремальних умовах експлуатації з високою витривалістю до хімічного і механічного впливу (серія extended line);
  • для надгнучкого і рухомого кабельного використання у буксирувальних ланцюгах – з поліаміду або сталі, укомплектовані надгнучкими кабелями без з’єднувачів і системи захисту, гідравлічних і пневматичних рукавів (серія basic chain); із з’єднувачами і системами захисту, гідравлічних і пневматичних рукавів (серія core chain); із додатковими функціями пристроїв – буксирувальні візки чи направляючі конструкції (серія extended chain);
  • одножильні дроти для розподільчих шаф, екрановані дроти;
  • барабанний кабель, кабель для ліфтів і підвісних панелей керування, плоскі кабелі;
  • кабелі для силових ланцюгів, для прокладки під штукатуркою, цеглою, бетоном та для прокладки в землі;
  • кабелі та дроти, стійкі до дії високих і низьких температур з оболонкою з силікону, FEP, PTFE і скловолокна (серія core line).

UNITRONIC®

UNITRONIC® – марка високоякісних кабелів, представлена в каталозі Lapp Kabel, яка дозволяє забезпечити системні рішення промислового використання для передачі даних, польової шини, з’єднувачі і модулі входу/виходу. У каталозі представлені наступні види продукції цієї марки з описом характеристик та застосування:

  • кабелі з кольоровим маркуванням жил, надгнучкі кабелі та кабелі з низькою ємністю для низькочастотної передачі даних;
  • монтажні кабелі передачі даних, а також кабелі для зовнішніх і внутрішніх монтажних робіт для обчислювальних машин (RE), інформаційно-керуючих систем (RD);
  • коаксикальні кабелі для нерухомого застосування;
  • BUS-системи для нерухомого застосування чи з обмеженою рухливістю;
  • системи шин для спеціалізованого застосування, вантажних автомобілів і автобусів та TCN;
  • спеціальні кабелі для техніки, призначеної для проведення масових заходів: speaker, DMX, audio, та комбіновані;
  • кабельні системи для рухомого і надгнучкого застосування, штекери, з’єднання, розподільчі бокси та аксесуари.

ETHERLINE®

ETHERLINE® – марка надійних системних рішень для мережевих технологій. Компанія Лапп кабель пропонує якісний, надійний, стійкий у пасивному та активному мережевому використанні продукт, а також програмне забезпечення для повної безпеки та доступу до мережі:

  • гнучкі та надгнучкі інтернет-кабелі, штекери для монтажу категорій 5-7 для рухомого і нерухомого застосування для індустріального та промислового інтернету;
  • структурована проводка для внутрішнього застосування категорій 5 – 7 та аксесуари для монтажу.

HITRONIC®HITRONIC® – марка продукції групи оптичних волоконних кабелів, що гарантує надшвидку та безпечну передачу великих обсягів даних, захищає від електромагнітних перешкод, убезпечує від моніторингу. Вирізняються надійністю, ефективністю і простотою в монтажі саме:

  • мобільні кабелі, які можна застосовувати при великих навантаженнях в екстремальних умовах навколишнього середовища;
  • гнучкі для використання в ланцюгах живлення.

SILVYN®

SILVYN® – каталог Lapp кабель включає марку високоякісних захисних систем кабелів і буксировальних кабельних ланцюгів. Серед запропонованої продукції каталогу у цій галузі ви знайдете:

  • полімерні захисні системи для нескладних умов застосування, гнучкі та надгнучкі зі спіраллю з ПВХ і ресорної сталі;
  • гофровані з підвищеною стійкістю до механічного впливу для універсального застосування;
  • металічні з оцинкованої / нержавіючої сталі;
  • водостійкі.

Області застосування продукції Lapp Kabel

Швидкий темп розвитку технологій у сучасному світі вимагає створення високотехнологічних розробок і в кабельно-провідниковій галузі, яка є головною складовою в будь-якій сфері застосування.

Вироби кабельно-провідникової продукції Lapp кабель, представлені у каталозі компанії Lapp Україна, мають широкий діапазон застосування в  галузях будівництва, машинобудування, робототехніки, харчової, медичної, хімічної промисловості, альтернативної енергетики, зарядних систем електромобілів, мобільних електричних пристроїв, нафтової промисловості і ін. (Ölflex); стаціонарних з’єднаннях і напрямних ланцюгах,  встановленні сценічного обладнання для проведення масових заходів (Unitronic); у офісному секторі, мережі локальної системи Інтернет, комп’ютеризації (Etherline); комплектація електронних машин та пристроїв, промисловості та автоматизації, шинних системах (Hitronic) й ін.

Каталог Lapp kabel постійно оновлюється і розширюється, пропонуючи надійні рішення, які не знають компромісів у безпеці, якості і функціональності.

Цінова політика продукції Lapp kabel

Багаторічний досвід, висока якість, інноваційні технології, розуміння технологічних викликів та потреб користувачів забезпечують авторитет бренду Lapp Kabel на світовому ринку кабельно-провідникової продукції, а це, в свою чергу,  впливає на цінову політику. ЕлектроТехноПром є прямим постачальником Lapp Kabel, дотримується доктрини компанії і гарантує своїм клієнтам поставку високоякісного продукту представленого у каталозі Лапп кабель за доступними цінами у найкоротші терміни. 

Переваги використання обладнання каталогу Lapp Kabel

Продукція, представлена у каталозі Lapp Kabel, відповідає європейським стандартам та сертифікована, відповідає усім зазначеним характеристикам, що гарантує поставку споживачеві надійного, високоякісного товару, виготовленого з відповідних матеріалів (про що свідчить маркування), оснащеного системами безпеки відповідно до Директиви EC ATEX. Продукція проходить постійний контроль якості під час виготовлення і після надходження на склад за допомогою відповідного обладнання.

Комплектація індивідуальних замовлень продукції з каталогу Lapp kabel

Виконання індивідуальних замовлень Незалежно від складності замовлення чи нестандартних запитів споживача, команда експертів ЕлектроТехноПрому допоможе у розробці точних рішень, прорахує і укомплектує замовлення, ураховуючи відповідні технічні вимоги і побажання клієнта, знайде найоптимальніше рішення і доставить замовлення продукції з каталогу Lapp Kabel. Ми гарантуємо підтримку упродовж усього проекту – від планування до розробки.

Гарантія якості продукції Lapp Kabel

premium product quality

Запорукою нашого успіху є поставка споживачеві високоякісного, надійного, довговічного, сертифікованого продукту в галузі кабельного сектору, завдяки ретельному контролю товару, який надійшов на склад і представлений у каталозі Lapp Kabel.

Компетентність наших співробітників, якісне обслуговування та партнерські стосунки з клієнтами є невід’ємним елементом управління якістю.

Представлені у каталозі Lapp kabel товари  відповідають задекларованим характеристикам, мають сертифікати відповідно до вимог законодавства України, документи перевірки на відсутність недоліків продукції, гарантуються терміном експлуатації від виробника Lapp kabel та постачальника.

Контакти

Потрібні сучасні рішення у галузі кабельно-провідникової продукції від виробника Lapp Kabel за доступними цінами? Звертайтесь до нас! Ви отримаєте відмінний сервіс у  підборі кабелів з каталогу Lapp kabel відповідно до сфери застосування, допомогу у проектуванні мереж за максимально вигідними умовами, у плануванні закупівлі, транспортуванні, зберіганні та ін.

Команда кваліфікованих спеціалістів до Ваших послуг в режимі 24/7, а також служба цілодобової підтримки клієнта допоможе у будь-який час вирішити всі поставлені завдання і проблеми.

З більш детальною інформацією про типи, характеристики та ціни кабелів Lapp можна довідатися у каталозі лапп кабель, або надіслати запит у розділі «Контакти» чи на електронну пошту компанії, або зателефонувати за номерами телефонів +38 (063) 757-21-20; +38 (032) 244-96-42.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *