Найкращі ціни на Helukabel в Україні

Головна Сторінка » Блог » Helukabel » Найкращі ціни на Helukabel в Україні

Відомий європейський виробник і постачальник новітньої високоякісної кабельно-провідникової продукції Helukabel має високий рівень довіри серед партнерів передових компаній і користується популярністю серед споживачів завдяки дотриманню стандартів якості і демократичним цінам.

Набутий роками досвід на ринку і розуміння потреб попиту сучасного споживача спонукають до розробки і впровадження широкого асортименту продукції та інноваційних рішень практично у всіх галузях виробництва.

кабель в розрізі Helukabel розробив прайс-лист у вигляді каталогу, де представлена вся палітра виробів із зазначенням технічних характеристик, сфери застосування та цін.

Серед продукції, зазначеної у прайсі Helukabel можна купити кабелі, проводи і аксесуари від одного виробника – безгалогенові, гнучкі, термостійкі одножильні дроти та кабелі із покриттям зі зшитого полімеру для роботи при високих температурних умовах, а також в умовах високої вологості чи хімічного впливу (helutherm); гнучкі кабелі керування з поліуретановою оболонкою (PUR), ідеальних для застосування у екстремальних умовах з різними хімічними речовинами, маслами чи охолоджувачами, стійких до стирання (pur); стійкі до мінеральних масел, жирів, холодоагентів, мікробів, впливу атмосферних явищ, потужних навантажень в буксирувальних ланцюгах, рухомих прокладках у робототехнічних та підвісних системах з PUR-оболонкою (profibus); силові кабелі для високої напруги, виготовлених з матеріалів, які не містять кадмію, силікону і речовин, що не руйнують лакофарбові покриття (nyy).

Купити у прямого постачальника – ЕлектроТехноПром

Купувати продукцію в комплексі в одного постачальника більш доцільно, адже можна заощадити бюджет і час на важливіші робочі моменти – це вигідно, швидко і надійно.   

збір кабелів в розрізі

HeluKabel співпрацює з прямим постачальником – ЕлектроТехноПром, який без посередництва забезпечує доставку від виробника і розробника надсучасної кабельної продукції найвищої якості, яка відповідає екологічним стандартам, що засвідчено відповідними сертифікатами.

Купити продукцію Helukabel в ЕлектроТехноПрому – прямого постачальника – є перевагою, адже автоматизований процес сортування, підготовки замовлення кваліфікованими спеціалістами, виконання вантажних робіт і доставка продукції гарантує споживачам уникнення ризиків зриву поставок й економію часу, забезпечує виконання запланованих робіт у визначений термін, підвищує рентабельність підприємства та значно заощаджує час виконання поставлених задач.

Вигідні ціни на продукцію Helukabel

Helukabel має свої заводи, тестувальні та розробні інститути, електростанції, логістичні центри у всьому світі, що значно заощаджує вартість виготовленої продукції, знижуючи ціни.

Компанія Helukabel швидко реагує на виклики сучасного технологічного розвитку та зростання попиту вимогливих споживачів кабельної індустрії, а розуміння потреб клієнтів та турбота про їх фінансову стабільність змушує виробника досягати економічності виробництва, не втрачаючи якості та надійності продукції, що дозволяє формувати цінову політику оптимально вигідною до потреб клієнтів, тому ціни на продукцію Helukabel завжди приємні і суттєво впливають на рентабельність будь-яких об’єктів.

Команда ЕлектроТехноПрому ретельно вивчає цінову політику і формує її оптимально вигідною до потреб клієнта.

Широкий асортимент продукції Helukabel

Сучасний ринок насичений різноманітною кабельно-провідниковою продукцією. Вибір продукції – велика відповідальність, адже купівля неякісного продукт може призвести до перевищення кошторису і невиконання термінів. Важливим фактором для надійної і безперебійної роботи є якість матеріалу, з якого виготовлені жили, ізоляція та інші параметри.

Компанія Helukabel пропонує у прайсі великий вибір високотехнологічної кабельної продукції для різних галузей застосування з високою хімічною стійкістю, можливістю витримувати електричні і механічні навантаження, з малим радіусом згину, великою кількістю циклів згину та гарантією тривалого терміну використання – кабелі і проводи промислові, інфраструктурні, для передачі даних і bus-мереж, для альтернативних джерел енергії, спіральні, морські, медіа кабелі, кабелі у зібраному вигляді та аксесуари, представлені марками MULTIFLEX, HELUTHERM, PUR, PROFIBUS тощо. Серед найновіших розробок Helukabel  можна купити за приємними цінами марки кабелів NYY та SIHF.

nyy NYY – марка силових і керуючих кабелів середньої напруги з ізоляцією зі зшитого поліетилену (VPE) мають дуже хороші електричні, механічні та теплофізичні показники. Цей матеріал ідеальний за своїми хімічними властивостями для використання при низьких температурах, а при використанні в широкому діапазоні робочих температур (від -5°С до +50°С при монтажних і експлуатаційних згинах та від -30°С до +70°С при фіксованій прокладці) має незмінні параметри.

Марку NYY рекомендовано використовувати на електростанціях, промислових і розподільчих обладнаннях, а також у місцевих мережах, якщо немає загрози механічних пошкоджень.

різні кабелі хелю SIHF – марка силіконових багатожильних проводів, гнучких, без галогенів з підвищеною термостійкістю, вогнестійкі (від -60°С до +180°С, а також можливий нетривалий перепад до +220°С),  що дозволяє використовувати їх на електростанціях, у сталеварних цехах, авіаційній промисловості, кораблебудуванні, а також на підприємствах з виробництва кераміки, скла, цементу. Відрізняється вигідними цінами в порівнянні з конкурентами.

Компанія Helukabel спеціально розробила марку SIHF для застосування у тих випадках, коли ізоляція кабелів піддається впливу екстремальних температур, також завдяки еластичній ізоляції жил ці кабелі можна використовувати в якості гнучких з’єднувальних кабелів.

Кабелі марки SIHF Helukabel мають спеціальні особливості:

  • стійкість до високомолекулярних масел, рослинних і тваринних жирів, а також спиртів, пластифікаторів і клофінів;
  • стійкість до розчинених кислот, лугових і сольових розчинів, окислювальних засобів, прісної води, а також до впливу тропічних умов.

Екрановані кабелі SIHF/GL-P та SIHF-C-Si пріоритетний тип ЕМС з мідним екраном убезпечують від перешкод передачі сигналів та імпульсів.

Купити і ознайомитись з усіма пропозиціями можна у прайсі Helukabel із зазначенням цін.

Професійна консультація спеціалістів

Helukabel розробляє, виробляє і постачає не тільки стандартну кабельно-провідникову продукції, а й розраховує найскладніші нестандартні рішення відповідно до технічних вимог і потреб споживача, уся продукція команда професіоналівперевіряється у сучасних центрах контролю, відповідає міжнародним стандартам і технічним характеристикам і засвідчена відповідним маркуванням.

Висококваліфіковані спеціалісти ЕлектроТехноПрому знають все про кабелі і проводи і нададуть консультацію щодо продукції з прайсу Helukabel та ознайомлять з цінами, допоможуть у вирішенні усіх поточних процесів, доставлять замовлення вчасно і гарантують підтримку упродовж усього проекту – від планування до поставки.

Наявність задекларованої продукції Helukabel

ЕлектроТехноПром є партнером і прямим постачальником Helukabel, яка має свої складські приміщення і гарантує наявність асортименту продукції з прайсу HeluKabel (понад 33 000 позицій від кабельних введень до кабелю на барабанах) з фіксованими цінами, швидке виконання замовлень, завдяки сучасним логістичним центрам, великій кількості виробничих і складальних ліній по всьому світу, цілодобовому відвантаженню.

Фахівці ЕлектроТехноПрому допоможуть у формуванні замовлень і доставці, що значно заощадить витрати замовника, гарантують відповідність задекларованої продукції Helukabel у прайсі за конкурентоспроможними цінами.

Гарантія якості

кабельекспертЯкість, надійність, тривалість використання, екологічність є запорукою успіху між виробником і споживачем. Компанія Helukabel дотримується задекларованих компанією догм і вимагає дотримання їх і від своїх партнерів.

Задекларовані у прайсі Helukabel ціни і технічні характеристики відповідають усім міжнародним стандартам і законодавству України, а це гарантує відсутність будь-яких технічних чи механічних недоліків, гарантує високу якість, надійність і тривалість у використанні продукції.

Контакти

Потрібна більш детальна інформація про кабельно-провідникову продукцію, не знаєте як обрати правильне рішення, де купити, ціни?  У розділі «Контакти» вказано електронну адресу і телефон компанії. Напишіть або зателефонуйте нам (+38 (063) 757-21-20; +38 (032) 244-96-42) в будь-який зручний для Вас час. Менеджери нашої компанії проконсультують Вас у режимі 24/7 з будь-яких питань і допоможуть визначитися з вибором лінії Helu кабелю відповідно до сфери застосування, у проектуванні мереж за вигідними цінами, у плануванні, закупівлі, транспортуванні та зберіганні продукції тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *