Компанія-виробник кабелів TKD в Україні

Головна Сторінка » Блог » TKD Kabel » TKD в Україні

Всесвітньо відомий виробник і постачальник надсучасної високоякісної кабельно-провідникової продукції TKD в Україні має високий рівень довіри передових компаній-партнерів і користується популярністю завдяки дотриманню стандартів якості і демократичним цінам.

Тривалий період роботи компанії ТКД на ринку, набутий досвід і розуміння потреб сучасного виробництва гарантує розробку і впровадження широкого асортименту продукції та інноваційних рішень практично у всіх галузях виробництва.

Асортимент продукції TKD Kabel

асортимент ТКД

Широкий спектр застосування кабельної продукції TKD, найновіші розробки у галузі кабельної індустрії, якість і надійність відповідають очікуванням наших споживачів.

Продукція TKD кабелів, представлена у каталозі, налічує понад 30 000 найменувань кабелю для підйомних і конвеєрних систем, шлангових кабелів із резиновою ізоляцією, кабелів для залізничних доріг, гнучких кабелів управління, передачі даних, для буксирувальних ланцюгів і робототехніки, для системи BUS та індивідуальних рішень, а також аксесуарів, кабельних систем, готових до використання, електрогідравлічного обладнання тощо.

Топові види продукції TKD Україна

У каталозі TKD представлено екологічну кабельну продукцію і аксесуари до неї найпопулярніших ліній TKD, технічні характеристики та сферу застосування.

KAWEFLEXDATATRONIC – лінійка контрольних і з’єднувальних кабелів TKD за стандартами UL для передачі даних, застосування яких призначене в основному для передачі аналогових і цифрових сигналів у вимірювальній і керуючій техніці та комп’ютерних системах. 

Широко використовується в Україні для постійної прокладки і для гнучкого приєднання у вільному русі без навантажень, при електромагнітній сумісності у всіх типах приміщень. Для зовнішнього застосування рекомендовано застосовувати захист від УФ-променів, піддається спаюванню, обтисканню, обрізці, а також хомутуванню.

FESTOONTECELITRONIC – лінія найсучасніших безгалогенових екранованих кабелів TKD з контрольними, сигнальними, з’єднувальними характеристиками для передачі аналогових і цифрових сигналів у вимірювальній, керуючій техніці, телекомунікації, комп’ютерних систем та для застосування у пристроях з іскробезпечним електричним колом.

Застосовується для прокладки в різних типах приміщень (сухих/вологих), але не в ґрунті. Для зовнішнього застосування рекомендовано УФ-захист.

ELITRONICFESTOONTEC – нова лінія силового контрольного кабелю для застосування в умовах особливо важких механічних навантажень – де кабелі піддаються сильним прогинам, для приєднання рухомих механізмів, у кабельних візках, буксировальних ланцюгах та верстатних системах.

Компанія TKD пропонує надстійкі кабелі, які завдяки інноваційним конструкціям та надсучасній техніці виготовлення є витривалими у екстремально критичних умовах застосування.

PAATRONICKAWEFLEX – провідна марка кабельно-провідникової продукції TKD в Україні, розробленої за нормами UL/CSА, являє собою рухомі кабельні системи та SERVO-кабелі, які характеризуються надшвидким  виконанням операцій та великим технічним потенціалом для нормальних умов, виготовлені з оболонкою PUR – стійкою до скручування для складних і надважких умов.

Компанія TKD в Україні пропонує надгнучкі екрановані кабелі управління для робототехніки і буксирувальних ланцюгів, контролюючих пристроях у верстатобудуванні і конвеєрних виробничих лініях, що вирізняються оптимальною конструкцією, а також використанням високотехнічних матеріалів у процесі виробництва, стійких до впливу жирів, масел і ін.

хелюкабеліPAATRONIC – підбренд лінії екранованих контрольних з’єднувальних кабелів TKD в Україні, стійких до впливу кислот, лугів і масел, для передачі аналогових і цифрових сигналів у вимірювальній техніці та комп’ютерних системах.

Продукцію TKD рекомендовано для застосування як постійну прокладку, і як гнучке з’єднання при вільному русі і натяжці без навантаження та примусового руху для внутрішнього використання з різним типом середовища (сухого/вологого), крім прокладки у ґрунті, а для зовнішнього використання з захистом від УФ-випромінювання.

Сфери застосування продукції TKD в Україні

Завдячуючи високій якості, довговічності роботи і демократичним цінам, продукція TKD користується великою популярністю серед вітчизняних підприємств.

Представництво TKD в Україні пропонує широкий спектр найсучаснішої і надійної кабально-провідникової продукції, яка гарантує безперебійну і якісну роботу для компаній, які займаються діяльністю у таких сферах як машинобудування, автомобільна промисловість, кораблебудування, транспортні перевезення, електроіндустрія, електроніка і робототехніка, нафтохімічна промисловість, видобуток корисних копалин, сільське господарство та ін.

Політика цін продукції TKD кабелів

Розвиток технологій сучасної промисловості і зростання попиту вимагають швидкого реагування виробників кабельної індустрії на ці виклики. Корпорація TKD та представництво TKD в Україні мають розуміння потреб споживачів, а економічність виробництва, надійність, відповідальність та дотримання термінів поставок продукції дозволяє формувати цінову політику оптимально вигідною до потреб клієнтів.

ЕлектроТехноПром є партнером і прямим постачальником TKD в Україні, має свої складські приміщення, де завжди є вся задекларована в каталозі продукція. Фахові спеціалісти ЕлектроТехноПрому допоможуть у формуванні замовлення, пакуванні і доставці, що значно заощадить витрати замовника, гарантують відповідність задекларованої продукції за конкурентоспроможними цінами на ринку України.

Переваги бренду TKD

Репрезентована продукція представництвом TKD сертифікована і відповідає світовим та європейським стандартам, високотехнологічні можливості, сучасні лабораторії і центри перевірки продукту гарантують відповідність технічним характеристикам товару, а також відповідають найвищим вимогам клієнтів, вирізняються високим рівнем якості та дотримання стандартів у сфері охорони навколишнього середовища, а також доброчесністю в поставці продукції кінцевому споживачеві.

Комплектація індивідуальних замовлень продукції TKD

Компанія TKD є розробником, виробником і постачальником не тільки стандартної кабельно-провідникової продукції, а й виконує найскладніші нестандартні рішення відповідно до технічних вимог і потреб споживача.

комплектація замовленьПродукція, розроблена і виготовлена за індивідуальними параметрами споживача, перевіряється у сучасних тестувальних центрах, відповідає міжнародним стандартам і технічним характеристикам, має відповідне маркування.

Спеціалісти ЕлектроТехноПрому допоможуть у вирішенні усіх поточних процесів, доставлять замовлення вчасно і гарантують підтримку упродовж усього проекту – від планування до поставки, а за потреби виконають монтаж/демонтаж. 

Гарантія якості товару TKD

certifiedЗапорукою успіху між виробником і споживачем – є якість, надійність, тривалість використання, екологічність. Компанія TKD дотримується задекларованих компанією догм і вимагає дотримання її і від своїх партнерів.

Широкий вибір продукції TKD kabel, відповідність усім задекларованим технічним характеристикам, наявність міжнародних сертифікатів відповідно до законодавства України та документів, що гарантують відсутність будь-яких технічних чи механічних недоліків, гарантують високу якість і надійність у використанні продукції.

Контакти

Виникли питання щодо вирішення поставлених завдань у галузі кабельно-провідникової продукції чи до вибору товару від виробника TKD в Україні – звертайтесь до нас! Ми здивуємо Вас приємними цінами та якісним фаховим обслуговуванням! У нас Ви отримаєте відмінний сервіс у:

  • виборі лінії кабелю TKD відповідно до сфери застосування; – проектуванні мереж за вигідними умовами;
  • плануванні, закупівлі, транспортуванні, зберіганні та ін.

Провідні фахівці ЕлектроТехноПрому завжди до Ваших послуг у режимі 24/7, а цілодобова служба підтримки клієнта завжди допоможе у вирішенні поставлених завдань і викликів.

З більш детальною інформацією про лінії, технічні характеристики та розрахунки продукції TKD можна ознайомитися у каталозі виробів TKD кабелів.

Заповніть заявку в розділі «Контакти», надішліть запит на електронну пошту компанії або зателефонуйте за номерами телефонів +38 (063) 757-21-20+38 (032) 244-96-42 – і наші спеціалісти сконтактують з Вами у найкоротший термін.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *